poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1647 .



1.18 - Despre predestinare
personale [ ]
mesaje pe net

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [cristianas ]

2007-05-15  |     | 



“Înțelege că (dacă ești sinceră în ce scrii) ești victima unei înșelări demonice.” andrei s. wrote
asta vreau și eu să vă comunic vouă: sunteți victimele unei înșelări demonice-
interpretați Cuvântul lui Dumnezeu prin ochii orbiți de păcat, pentru că încă nu v-a deschis Domnul ochii de văzut. dar voi spuneți:- vedem- deci păcatul vostru rămâne!
Dacă te-ar întreba Iisus:- ce vrei să-ți fac? - tu nu ai cere- să capăt vederea, Doamne! - tu te declari deja văzător, nu mai ai nevoie să-ți dea Dumnezeu vindecare.
- “ascultă de duhovnic”- am de gând să ascult de Dumnezeu, mai mult decât de toți oamenii de pe pământ
Romani 3.4 Dumnezeu să fie găsit adevărat și toți oamenii să fie găsiți mincinoși, după cum este scris: ca să fii găsit neprihănit în cuvintele Tale, și să ieși biruitor când vei fi judecat TU.
”nu te mai crede cea mai înțeleaptă”-
Efeseni 3.3 Prin descoperire dumnezeiască am luat cunoștință de taina aceasta, despre care v-am scris în puține cuvinte.
- înțelepciunea omenească a interpretat literal lucrurile grele de înțeles din Scriptură (nu greu (anevoie) de înțeles- “grele” - încărcate de înțelesuri multiple.
“oile” ar fi oameni- contrazici Scriptura care spune că nu este niciunul care să facă binele- niciunul neprihănit- niciunul nu este “oaie”- cum spunea cineva pe site- nu este nici un om 100% bun și nci un om 100% rău.
Am primit această descoperire fără nici un merit- eu nu sunt nimic- nu te surprinde că de două mii de ani, milioane de oameni care știau Scriptura pe de rost (unii chiar în limbile originale)- nu au venit și cu această interpretare?
Dumnezeu i-a lăsat în voia sfatului lor, în voia minții lor blestemate- cu care au adus toate ereziile posibile- printre care și doctrina iadului!
Nu eu am înțeles aceste lucruri- Duhul Sfânt mi le-a descoperit.
“Dumnezeu nu vrea iadul oamenilor și nu pedepsește pe nimeni“
- și cine-L va opri să aducă la îndeplinire ceea ce vrea?
“totuși, majoritatea oamenilor va merge la chinurile veșnice, chinuri pe care ei și le pregătesc singuri prin viața păcătoasă.”
Doamne ferește!
Iov 34.33 Oare după părerea ta va face Dumnezeu dreptate? Tu alegi, tu lepezi, și nu Eu!
- dar de ce-i urăști atât de tari pe frații aceștia pentru care S-a răstignit Iisus- încât să-i trimiți în iad? Este vreun om în care să nu fie Dumnezeu? Se va trimite Dumnezeu pe Sine în iad?
- Va pedepsi Dumnezeu și pe “cel bun” împreună cu “cel rău”? Judecătorul întregului pământ- nu va face oare dreptare?- Departe de Tine, să pedepsești pe cel bun împreună cu cel rău. Departe de Tine- în ebraică, cuvântul este mult mai dur- sacrilegiu, nedumnezeiesc.
Dumnezeu nu face lucruri nedumnezeiești- nu-și contrazice caracterul divin.
- “cel bun”- “omul nou”, firea cerească din fiecare suflet, locul unde se sfințește Numele Său, unde crește chipul lui Hristos și lucrează harul Duhului Sfânt , cel scris în cartea vieții, predestinat pentru mântuire-
-“cel rău”- “omul vechi”, firea pământească- cea prin care citiți voi Biblia.
Galateni 3.3 Sunteți așa de nechibzuiți? După ce ați început prin Duhul, vreți acum să sfârșiți prin firea pământească?
“Păcatul aduce o deformare a sufletului și aceasta deformare se va preface în chinuri fără sfârșit”- Doamne ferește!
- nimic din ce faci tu nu te poate despărți de dragostea lui Hristos.
Sufletul nu este compact ca un cartof bun sau stricat- este un coș cu cartofi între care se va face o selecție.
Când Moise cere să fie șters din cartea vieții-
Exodul, 32.33 Domnul a zis lui Moise: Pe cel ce a păcătuit împotriva Mea, pe acela îl voi șterge din cartea Mea.
Voi reveni asupra acestui răspuns, dacă va vrea Dumnezeu, dar îți spun pe scurt:
- cel ce păcătuiește împotriva lui Dumnezeu- este omul vechi, firea pământească, din fiecare om
1 Ioan 3.9 Oricine este născut din Dumnezeu, nu păcătuiește, pentru că sămânța Lui rămâne în el; și nu poate păcătui, fiindcă este născut din Dumnezeu.
- cel ce nu păcatuiește, pentru că nu poate păcătui- este omul nou, firea îndumnezeită- din fiecare om.
Omul nou, născut din Dumnezeu, crește în fiecare suflet- chiar dacă noi habar n-avem de asta.
“Greșești când spui că Dumnezeu a predeterminat ceva. El poate să presupună cum vor decurge lucrurile dar cu siguranță omul are voință liberă și capacitatea reală de a strica planurile divine.”
Matei 22.29 Drept răspuns, Iisus le-a zis: Vă rătăciți! Pentru că nu cunoașteți nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.
Marcu 12.24 Drept răspuns, Iisus le-a zis: Oare nu vă rătăciți voi, din pricină că nu pricepeți nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu?
iubite frate, voi ați antropomorfizat pe Dumnezeu, tu prezinți un idol bicisnic, făcut după chipul și asemănarea omului căzut în păcat și crezi că vorbești despre Dumnezeu Atotputernic.-
- ca și când te-ai închina la un dumnezeu străin- la un idol.
Dacă omul este în control- înseamnă că omul ar fi atotputernic- doar depinde de om, dacă Planul-Iconomia Lui Dumnezeu- se împlinește sau nu.
Tu nu faci nici o alegere la nivel conștient, nici culoarea la pantofi- totul a fost deja scris.
Ai ales tu să te întâlnești cu mine pe acest site?
- Domnul a ales pentru noi.

Isaia 25.1 Doamne, ... planurile Tale făcute mai dinainte s-au împlinit cu credincioșie.
Ieremia 19.15 Așa vorbește Domnul oștirilor, Dumnezeul lui Israel: Iată, voi aduce peste cetatea aceasta ... toate nenorocirile pe care i le-am vestit mai dinainte,
Ieremia 40.2: Dumnezeul tău, a vestit mai dinainte aceste nenorociri împotriva locului...
Matei 24.25 Iată, că v-am spus mai dinainte.
Faptele apostolilor 4.28 ca să facă tot ce hotărâse mai dinainte mâna Ta și sfatul Tău.
Romani 8.29 pe aceia, pe care i-a cunoscut mai dinainte, i-a și hotărât mai dinainte ...
Romani 8.30 și pe aceia pe care i-a hotărât mai dinainte, i-a și chemat; și pe aceia pe care i-a chemat, i-a și socotit neprihăniți; iar pe aceia pe care i-a socotit neprihăniți, i-a și proslăvit.
Romani 9.23 și să-și arate bogăția slavei Lui față de niște vase ale îndurării, pe care le-a pregătit mai dinainte pentru slavă (despre noi vorbesc).
- vasele pentru slavă sunt “oamenii noi” din fiecare “casă mare”- suflet.
- vasele pentru ocară sunt “oamenii vechi”- firea pământească din fiecare suflet.
Efeseni 1.5 ne-a rânduit mai dinainte să fim înfiați prin Iisus Hristos,
Efeseni 2.10 Căci noi suntem lucrarea Lui, și am fost zidiți în Hristos Iisus pentru faptele bune, pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, că să umblăm în ele.
Ieremia 10.23 știu, Doamne, că soarta omului nu este în puterea lui; nici nu stă în puterea omului, când umblă, să-și îndrepte pașii spre țintă.
- nu stă în puterea omului să aleagă ceva - firea pământească merge pe calea largă spre distrugere
- firea duhovnicească merge spre Rai.
"Pentru ca unii oamenii să fie mai spiritualizați- o mulțime de alți oameni, care stau pe locul celor umili, poartă sarcina de pământ a primilor, poartă lipsa de spiritualitate, dar la Judecata fiecare își va purta sarcina sa."- am scris eu
“Adică Dumnezeu i-a predeterminat pe unii la lipsa de spiritualitate. Atunci te contrazici cu ce spui, că Dumnezeu e iubire.” - a scris andrei.
nu i-a predestinat la lipsă de spiritualitate- i-a predestinat să stea pe locul, să interpreteze rolul celor umili- că nu suntem niciunul mai breaz decât altul- tu crezi că ai vreun merit că lucrezi pentru Hristos- ? este un mare privilegiu nemeritat că ai fost lăsat să stai pe locurile dintâi în adunare!
că ai fost chemat să lucrezi în vie de la primul ceas.
Sindromul lucrătorilor de la primul ceas, de care suferea și fratele mai mare al fiului risipitor este acesta:- “păi, de ce să primim aceeași plată cu cei care au stat toată ziua în piață, de ce să primim aceeași moștenire cu cel care și-a risipit averea- noi care suntem merituoși? Dacă știam- ne risipeam și noi averea, sau tândăleam fără rost- că tot primim aceeași plată.”
Și o mică adăugire proprie- de asta a scris Pilat din Pont în ebraică “Nazarineanul” Iisus (“vlăstarul” Iisus)- semnul de identificare pe care l-a dat Isaia cu 800 de ani mai înainte- ca să-L autentifice pe Nazarinean
“Eu știu că Sf. Prooroc Isaia a trăit cam cu 600, nu 800 de ani înainte de Mântuitorul. Iar chestia cu identificările, ce vrei să zici? că Pilat știa ceva, era membru al unei societăți de tip masonic?”
În acel moment Pilat era prooroc și Duhul Sfânt l-a inspirat să scrie semnul “ntsr Iisus”- ntsr este felul în care Isaia îl numește pe Mesia- în cap 11.1- n-are importanță cu câte sute de ani înainte.
evreii recită în sinagogă că va veni ntsr- când se vor întoarce vor recunoaște că a venit deja.
- de asta Pilat este menționat în Crez!
--------------

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!