poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 16856 .



2 procente! nu e mult, dar contează!
special [ Anunţuri ]
redirecționează 2% din impozitul deja plătit către o organizație non-profit Colecţia: noutăţi, scame, recomandări

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [raduh ]

2010-05-10  |     | 



În 2009 au existat câtiva membri poezie.ro care au decis să redirecționeze 2% din impozit către Fundația EDO, astfel încât din fondurile primite au fost achitate aproape un sfert din cheltuielile de găzduire a site-ului pentru 2009.

Deși sumele nu au fost mari, contribuțiile voastre au permis ca o parte din sumele care mergeau către hosting să se orienteze în investiții către infrastructura tehnică, astfel încât în 2010 site-ul a funcționat corect peste 99.2% din timp.

Am pregătit și în acest an un formular gata completat pentru cei care doresc să contribuie cu un efort minim la dezvoltarea site-ului, și am decis din nou să îl facem public cu doar câteva zile înainte de expirarea termenului, astfel încât cei care au identificat cauze sociale demne, să se fi hotărât deja unde să direcționeze fondurile.
Cei care consideră că și cultura merită o mică susținere, pot descărca formularul 230 completat cu datele Fundației EDO.

Vă reamintim că redirecționarea a 2% din impozit se referă la impozitul deja plătit, astfel încât acest demers nu afectează în niciun fel finanțele personale, fiind vorba de redirecționarea a două procente din impozitul care a fost deja reținut de angajatori la plata salariilor din 2009.

Mai mult, în acest an este mai ușor și gratuit să trimiteți formularul, prin intermediul sucursalelor BCR, care pun la dispoziție în toate sucursalele mari urne în care pot fi depuse declarațiile, indiferent de organizația către care direcționați fondurile, urmând ca aceste formulare să fie trimise de BCR către administrațiile financiare. Găsiți aici
lista celor 100 de unități BCR în care există urne

Vă mulțumim pentru fidelitatea voastră și vă invităm să descărcați formularul 230 aici.

Chiar dacă nu redirecționați acești 2% către Fundația Culturală EDO, vă rog să faceți un efort și să identificați o organizație non-profit către care să redirecționați aceste fonduri.

Vă mulțumim!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!