poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3112 .



oh my god they killed kenny III
proză [ ]
i ain't fat, i am just big-boned

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [emilian ]

2009-07-13  |     | 



dis-de-dimineață era să o pățesc urît de tot. nimic nu-i mai frumos pe lumea asta decît să-ți începi ziua cu o vizită la centrul de primire urgențe. un bătut doi bătuți trei bătuți podul de piatră s-a dărîmat sinucigașul s-a speriat a sunat la 112 și a ajuns la spital băuse hipoclorit cu ceva trotil felicitări sînteți sinucigașul cu numărul trei așează-te frumos la rînd la meniul zilei avem o embolie o fată de 24 de ani proaspătă mămică a înghițit cam multe anticoncepționale rusești.

pe idiot l-au adus la unu noaptea. se tăiase pe mîini și pe burtă că se certase cu fata. cînd l-am găsit își făcea somnul de frumusețe legat de pat cu niște cîrpe elegante. s-a trezit brusc s-a dezlegat și a început să ne fugărească prin tot spitalul. asistentele plîngeau de mama focului. în timp ce fugeam și eu în rînd cu lumea mă gîndeam că dacă n-ar fi fost căsătorită aș fi trecut mai des pe la șefa de la cpu. e curios cum poți să ai o erecție în timp ce te urmărește un bou cu un cuțit de tăiat porcii în mînă.

furtuna a făcut ravagii prin teii de la episcopie. călcam pe bobițe de parcă aș fi călcat pe un covor de fetuși. simțeam cum pocnesc sub picioare ca niște oase. mi s-a făcut scîrbă de strada aia de oraș de spatele meu încovoiat de parcă aș fi dus în cîrcă două sute de membri de partid care votează în bloc alegerea noului președinte.

bunică-miu de-abia mă mai recunoaște la telefon. uneori îmi spun că mai bine i-aș pune o pernă pe față și l-aș trimite să se întîlnească cu bunică-mea. nu știu cum am să mă iert. în timpul inundațiilor n-am trecut o zi pe la el. casa lui se dărîmase dar eu scriam despre casele altora. alergam după curul lui băsescu și a altor miniștri înghesuit într-un aro de armată de parcă s-ar fi coborît moise de pe muntele tabor. noaptea mai visez o casă mare cu două etaje care a răsărit în locul gropii cu bălegar în care am fost la un pas de înec pe vremea cînd aveam cinci ani. sau mă întreb dacă mai e fîntîna din curte. fîntîna aia în care mă căutase disperat într-o iarnă cu o cange și mi-a găsit o ciubotă. ce jale ce plînsete că s-a înecat primul născut bărbat din familie și eu căzusem din pat după ce făcusem pe mine. de frică să nu mă bată am început să plîng și am adormit sub pat. închipuie-ți apoi că la masa de seară bunica toarnă mămăliga într-o tăcere de ceară laptele nu are nici un gust se spun povești despre mine iar eu apar buhăit de sub pat.

a fost o zi ok. n-am avut morți. a cam secat tarlaua. pe astea de la publicitatea le-am botezat orci. cel puțin pe una dintre ele. ridică din umeri că nu sînt încasări deci salarii nu. stau toată ziua și găuresc canapeaua la o țigară îmi vine să le spun că în ritmul ăsta într-o săptămînă au șanse să ajungă în centrul pămîntului.

ea o fi probabil prin nu știu ce club din constanța la braț cu un papițoi de amsterdam.
na că eu am să mă duc în finlanda și am să mă fac papițoi de finlanda. dacă am ști de la început ce ar trebui să alegem poate că n-am mai muri cu ochii deschiși a mirare.

să facem cunoștiință. eu sînt kenny. poți să-mi spui kemmy.
la început m-au scos din serial acum mor în fiecare episod. în fiecare episod din viața celor pe care îi întîlnesc.


.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!