poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1396 .



Numerele preferențiale
proză [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [assurbanipal ]

2011-02-07  |     | 



După ce ai trecut proba examenului auto și ți-ai luat mașina mult dorită, nu îți mai rămâne decăt să optezi pentru numărul cu care te vei afișa pe șoselele. Acel număr ai dori să te reprezinte cât mai fidel cu putință. Sangvinicii și colericii își doresc ca cele trei litere să fie cât mai sonore, B O X, D U R, R U P, F B I, C I A. Mai sunt cei care cred că singurul lor țel în viață e sexul, iar unii care prin asta doresc să fie reprezentați ca obsedați sexual, apelează la literele de genul, P Z D, M U E, C O I, S T F, X X X , S E X. Sataniștii vin cu cereri precise,I A D sau Y A D, ori N S F(Nosferatu) Cei mai dezavantajați sunt cei care se lasă pe mâna hazardului,ei pot avea unele surprize neplăcute. Se vor trezi că au primit niște plăcuțe de imatriculare care conțin cuvinte ,ce ar face să scadă valoarea chiar și unei mașini de lux. Nu te-ar lăsa inima să afișezi pe botul mașinii, o plăcuță de înmatriculare care să conțină literele, O R B, C U R, W C U, ori S U G Cu toate că ar fi o provocare, ca bărbat,să defilezi cu mașina având numere de genul, R O Z , D O S, M O V, V C U sau B O U. Există o lege care interzice distribuirea de plăcuțe de înmatriculare, ce conțin cuvinte obscene, însă selecția cred că e făcută în goana calului, iar cuvintele ce sugerează o situație stânjenitoare mai scapă uneori, poți avea surprize neplăcute dacă nu ai optat clar asupra conținutului de pe plăcuță.E o situație ciudată la serviciul de înmatriculări,unele plăcuțe cu caracter ofensator sunt aprobate, iar altele care nici pe departe nu au conținut jignitor,sunt respinse.Poți primi fără probleme placa de înmatriculare cu combinația B O U,în schimb programul blochează alăturarea literelor C O W.Poate că serviciul înmatriculări ar trebui să apeleze la un soft românesc.
Cu toate că nu poți să te erijezi într-o entitate cu puteri de decizie, și nu primești literele alăturate, gen G U V,S R I, S N T, S E N , am văzut o amărâtă de Dacie ruginită cu număr de înmatriculare G U V, deci se poate păcăli sistemul.
În situația asta am o întrebare care mă frământă, softul cu care lucrează cei de la rutieră, blochează cererea unui parlamentar, care dintr-o zăpăceală, completează cererea pentru numerele preferențiale cu literele F U R.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!