poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2446 .



Îngustimea urii
eseu [ ]
Mulahii, profetul și fraierii

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Eugen ]

2006-02-06  |     | 



Pentru cei care încă mai cred în dulcea minciună a culturii și civilizației islamice "cuminți" ,masele de animale (termenul englezesc "mob" definește foarte exact o astfel de haită) dând foc și distrugând totul de la Teheran la Damasc via Bagdad trebuie să fi reprezentat o cruntă trezire la realitate. Dacă poți fii în realitate atunci când afirmi inepții despre religia musulmană "cea tolerantă și neviolentă". Este limpede, este clar pentru toată lumea care are ochi să vadă că aici s-a rupt filmul. Aici se termină poteca și începe jungla. De aici încep bestiile. Dacă niște caricaturi stârnesc o asemenea ură și dacă în loc să ia o atitudine fermă (așa cum au făcut-o francezii) majoritatea politicienilor europeni dau din colț în colț atunci înseamnă că trebuie să ne pregătim bărbile și mustățile- pentru că, în câțiva ani vom fi islamizați. Ar fi mai ușor, mai bine, mai simplu. Nimeni n-ar mai citi (pentru că, dacă aceste cărți sunt conforme Coranului- nu au nici un rost. Iar dacă nu sunt conforme cu atât mai mult trebuie să ardă- așa cum a spus califul Omar, cel care a dat foc bibliotecii din Alexandria), ideile ar fi interzise- nu a gândit oare Allah pentru noi toți ? N-ar mai avea rost decât să mergem la moschee, să frecăm cel puțin o dată în viață Kabba și să ne urmăm cuminți mullahul- pentru că el știe ce-i mai bine pentru noi. Atât sportul cât și alcoolul sunt uneltele diavolului- deci bărbații nu s-ar mai duce la meciuri și n-ar mai bea bere- se recomandă în schimb urmarea unei școli de cadre de tip uleema.Femeile s-ar ascunde integral după burkha- n-ar merge la școală, la servici ci ar trebui să fie niște simple născătoare de copii și aducătoare de bucurii bărbaților lor.
Vivat Islamul ! Iar după aceea, când vom merge ca niște boi la tăiere, să facem frumos muu, boi și vaci, încolonați frumos, muu.
Cine mai speră într-o cultură superioară, în Harun-al -Rașid și în Simbad ar trebui să se trezească văzând fețele de animale bolnave a celor care distrug, dau foc, omoară. O religie de acest gen nu mai este o religie- sau nu ar mai trebui să fie o religie tolerată de lumea civilizată. Cine nu este în stare să se exprime civilizat, cine nu este în stare să lupte cu armele cuvântului- ar cam trebui să dispară de pe-aici. Și ar trebui să ne gândim foarte bine ce vrem -democrație sau mullahi ? Aceste două lucruri nu sunt compatibile.Religia islamică- așa cum apare ea astăzi la televizor în aceste mulțimi dezlănțuite împotriva unor lucruri inocente (de ce trebuia arsă ambasada, de ce trebuiau distruse magazinele creștinilor ?) face din Hitler un Mickey Mouse.
Teama continuă -să nu-i ofensezi, să nu-i jenezi, să nu le jignești, vai ,sensibilitățile. Pentru că, nu-i așa, ei sunt aparte. Și, nu-i așa, în numele unei diversități culturale prost înțelese ei trebuie menajați.
Pentru că imbecilii idioți suntem noi, civilizația occidentală. Și, dacă n-am fost în stare să pricepem ce au priceput de mult israelienii- atunci asta merităm-Muslumanizarea.
Atunci când SUA sprijineau (și sprijină în continuare) guvernul feudal din Arabia Saudită -își pregăteau atenti 11 Septembrie 2001.Atunci când în numele unei imbecilități supreme (am văzut la televizor un mare grangure din Mi6 care spunea nonșalant că extremiștii au trebuit să fie ajutați ca o contrapondere împotriva sovieticilor- recunoscând că Osama e o creație a CIA și Mi6) au fost sprijinite aceste guverne religioase ne-am făcut-o cu mânuța noastră. Cu o nerozie demnă de cele mai proaste filme cu Stan și Bran , America a distrus peste tot în lumea arabă laicitatea- înlocuind-o cu fundamentalismul.
Atunci când Londra îi adăpostea- oferindu-le azil politic- pe unii din cei mai fanatici clerici musulmani ea își pregătea, cu mânuța ei, atentatele din 2005.
Islamul- așa cum se manifestă el astăzi - este cea mai de jos manifestare posibilă- este manifestarea unor animale. Unor astfel de animale nu poți să le dai decât glonțul- nu poți să conversezi cu ele. "Cine se amestecă cu haita va fi mâncat de ea"- spune un vechi proverb arab. Mi-ar fi plăcut să văd măcar un mullah, măcar o ullema care să se ridice în fața gloatei- și să ia apărarea dreptului la opinie. N-au făcut-o. Nimeni. E extrem de concludent. Mi-ar fi făcut plăcere să văd un mullah, măcar o ullema care să-și ceară scuze măcar o dată pentru crimele făcute de musulmani-continuu- împotriva creștinilor- începând de la piramidele de capete creștine făcute de Ginghis-Han, continuând cu masacrul armenilor și terminând cu atentatele contemporane. N-au făcut-o. N-o vor face niciodată. Pentru că asta sunt ei- încă niște migratori pustiind din goana calului.
Libertatea nu poate fi condiționată de nimic. Zilnic, în numele libertății de opinie apar în UE și SUA atacuri - uneori de o grosolănie crasă- îndreptate împotriva bisericilor creștine. Însă, pentru creștini, există o înțelegere superioară- "eu nu vreau moartea dușmanului meu, vreau doar inima lui, vreau doar înțelegerea lui" spune un gospel. Creștinii îl au pe Iisus în inimă și în minte- și nu fac acest circ de copii subdezvoltați.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!