poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 573 .



Sportivi islandezi
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2014-10-14  |     | 



M-am uitat de curiozitate la rezumatul meciului Islanda-Olanda, 2-0, convins că rezultatul și jocul acestei echipe de finlandezi mai prăpădiți este de foarte bun augur din perspectiva confruntării noastre cu vikingii de diseară, atâta vreme cât, deși pe teren propriu, nu au fost capabili măcar de un 3-0.
Atacând cu infantilism din primele minute blonzulii primesc repede penalty (pare că șansa de a primi astfel de trufandale de la arbitri este întrucâtva condiționată de plasarea jucătorilor proprii în careul advers).
Favorizați ce e drept de norocul de a nu se măsura cu marea echipă a Ungariei, la 1-0, nordicii pare că au abordat o tactică ce necesită foarte mult noroc, respectiv au continuat să atace, de fiecare dată când au avut mingea și au putut, poarta adversă. Un astfel de primitivism de organizare a funcționat, aparent și datorită lipsei de viziune a antrenorului de a scoate pe cei mai buni jucători și neselecționării lui Tănasesson, reușindu-se încă un gol și vreo 2-3 ocazii mari.
Toate acestea pentru un public de o apatie jenantă, incapabil de a fluiera măcar un vers al imnului olandez, necum să arunce în și cu jandarmi. Practic niște plescăitori de bere, aplaudând și bolborosind între ei în islandeză.
Mă înfior la ce exemplu prost primesc oamenii în general, tinerii în mod particular de la astfel de prestații și atitudini jenante și cât de multe emisiuni și meciuri interne trebuiesc îndesate pe Digi și pe Dolce ca să îndrepți răul făcut.
Și am mai înțeles că diseară suntem cu adevărat mari favoriți.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!