poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1724 .



Orice român are dreptul la orgasm
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Eugen ]

2004-03-04  |     | 



Plan de început: O reclamă cu o tipă „bbbbunnnnă”, de maxim 16 ani, seminudă, întinsă într-o poziție provocatoare și textul „I’m lovin’ it”. Reclamă la McDonalds, lângă Bucur Obor.
Plan secund: O fetiță de maxim 12 ani, cu o pânză (tanga) în fund și o pînză pe piept (ambele pînze nu pot compune nici măcar o batistă) fîțîindu-se de zor pe muzică de Lambada la o serbare școlară, fardată ca o prostituată și pe tocuri de 6 cm.
Cuprins: Toate guvernele de până acum au fost foarte atente cu moralitatea românilor. Prostituția este încă interzisă- evident că de aceea este practicată masiv, în condiții igenice cu totul necorespunzătoare. Barurile de strip-tease sunt ținute departe de școli- de aceea școlerii practică despuierea la serbările școlare. Revistele „de profil” (o sintagmă perfectă- când apare Playboy-ul poți, foarte serios să spui șefului „Ies și eu un sfert de oră, mă duc să iau o revistă de profil”) sunt vândute în țiple- în plus, rarele sex-shop-uri nu au voie să vândă astfel de materiale.Evident că prostia se împletește cu ortodoxia și rezultă un melanj specific românesc- și stupid. Este stupid să interzici plăcerea- este neigienic. Și, ca să fim în ton cu integrarea- neeuropean. Până și o soră ortodoxă cum e Grecia permite accesul larg la plăceri- de la revistele porno vândute în chioșcurile din piața Omonia și până la bordelurile funcționale și probabil legale. A nu se vorbi de Austria, Germania,Belgia și Franța unde în sex-shop-uri găsești tot ce poate interesa un pervers dornic de cunoaștere- plus prostituția mai mascată (Franța) sau mai pe față (Germania). Olanda este țara permisivă prin excelență- probabil la fel ca și țările nordice- nu am fost acolo.Numai Anglia este ceva mai pudibondă- dar și în Anglia nu se solicită învelirea revistelor sexi în plastic.
Pe de altă parte, această grijă, merge până într-un punct. Acolo unde kilograme de carne nudă sunt prezentate într-o voioșie pe micul ecran sub diverse forme, de la Blondi și până la Candy sau orice altă formație feminină (cu mici excepții).Îmi pare rău dacă există fani ai lui Blondi care admiră vocea acestora- cred însă că 99% din cei care se uită la ele (și mă refer acum în exclusivitate la sexul masculin) sunt arhimulțumiți să le admire formele. Într-un fel, este și aceasta o formă de „comerț cu carne vie”. Și îți vine să te întrebi cine trebuie condamnat cel mai tare-„peștele” care scoate „fetițele” la produs sau părintele care își trimite fata aproape despuiată la 12 ani la concursuri de miss, muzică ușoară, etc.
Se speculează aici o „tară” genetică a bărbaților- foarte puțini nu sunt excitați la vederea „cărnii”, mai ales atunci când aceasta e proaspătă și tânără. Poate o să revolt pe multă lume dar alături de K.Treptow trebuiau închiși și părinții acelor fete de 14 ani care au prestat de bună voie.Și aceștia au fost mult mai revoltători decât pedofilul- care măcar a plătit serviciile făcute- și nu a forțat aceste servicii- atunci când au protestat zgomotos contra despăgubirilor prea mici. Dacă ești părinte și nu îți poți controla fata de 12...17 ani atunci trebuie să fi decăzut din drepturi- fără nici un fel de scuză. Cenzorii moralei noastre ar trebui să treacă măcar odată prin acele sate unde statistici neoficiale spun că fetele își încep viața sexuală de la 10..11 ani, cel mai adesea cu frații sau părinții lor- și să tempereze promiscuitatea născută din ignoranță (cei care apar la televizor cu 10...12 copii, trăind din alocația copiilor, îmbătîndu-se zilnic sunt mai răi decît animalele- și sunt mulți, din păcate, toate acele figuri lombrosiene pe care le vedem seară de seară la televizor) și din sărăcie.
Încheiere: Fiecare român are dreptul la orgasm- totul este ca, pentru a ajunge la el, să nu deranjeze pe alții.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!