poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2039 .



jo(i)se ară lat ino!
personale [ Gânduri ]
publicat initial in dbrom: www.dbrom.ro

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [iQ666 ]

2004-10-14  |     | 



au bagat ziarele de maine pe net, acum stiu cam tot ce se va intampla maine, mai putin numerele de la loto, dar parca maine nu e duminica, asa ca poate stiu tot. (va rog nu-mi spuneti dumnezeu, prefer zeus, e mai romantic). il inchid, el adoarme cu greu (greetings bill!).

cine nu pricepe sa se roage dublu deseara si discutam. dar sa nu uitati de sangele de rigoare (si revin la intrebarea de la 4 ani: popa are voie la volan dupa o slujba fara destule babe (care sa-i goleasca potirul)?

cate-un felinar public nu-mpiedica amanuntele de pe cer cu care se aburesc storcatoarele de energii si substante din noi sa-mi atace lentilele. ochelarilor. de soare, ca nu-mi era destul de intuneric pe-afara.

turmarii care au onoarea de-a se afla in zona binecuvantata de mine isi emana puerilitatea mahalageasca si pe cai orale. o exemplara cam expirata ma chiar invoca. moartea o cauta pe-acasa si ea uda trandafiri. nu ca m-as cobori la a vedea ce face.

de pe culmile feeriei extazului ma prabusesc pe telecomanda. o fata sculptata-ntr-un moment de maxima inspiratie a hormonilor unor personaje desigur oarecare se continua cu rodul muncii a tone de ciocolata si ani de sedentarism sanatos. noroc cu ma(rilyn) ma(nson), egal cu sine insusi, adica mereu altul, dar la fel de dezgustator pentru mama (fara paranteze).

bineinteles ca n-am balcon ca sa am unde dormi, de fapt voiam sa scriu hamac. asa ca ramane clasica solutie cu patul. totusi daca nici eu, atunci cine? respectiva? cine e ea, after shave? oare practica asa ceva?

daca n-ar fi sarit sigurantele seara ar fi fost perfecta, joisearalatino chiar. sau e doar miercuri? faptul e oricum consumat, pe ecran e reclama la viitoare fecale canine. bicefal si totusi invers, ma intorc altfel.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!