poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1906 .



Amabilitatea fuctionarilor publici
personale [ ]
Dupa o intimplare adevarata

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Mikele R ]

2005-08-03  |     | 



AMABILITATEA FUNCTIONARILOR PUBLICI


Mă așez la coada la un birou oarecare-nu contează care-peste tot e la fel. Ora 07.30a.m.Inaintam ca racul. Ora 10.30ma apuca o foame de vad albastru,dar nu mă mișc de la coada sa nu pierd rândul. Ora 13.30 îmi da foamea in sete si mă usuc la soare dar nu mă mișc de la coada sa nu pierd rândul. Ora 16.30 mă apuca o nevoie urgenta-strâng din dinți,încleștez pumni si mă țin cu stoicism(știți?sa nu pierd rândul!)si intr-un final trece si asta . Ora 18.00 ajung in fata ghișeului fericita-am reușit!?! Si se-nchide. Ghișeul. S-a terminat programul. Dezamăgita foarte, stringind la piept bani si actele ce le aveam in mana, mă zbat sa ies din harmalaia iscata in jurul meu la auzul vestii(aia cu închisul )si plec acasă fericita totuși ca am scăpat doar cu atât,ca alte ori am mai fost si apostrofata:
„-Ce duduie nu vezi cat e ceasul ?Avem si noi soti , sotii(dupa caz),copii la care sa ne ducem. Data viitoare vino si tu la prima ora” .

Ma duc iar la prima ora. Bucurie, nu e nimeni. Aștept 10 minute si vine funcționara si mă anunța ca nu mă poate servi, ca are treaba in biroul din spate. Insist si mi se comunica din mers ca durează 20 de minute-treaba din biroul din spate-si dispare din câmpul meu vizual in camera din spate! Plec acasă, din nou dezamăgita, dar furioasa nevoie mare .Inca o zi pierduta degeaba. Si de ce ?DE PREA MULTA AMABILITATE DIN PARTEA FUNCTIONARILOR PUBLICI!!!!!

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!