poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1182 .



Confuzie
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [zazi ]

2012-10-09  |     | 



Numele lui electronic era H.N.R. În poza făcută la întâmplare apărea un bărbat între două vârste cu un început de chelie pe care încerca să o mascheze cu părul rămas, cu ochii adânciți în pungi și fața buhănită prinsă într-o expresie de neplăcere.
La o furtună electronică însă H-ul de la începutul numelui și-a întins atât de mult puntea încăt cei doi pereți exteriori ai literei au ieșit să protejeze conținutul și până la urmă puntea s-a rupt tocmai în momentul... I.N.R.I.
La o căutare simplă după inițiale, specialiștii au rămas uimiți de schimbarea imaginii lui, care dobândise o expresie de suferință iar capul îi venea înconjurat de niște pixeli aranjați într-un fel de coroană. Cercetâtând cazul în profunzime lumea științei a ajuns până la urmă la concluzia că pixelii au apărut ca urmare a spulberării punții literei H, pe care de altfel n-au reușit să o repereze nicăieri altundeva.
Presupunerea nu a fost adeverită nici în ziua de azi, dar între timp H.N.R a fost șters din baza de date cu identitatea lui adevărată și a fost lăsat în afara ei.
Cei care l-au întâlnit ultima oară – cu ceva timp în urmă – spun că l-au văzut doar de departe și că era înconjurat de un nimb de lumină, că fluturii roiau în jurul lui, iar albinele îi culegeau polen de pe mâini și nas.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!