poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 599 .



Modificările fiziologice nocturne la femei
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2014-09-30  |     | 



Vești minunate parvin zilele acestea din laboratoarele de cercetare moderne de fiziologie.
Un grup de cercetători, selecționați cu grijă din miile de aplicanți, au reușit, utilizând o metodologie la care putem numai visa să determine că, într-un mod analog înfloririlor matinale masculine și în pofida observațiilor anecdotice ale bărbatului de rând, mai ales ale celui aflat într-o relație de durată, și femeia, mai ales (din fericire) dacă este tânără, trece noaptea prin modificări fiziologice analoage erecțiilor spontane nocturne masculine.
Unul din motivele pentru care acest aspect științific tinde în general, în lipsa dedicației cercetătorilor moderni, să treacă neobservat este acela că, față de bărbat, care s-ar mândri cu evenimentul în caz de inspecție, ca un marinar prezentând catargul proaspăt vopsit unui amiral trezit din somn, femeia obișnuită refuză să-și scoale partenerul în aceste momente, oricât ar ruga-o.
În aceste momente de grație în corpul femeii are loc o modificare sanguină rezultând în (așa cum au arătat testele cu hârtie milimetrică) hipertrofia clitoridiană precum și un fenomen de angorjare vaginală, ușor de ignorat de la o distanță pe care protocolul de cercetare modernă a refuzat-o.
În lipsa unei verbalizări adecvate fie la nivel de limbaj articulat fie prin gestică explicită fenomenul poate trece neobservat și cercetătorii susamintiți previn cititorii valorosului lor articol asupra pericolelor interpretării eventualelor oftaturi, schimbări de poziție sau scrâșniri ale dinților partenerelor ca fiind indicative pentru investigarea amănunțită a fenomenului.
Întrucât ca și la bărbat aceste modificări însoțesc perioada de somn profund, REM (rapid eyes movements) un abord mai inteligent (deși nu cu mult) ar putea consta în deschiderea cu grijă din timp în timp a pleoapelor partenerei pentru obținerea de indicii valoroase, deși au fost citate frecvente cazuri de lezare testiculară secundară unor manevre prea brutale și repetate. Pare că unele partenere conștientizeată în aceste momente cu o oarecare prioritate nevoia de somn față de celelalte eventuale nevoi, având tendința să dramatizeze acțiunile partenerului grijuliu cu pleoapele ei după o anumită oră.
Încă încerc să găsesc o aplicabilitate practică acestei descoperiri de senzație și sunt convins că acela dintre noi care va găsi cheia descifrării cauzelor dar mai ales a cronologiei acestor manifestări fiziologice feminine va putea candida cu real succes la titlul onorific de președintele lumii.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!