poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2129 .



Gânduri
personale [ ]
alte gânduri, parcă nu aș fi avut destule

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Mioriþa Alba ]

2009-01-13  |     | 



M-am întrebat, de multe ori, de ce folosesc pseudonime unii membri ai acestei comunități. Și, de fiecare dată, ajung să mă supăr.

Bunăoară, azi. De ce?

Aseară, am citit un comentariu care era semnat Me High. Mi s-a părut ciudat. Și am intrat în pagina autorului respectiv. Membru nou, cu numai două creații, ambele în pagina proprie. Că nu prea am înțeles ce scria, asta mi-am explicat prin rămânerea mea în urmă față de evoluția poeziei contemporane. Dar ce te faci cu modul de a comenta creațiile altora? ( Dacă nu cunosc autorul, eu citesc ceea ce scrie în biografia afișată pe sait. Dar la Me High n-am avut ce să citesc. În schimb, am văzut câte comentarii au fost trecute la OFFTOPIC. Numai trei nu erau acolo.)

Am răspuns civilizat, chiar cu bunăvoință.

Dimineață, am descoperit că acel comentariu care mi-a luat câteva minute pentru a-l scrie, este OFFTOPIC. Acest lucru m-a deranjat. Mă feresc, pe cât se poate, să mă văd pe acea listă. Și am încercat să mă lămuresc.

Am văzut că răspunsesem la un comentariu OFFTOPIC. Dacă ar fi fost (atunci când am citit eu) semnalat ca OFFTOPIC, nu răspundeam.

De ce scriu acum aceste gânduri? Pentru că vreau să îmi recuperez nivelul. Or, în aceste condiții, nu prea văd cum.

Și mă gândesc acum că nu prea mai am șanse. Nu pot scrie aiureli, că am deja o vârstă. Scriu civilizat, nu am accesări, nu intru în conflict cu nimeni, nu deranjez decât foarte rar. Am deci șansa să rămân mereu în umbra unor îndrăzneți ca Me High.

Mă întreb dacă nu ar trebui ca Regulamentul să cuprindă un punct în care să li se ceară celor care vor să se înscrie numele real și un nume de user în limba română. Mă întreb. Că nu prea cred că voi afla răspunsul.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!