poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1886 .



Zi si noapte
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [nica ioana ]

2007-10-19  |     | 



Se face iar noapte…si te strig...dar nu-ti stiu numele. Stiu doar ca te astept…sa ingani alaturi in noptile sufocante, sa-mi racoresti umerii cu suflarea ta sau sa-mi oxigenezi creierul in momentele de colaps.
Vreau sa ne plimbam impreuna.Nu sa ne tinem de mana, ci doar sa ne frecam timid umerii.Sa ne plimbam prin parc, prin aglomeratie, prin padure sau prin ploaie sau ninsoare.
Sa mancam impreuna.Sa mananci mancarea gatita de mine cu zambetul pe buze,chiar daca are gust de rumegus. Mancare de mcdonalsd’s sau restaurant cu fite. Ciorba de burta sau un amarat de sandvis cu margarina si parizel. Si sa mi se para cea mai buna mancare pentru ca inghiti in acelasi tempo cu mine.
Se face iar zi…si-mi deschid ochii si realizez ca imbratisez iar perna. Vreau sa adorm cu tine pentru ca sa ma trezesc intentionat sa-ti studiez somnul de bebelus.Sa te acopar cu plapuma cand te dezvelesti .Sa tac si sa te privesc.
Sa pierdem notiunea timpului vorbind neintrerupt despre toate idioteniile marunte din lume si sa realizam, razand ca suntem doi cretini asemanatori.si ca sentimentul asta e al naibii de reusit.sa ma simt norocoasa ca pot sa iubesc asa si ca te-am ales pe tine. Sa nu mai vrei sa-mi dai drumul din bratele tale. Sa ma gandesc la tine si sa –mi sune telefonul. Si sa fii tu.
Sa nu ma minti. Sa nu ma inseli.Sa nu te joci. Eu nus sunt jucaria ta. Sa nu te plictisesti. Sa nu ma arunci. Sa nu-mi reprosezi. Sa nu ne certam. Sa nu ma lovesti. Sa nu tipi. Sa nu ma injuri. Sa nu ma alungi. Sa nu ierti, eu nu te-as ierta. Sa nu te intorci impotriva mea. Sa nu-I faci pe cei din jur sa ma deteste. Sa nu ma faci sa te detest. Sa nu te razbuni. Sa nu ma ranesti.Opreste-te. Nu pleca. Nu pleca cu ea. Cum poti sa-mi vorbesti de ea?dispari. Nu mai vreau sa aud de tine. Te voi iradia din memorie. Nu mai vreau sa ma gandesc. Oare te gandesti la mine cand o saruti pe ea?...
Sfarsit de basm contemporan

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!