poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1485 .



Orizont
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [nica ioana ]

2007-10-20  |     | 



Imi place lemnul proaspat plouat sau uscat, ca cel de pe rugul pregatit de o comunitate inflacarata, dornica sa-mi dea aripi de foc.
Imi place apa. Ce suiera incet si ma atinge molcolm cu ale ei brate. Sau cand ma inec in coktailul de apa de closet amestecata cu gheata si minciuni.
Imi plac spartanii. Sunt si eu o luptatoare, cu mentiunea ca mi-am pierdut cauza, printre zecile de cadavre peste care am calcat cu nonsalanta.
Imi place rosul. Rosul obrajilor tai care se declanseaza ca o alarma de masina, de fiecare data cand regurgitezi un sentiment vehement negat. Rosul sabiei mele, siropul dulce de carne umana, care asteapta sa fie asezonat peste o salata de victorii.
Imi place tacerea. Cand tu taci si am senzatia ca am omorat amandoi o jumatate de planeta ca sa tacem doar noi doi. Sau cand gandurile mele bipolare schiteaza o a treia personalitate, planuind soptit.
Observ pretentiile. Acestei lumi demult stoarse de principialitate. Si zambesc. Observ pretentiile mele. Vizavi de calaretul fara cap menit sa-mi salveze puritatea second hand. Si zambesc subtil.
Observ caderi. Pe scari, de la etaj. Stiri. Si nu mai zambesc. Mucul meu de tigara planeaza incestuous si ilegal, patru etaje in golul de lume ce ma tot asteapta cu bratele deschise de ceva timp. Nu mi-am platit penalizarea. Si nu mai zambesc nici macar subtil

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!