poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 887 .



Un început și un sfârșit…
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Kinkysor ]

2006-11-17  |     | 



Un început și un sfârșit…

Începutul unui drum și terminarea lui, optarea unui alt drum care nu îți aparține și începutul unui razboi care nu e conform cu ce visezi de la viață..
Un suflu de vorbe deșarte născocesc speranțele născute și pierdute într-un amalgam de gânduri.
Azi zbor împreună cu îngeri și diseară am să revin în abisul meu de vise. Mă nasc și mor odată cu începutul , simt gustul pierdut al unei povești care nici nu a apucat să înceapă , mă învârt într-un cerc , joc aceeași piesă dar masca e diferită……e un întreg spectacol .
Am învățat să iubesc ce nu trebuie iubit și pierd rostul anevoios pentru care am luptat . M-am ridicat în sus și am crezut în ce trebuia suprimat.. Acum degust amara picătură pentru că vreau să îi simt gustul , vreau să mă afund și mai mult să fiu amețită.
Azi am spart oglinda ce reflecta imaginea îngerească , o fac cioburi cât mai mici , o distrug să nu mai rămână nimic .
Mâine poate am să vreau să zbor acolo unde serafimi mă țin de mână , de unde pot privi în jos și pot admira ce frumos e sus , vreau să simt gustul dulce și tot ce e rău să dispară . Vreau să dansez în noapte , să mă ridic la stele , să alunec pe raze , să ating luna, să ating ce nu am atins și să învăț să simt ce nu am simțit până acum.

Ce doresc eu nu poate fi găsit , m-am jucat cu propia viața și am declarat război sorti Ursitoarele îmi râd în nas și nu mă lasă , îmi arăta că n-am să câstig doar dacă îmi aleg calea fără întoarcere.
Am declarat război la tot ce e în jurul meu chiar și mie , am ajuns să mă zvărcolesc de dureri noaptea și mă înec în al meu fum , zâmbesc pentru că vreau , nu pentru că simt.
Sunt răzvrătită și nu mă pot conforma celor din jur , sunt rebelă pentru că nu pot accepta ce e acceptat , sunt contra celor din jur pentru că nu vreau să fiu ca ei.
Mă pierd în cărți , în cuvinte ,mă plimb printre vorbe și mă joc cu șoapte să pot depune ce e firesc în negură și să scot în evidență atunci când trebuie lăsat în negură .
Mă joc cu mine și cu ce e in jurul meu , sunt o marionetă ce mă joc cu alte marionete .
Ajung în momentul când sunt obosită , ajung în clipa când ochii mă trădează …… tot timpul m-au trădat ………… sunt în momentul când nu îi mai pot controla , nu mai pot controla nimic.
Am luptat și acum vreau să renunț , mă usutră ochii de prea mult fum ……..
Mâine vreau să renunț și mă las pradă la ursitoare ,le las să cânte și să danseze pentru că au câstigat o luptă dar …nu un război .

Totul are un început și totul are un sfârșit . Sfârșitul meu deabia a început iar începutul a apus când am crezut că totul s-a sfârșit, poate e doar o iluzie .
Totul e așa de scurt , atâta zgomot și totuși atâta liniște, atâta aer și totuși mă sufoc , plec cât mai departate să uit de tot ce mă omoară dar de fapt caut un alt loc unde să fug .
Am avut de ales și pot alege , iar și iar, am ales iubirea și dragostea dar mi-a deschis un alt drum , cel al durerii. Am ales și duritatea dar am ales un drum al singurătății .
Am avut de ales și am ales , acum poate e prea târziu să mai aleg .
Totul are un început și un sfârșit . Al meu s-a sfârșit înainte de a începe dar asta nu e o regulă ….

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!