poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1271 .



Sarchiss
proză [ ]
RS

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Invio Nevis ]

2010-08-20  |     | 



Zi simplă, tristă și cu gânduri departe. Ascult zumzetul tău grațios și mă întreb ce se poate face să îți mai cer o picătură de tine pe sticlă. Cine poate măcar visa cum este așezată o alunică pe umărul tău văzut așa de aproape?
Ai spus frumos că vrei să mă vezi, fără să îți pierzi masca, fără să dai jos din mândrie, cu o dorință ascunsă, cu o dorință rozalie în obraji. Îmi imaginam cum ar fi fost dacă te vedeam, dacă îmi dădeai ocazia asta. Tu, apăreai stingheră, frumoasă, doar să vezi curioasă ce trăsături va avea fața mea când te văd, sau vei veni din același motiv pentru care inima mea aleargă nebună?
Din clipa în care zumzetul a încetat, sticla de suc a picat liberă din mâna mea. Am simțit un fior nebun în mine și culorile din jur au devenit aurii, ca la un răsărit de soare. Am simțit fericire închisă de timp. Nu mai îmi aduc aminte de unde și când am zburat, dar am ajuns la tine. Am avut noroc că piesele puzzle-ului au picat la fix. În mintea mea îmi imaginam cum alerg pe tine și te ridic în brațe, acoperindu-te cu săruturi...pe buze, pe ochi, pe frunte. Mă reținea ceva. Nu știam de ce ai venit... Știam doar că o să fiu foarte fericit că te văd.
Ai apărut, mică, copilă, dar cu un decolteu obraznic și involuntar. De ce să îți spun eu că bluzița ta arată albeața mânuțelor albe care îți țin strâns sânișorii? Eu admir, cred că este pentru mine, în naivitate deplină... Nu vreau să te atenționez, nu îmi pasă, ador ce văd.
Tot rece, tot glumeață, căutăm un loc unde să îmi potolesc o secundă neastâmpărul inimii. Nu am norocul ăsta, și tu pari rece... Știu că ție ți-am dat cheia realității, dar nu mă pot abține, vreau să te țin în brațe, vreau să e sărut Muza mea. Îmi așez brațele în jurul tău, adorat trup, și, te simt, te ating, pari atât de reală. Credeam că visez. Am luat mâna ta să simți cum vibrez, cum simt culorile cu bătaile inimii, să vezi cum pieptul și trupul meu îți sunt prizonieri. Tu nu mă crezi, deși asculți cu vârful degetelor din ce în ce mai atentă. Cum este în brațele mele? Eu am găsit liniștea cu tine în brațele mele...pentru o secundă. Înregistrez lacom tot, fiecare secundă, cu textura firelor tale de păr usor răvășite, cu finețea pielii tale de pe gâtuț...tot. Nu puteam să te scap din brațe fără un sărut, primul, rupt din rai și de pe buzele tale. Am mângâiat gâtul tău, am cules buzele tale aromate de trandafir și am intrat în vis. Simțeam mâinile cum tremură în același fel în care inima îmi tremura mai devreme. Am zâmbet în suflet de fericire. Găsesc dulciuri și parfumuri moi și delicate în sărutul tău delicios. Nu m-aș sătura niciodată!
Ai plecat la fel de repede cum ai apărut, cu ochii mei alunecând spre tine ca pe o medă foaie de vise. Ai plecat vis, și gândul meu va adora tot timpul un nou răsărit de soare.


.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!