poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 5368 .



Casnicia
scenariu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [dani21 ]

2008-07-23  |     | 



Plimbandu-se prin parc intr-o duminica insorita si frumoasa,doi batranei is aduc aminte de nevestele lor si de alegerea gresita pe care au facut-o atunci cand s-au casatorit.
B1(cu un glas plictisit):-O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi.
B2(vorbind tot pe un ton plictisit):-Nici eu nu ma impac prea bine cu sotia, dormim in paturi diferite.Eu la Cluj,ea la Dej.
B1(zambind ironic) : -Am intrebat-o acum cateva zile unde ar vrea sa mearga pentru aniversarea a 35 de ani de casatorie si mi-a raspuns: : "intr-un loc unde nu am mai fost demult". I-am sugerat bucataria.
B2(cu un zambet sters): -De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut, bem vin, mincare buna si companie... ea merge marti, eu vineri.
B1(dezamagit):-In plus cu trecera anilor parca nici nu mai e asa draguta.De exemplu si-a facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a spalat masca de pe fata.
B2(cu acelasi zambet sters):-Acum, si eu mai sunt de vina cateodata. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat "ce e pe televizor", iar eu am raspuns: "praf".
B1(tot dezamagit):-Stai ca asta nu-i tot,nu stiu cum sa-i mai fac pe plac.Pai daca apreciez formele unei femei si lenjeria sumara, zice ca sunt pervers,daca nu zice ca sunt homo.
B2(aproband din cap):-Aici sa stii ca iti dau dreptate,si sotia mea este tare sucita.Daca ii cumpar flori zice ca urmaresc ceva,daca nu zice ca is molau si n-am bun simt.
B1(cu o voce resemnata):-Ce sa facem prietene,asta a fost soarta noastra.
B2(si el resemnat):-Da, asa este.Hai sa mergem spre casa .
B1:Hai acasa.
B2:Salut.
B1:Salut.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!