poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 585 .



umorul ratărilor
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Levana ]

2021-06-18  |     | 




-Dirijorul este un instrumentist ratat… Trece repede la muzicologie, dar… cu multă bunăvoință e și sportiv de performanță, mai ales când dirijează o simfonie de peste 45 de minute.
-Nu se cuvine să te descalți la ușa vecinului, dacă-ți miros picioarele!
-Impertinentul are tupeu, mai ales dacă trebuie să obțină ce nu poate avea, ca de exemplu talentul!
-Nu pot spune cu lux de amănunte ce conține romanul, dar poate fi criticat într-un rând după copertă!
-E un carierist fără echivoc. Cunoaște la perfecție copy/paste!
-Perfecțiune constă în momentul acela când te afli pe podium precum Greta Garbo. Ea a știut când să se retragă din cariera fulminantă!
-Am revăzut Nunta lui Figaro de Wolfgang Amadeus Mozart, după corona punerea în scenă e teribil de modernizată, operă bufă fără a știrbi conținutul... Regizorul a schimbat compoziția artistică total! Artiștii făceau sport pe scenă, iar se dezbrăcau, iar se îmbrăcau!
-Eu nu pot să scriu un text fără să mă gândesc la sponsor! Oare are destui euro să-mi cumpere toate cuvintele pe care le-am editat la editura Haifa?
-Unii scriu pamflete, alții cred că aluziile sunt evidente, mă gândesc să mă dedublez și eu, așa că iau Duplex pentru tensiune mare, mereu am palpitațiile debutului!
-Cum mă pun la orizontală, îmi vine inspirația, cică sunt undeva într-o cameră fără baie și merg la comun să mă spăl! Dar descopăr că mă întreb: unde o fi ”camera etanșă” pentru siguranță sau apărare contra rachetelor? Ultima dată, prin 90 am purtat mască împotriva unui atac biochimic!!!
-Văd portul Haifa din balcon! Nepoțica mea de 4 anișori zice că vede clădirea (care arată ca o rachetă în Haifa) altfel, construită din pahare de plastic (binian a cosot) îmbinate cu lipici!
-Nu-mi plac competițiile între textele scriitorilor. Sună a comandă la chelner fără meniu! E suficient să scrii despre un evreu celebru care a murit sau e în viață... și imediat ți-ai făcut statuie de critic literar care a studiat opera cuiva, copiind citate semnificative! Dar le trebuie și lor o pâine... sau e altceva la mijloc: ego?
Mai greu e să scrii singur ceva... fără ghilimele, fără google, fără internet, fără nicio carte!
-Dacă vrei să ai rating pe F.B., pune-l pe Dinescu să se certe cu mătușica!
-E prima dată când nu mă grăbesc să public zicerile astea, oricum statistic blogul meu nu e văzut de nimeni, așa că-i dau drumul până NU primesc zeci de reclame ca să cumpăr ceva, reduceri 50% la umor!
-Am o aplicație sudoku care îmi scrie mereu după joc dificil că e grozav! Ce o fi așa de grozav să știi să numeri până la cifra 9? Și nepoțica știe...
-E bine că am simțul umorului, scorpionul nu mă înțeapă, așa că folosesc umorul racului fiert!

Bianca



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!