poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3116 .



Romeo&Julieta(varianta postmodernista)
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Niculescu ]

2002-11-27  |     | 



Actiunea se petrece in momentul de fata.Romeo este lucrator la R.A.T.B.,iar Julieta este casnica si o cheama,de fapt,Maria.

"Marie,de astazi nu te mai iubesc!Nu!Ti-o spun cu mana pe inima,chiar daca nu stiu prin ce zona se afla,dar pana la urma nu asta conteaza,conteaza ca NU TE MAI IUBESC!
Da ce dracu-s eu la tine,fato,masina de strigat sau robot de urlatorie,ca de fiecare data cand vin la balconul tau,strig de-mi ies ochii din orbite,de se uita toate babele la mine,ca sa iesi la geam si sa-mi spui ca nu ai timp sa-mi vorbesti ca ,cica,te uiti la telenovele.Ma omori,femeie,cu telenovelele astea ale tale!Pentru tine ce conteaza mai mult,sa stai cu persoana iubita sau sa nu stai cu ea?
M-am saturat!Tu ma-ntelegi,Marie?M-am saturat!M-am saturat de toate serialele tale-mputite,de toate mofturile,de toti fratii tai pe care-i intalnesc goi prin bucatarie,sa-ti spun drept,nu-i mai pot retine,de tot m-am saturat,de to-ot!
De cand m-am indragostit de tine,am pierdut toate meciurile de la televizor,m-am certat zilnic cu maica-mea ca ea vroia sa ma insoare cu una cu dintii de aur,si cate si mai cate alte lucruri minore care mi-au afectat intr-un mod sau altul imaginea si cel mai mult, buzunarul.
Ga-ta,ma-ntelegi?Ga...?!...vai,Marie,da ce...ce bine arati!De asta si te iubesc,perla mea!Mama,mama,da ce picioare ai,Marie,zici ca-s stalpi de electricitate!Ha-ha-ha,stiam ca-ai sa razi.TE IUBESC,Marie,si stiu ca si tu ma iubesti,ca de nu m-ai iubi,tot m-ai iubi,ma-ntelegi?Esti ca rupta din...din...din coasta(!),Eva mea!
Jucam un joc pe calculator?"

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!