poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1685 .



Intre Wagner si Singuratate
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [VALI HARMANESCU ]

2005-11-20  |     | 



Am primit o scrisoare de la un prieten ce a facut sa se strecoare in spatiul dintre noi o stare de plans capabila sa faca lebedele negre sa cante a prohod de bucurie.
O durere cauta ca un caine urmele a doi poeti,voind sa le manance sufletele ciungi de impliniri.(Mai ales unul dintre noi).A mai ramas speranta(ma refer la mine),o fata barana ce-mi amageste neamplinirea cu rigitatea ei.
Pentru mine,negrul a inceput sa cloceasca oua de drac,scotand pui care in scurta vreme au ajuns la maturitate,fecundand in stanga si-n dreapta tot ce le cade la-ndemana.
Iata ca spatiul acesta gravid a inceput sa nu ne mai incapa,luandu-ne drept corpuri straine,ma laud cu cele de mai sus,care,mai bine zis,este o isprava a destinului si uit ca sunt muritor doar cand ma plimb la brat cu o arie de Grieg intre Wagner si Singuratate.
Singuratatea fiind unica mea prietena mai ales acum cand a venit Burnita-scancetul toamnei sol al iernii in vizita protocolara.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!