poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1317 .



Gânduri pentru ani mulți și buni (3)
personale [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2005-03-20  |     | 



Dacă vrem să ajungem într-un anume loc avem nevoie de două lucruri esnțiale: să știm unde, de ce și cum să ajungem și să avem niște prieteni care să ne ajute, dacă în momentele grele nu ne descurcăm.
Mi se pare ciudat și nu aș fi dorit să mă destăinui, însă totuși am să vă spun că acum douăzeci de ani am trecut printr-o moarte clinică de două minute și vreau ca această experiență să o folosesc pentru a demonstra că putem trăi ani mulți și buni. Pentru a avea rezultate la această dorință pe care o ținem ca o auroră boreală a viselor noastre și așteptăm aidoma celui care vrea să câștige la loto, dar nu-și cumpără bilet, trebuie să facem două lucruri: să acumulăm cunoștințele necesare și să facem mult bine celor din jurul nostru.
Interconectarea noastră la lumea exterioară și la sursele energetice ale divinității (sau din păcate la surse care nu au nimic cu divinitatea) se face prin adaptarea undelor cerebrale la anumite frecvențe care se cunosc și care pot aduce (sau nu) unele energii care ne trebuie (sau nu)și pe care le folosim (sau nu).
Există patru tipuri de unde cerebrale, care sunt înregistrabile:
-în starea de veghe sunt undele Beta cu frecvențe între 14-20 de Hz,
-în starea de semisomn sunt undele Alfa cu frecvențe între 7-10 Hz,
-în stare de somn sunt undele Teta cu frecvențe între 4-7 Hz,
-în stare de somn profund sunt undele Delta cu frecvențe sub 4 Hz.
Frecvența de 10 Hz este atribuită frontierei de apariție a fenomenelor parapsihologice, iar în practica ,,făcătorilor de minuni” se pare că unul dintre ,,secrete” este chiar trecerea în stările de sub 10 Hz.
Scăderea frecvenței undelor cerebrale sub 10 Hz în stare de veghe și menținerea acestei stări, reduce solicitarea întregului organism ( atât organele interne cât și câmpul spiritual al corpului) cu circa 75 % fată de starea de la 15 Hz. Dacă atingem această stare vom contribui la refacerea unor neconformități ale sănătății și vom da posibilitatea prelungirii vieții fiecărei părticele din noi.
Metoda cea mai bună de a ajunge la această scădere a frecvenței este numărătoarea inversă. Stați într-o poziție relaxată, vă îndreptați gândul în zona frunții și numărați invers de la 50 la 1 și cu puțin exercițiu veți obține rezultate care în prima fază le veți simți ca o stare de liniște. Rezultatele acestor practici sunt legate și de gândurile care se îndreaptă către noi în acele momente de meditație din partea celor care le-am făcut mult bine (sau nu).
Azi, la două zeci de ani de la marea experiență a vieții mele, sunt foarte convins că înainte de a mă readuce printre oameni, Dumnezeu a ținut cont de rugăciunea prietenilor mei, cărora odată le-am făcut un bine și n-am știut de ce.



.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!