poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1447 .



Studiu de caz, de necaz....
personale [ ]
by tiberivs

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [tiberivs ]

2006-10-01  |     | 



motto:
"de kiki de miki
de trei lei ridichii"

O legendă suburbană vorbește despre femeia-magnet. Aceasta este duală ca orice femeie, numai că își exercită funcțiile simultan. Este vorba depre atracție-respingere. Prima funcție se manifestă invariabil și afectează toată materia sensibilă aflată in raza ei de acțiune. Raza variază în funcție de itemi intrinseci stabiliți de obicei la nivel inconștient, rar întâmplându-se ca forța să fie generată de individă. Repet, doar raza este aleatorie, forța rămâne constantă.
A doua funcție a femeii-magnet este aceea de respingere. Dacă vrea, vrea, dacă nu, nu... Câmpurile de electricitate care generează cea de-a doua rază au un coeficient de pătrundere maximal, între "n" și "-n", unde n->infinit. "-n"="-infinit"=>Ix="n", unde Ix="Impact de "x" subiecți". Produsul factorial al impusurilor ce generează impactul poate tinde catre 0 (Ix->0) sau poate fi extrem de puternic, cauzând explozie între cercurile generate de cele două raze (raza de respingere și cea de atracție). Totul depinde de sensibilitatea materiei dintre cercurile concentrice.
În centrul celor două cercuri se află nucleul femeii-magnet. Practic nu există mijloace metrice sau fizice cunoscute științelor exacte care să determine intensitatea reacțiilor din interiorul nucleului. Se presupune că este același tip de reacții fizico-chimice ca în interiorul Soarelui, dar acestea sunt pure supoziții, insist în a accentua această afirmație.
Nefiind conștienți de legenda sus-amintită, câțiva subiecți umani au încercat să se aventureze, majoritatea dintre ei fiind respinși de cea de-a doua rază. Puterea razei de respingere a fost variabilă, astfel unii au rămas in interiorul razei de atracție (în termeni uzuali "amici"),
ceilalți însă, fiind prea volubili sau prea denși, au fost aruncați definitiv. Sunt puțini cei care au pătruns în nucleu (unii zic că nimeni de fapt), dar dacă au pătruns au făcut implozie, contopindu-se cu miezul femeii-magnet.
Există însă un temerar care, citind această legendă, va fi capabil să-și construiască un costum de protecție adecvat și să pornească în aventura vieții sale. De aici, din condițiile de laborator pe care mi le-am creat singur-singurel, vă zic că se poate, dragi viteji, și vă promit că vă voi ține la curent cu studiile mele.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă rog dați-mi spor de toxicitate.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!