poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 891 .



In Palma
personale [ ]
lumea mea pura

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [monap ]

2004-11-10  |     | 



Ma ascund in a mea palma si simt buricele degetelor cum preseaza ceea ce sunt.Ma doare ghemuiala si stau incomod dar ma strang mai tare ca sa pot visa.Mi-aluneca al meu cap printre aratator si degetul mare si e zgariat de unghie …Durerea,ah durerea!!!!.....stropul simtirilor unui suflet cutreierat de….sentimente.Prelingereea sangelui o simt ca o lumina si ma loveste deodata ideea ca sunt. Ochii zambesc de durere soptind gurii ca au atins Nirvana…..
Mi-e frica de faptul ca poate vezi extazul asa ca strang mai tare degetele si capul mi se lasat pe spate…..ah ce frumoasa e lumea cu susul in jos!!….Sangele zgarieturii imi curge spre gene si reusesc sa vad lumea in rosu…Ametesc privind lumea mea de care nu ma mai satur dar clipesc nemurirea ca sa pot sa sufar.
Uiiiii!!!!Incordez pleoapele si ma strang in palma din ce in ce mai tare caci vreau sa ma pastrez mie in lumea mea intoarsa …ahhh…simt degetul mic in incercarea lui de a-mi da durere dar nu face decat sa ii sopteasca gurii sa rada,si atunci ilaritatea ideii rasuna in camera pura ca o picatura intr-o lacrima.
Rad caci ametesc privind puritatea sub apasarea puternica a fiecarui deget ,fiecare durere imi da apogeul veseliei si simt ca mai am o eternitate plina de chin si am sa ajung la fel de nobila ca Buddha….
Si ma strang mai tare in palma caci mi-e frica sa nu vina ziua in care am sa plang de fericire ; ziua in care sa-mi rada sufletul intens si rece…Iubesc suferinta din lumea mea pura si rosie!!!!
Acum…sangerez de cinci ori sub unghii si imi storc ai mei ochi ca pe niste suculente lamai .Lacrimi albastre prind cu buzele si astept ziua in cara se il simt pe Buddha.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!