poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 8268 .



Scrisori deschise din imprudență(XI)
proză [ ]
Argentino
Colecţia: texte umoristice

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Scaietina ]

2006-11-14  |     | 



Argentino,
Află despre mine că sunt bine mersi, ce dacă, mi-ai distrus cele șapte căsnicii pe care le-am avut din care una din dragoste și de șase ori consecutiv la rând cu nesimțitul de Vrajbă, la care, acuma, trebuia să aterizez din elicopter căci cu trăsuri și limuzini am fost de mai multe ori în trecut și alte mijloace de locomoție nu uzez fiind doamnă și persoană, decât că nu mă cobor eu până la nivelul tău de ticăloasă, care ești.
Decât că ești surdă și n-auzi că am sunat civilizat, de trei ori cu semnal, la ușă și tu o faceai pe moarta în popușoii Ceapeului, că ți-a zis unchiul: dă , fetiță drumu’ la ușă că nu te omoară nimeni, decât să vorbim și noi oleacă fără să ne știe tot sectoru’ că-i spălăm chiloții lu’ Vrajbă, pe din două, decât că eu nu mă înjosesc la așa ceva că am menajeră care doarme pe garaj, că tu măcar dacă erai deșteaptă aveai și tu, da’ dacă nu ești, ce să mai... dar te duce mintea aia cât o scobitoare să-mi faci plângere la poliție că am făcut grup infracțional la ușa ta cu teroriști și alte avioane. Că am și de alea, că poate nu știi că mie îmi ia Vrajbă tot ce vreau eu, na! târâtură penală care ești, decât să-l mai prind pe unchiu’ liber și vin să-ți sparg fața aia de bidon turtit cu gruparea al-kaida, că să te înveți minte să n-o mai faci pe mama, teroristă care era să facă infarct la ușa ta și atâta-ți-era pelteaua, că te spânzuram cu izmenele lui Vrajbă și te băgam în frigiderul pentru care ai prestat șapte ani, vai de capul și valoare ta dacă te găseau aia din Star Trek peste două sute de ani congelată ca un pui cu fulgi cu tot, că iar mă faci să-ți zic proastă dar nu-ți zic ca pe urmă să mă dai pentru calomnie, decât eu am vrut să te învăț de bine, Muma Pădurii și Ileana lu’ Făt frumos cel cu picior de lemn, care ești!
Cu ce te-am jignit eu pe tine, proasta dracului și urâțenia pământului care te-a făcut?
Că dacă mulgeai doar un ibric și nu luai toată vaca, ce era? Da’ tu, nuuu că te crezi Șaron Stone... Cască urechile alea clăpăuge și bagă bine la tărtăcuță ce-ți spun, boul e al meu, ai înțeles?
Că te găsesc și la dracu-n praznic și de data asta te agresez în direct, 5 ore cu prelungiri la Senzațional de or să-ți pună ăștia părul cu croșeta la loc pe chelie, care am observat că ai început-o, înainte să am eu vreun efect!
Decât ca să știi, Vrajbă mi-a trimis răspuns prin canale și Rompres că-i pare rău că m-a dat afară din casă numa’n tanga și trei Nokia și că nu mi-a spart capul cu scrumiera de cristal și asta e de bine, nesimțitul a închiriat, siguuur, elicopterul pentru a opta nuntă... mă duc repede să-mi fac manichiura ciclame că să-i fac frecțiile la piciorușul lui de lemn, mânca-l-ar mama de debil și de bubulin ce e, așa că tu mișcă-ți caroseria pe altă parcare, până nu-ți fac eu mutare în Palestina a cărei capitala te numești și de cap să-ți fie cu toată configurația ta de matracucă și ajunsă care te crezi, decât să știi că până aici ți-a fost.
Semnez ca o doamnă cu pseudonim decât ca să n-ai probe deci,
Doamna A.B. Vrajbă


°°Avertisment°°: Orice asemănare cu realitatea este evidentă!

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!