poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2190 .



Fosta mea...a născut o fetiță
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Eugen ]

2004-03-26  |     | 



Am fost opt ani câinele fetei aceleia, femeii aceleia.Foști colegi de facultate, de grupă,ne-am împrietenit după boala ei, o boală urâtă, tuberculoza și după moartea tatălui meu. I-am îndeplinit toate favorurile, toate capriciile. I-am dat tot ce aveam mai bun în mine. .I-am trecut numele pe articolele și cărțile mele Am încercat s-o ridic la cât credeam că merită și să mă ridic cu ea- am încercat să-i dau tot ce-și dorește. Am suferit că n-am putut să fac acest lucru, că n-am putut să-i iau toate rochiile, bluzele și fustele pe care și le dorea, că n-am putut să îi dau tot ce-și dorea. Ea ? Mi-a dat iluzia că formăm cel mai minunat cuplu. Ne-o spuneau chelnerițele de la Pierot și vânzătoarele de la Leda. Ne-o spunea fata de la Loto atunci când ne opream să cumpărăm 6/49 în fiecare săptămână.Încetul cu încetul lucrurile au început să pălească. Lipsa ei de la întâlniri, întârzierile frecvente, motivațiile ciudate sau lipsa de motivație. Am reușit s-o iau cu mine în Grecia într-o deplasare de serviciu- a fost prima ei călătorie afară.Am obligat-o să vină cu mine. M-am dus la directorul ei – ca să nu îi stea în cale.Am dus-o apoi și în Germania- împreună cu șeful ei, i-am prezentat lumea așa cum e în realitate. Dintr-o naționalistă înfocată a devenit o iubitoare a vestului.
În vara lui 2000 a intervenit ruptura Am avut o perioadă foarte proastă-am încercat să mă sinucid pentru că bănuiam că mă înșală cu un coleg de birou. Căsătorit. O nulitate patentă în care ea vedea fiorul artistic. .Mi-a reproșat că sunt prea posesiv, că vreau s-o modelez după ideile mele. Mi-a reproșat că o înăbuș.A fost o perioadă urâțică, cu acuze de ambele părți. Îi trimiteam zilnic flori prin comisionar și odată la două-trei zle cadouri. Degeaba. S-a instaurat o pace „rece” întreruptă când și când de cererile ei să o ajut cu bani. Am crezut că am uitat. Am crezut că am trecut peste.
Astăzi am aflat că tocmai a născut un copil.La 41 de ani.Copil care mi l-a refuzat opt ani –pentru că era prea bătrână. Copil pe care l-a făcut exact cu colegul ei de serviciu căsătorit. Coleg cu care bănuiam că mă înșeală.
De ce ?

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!