poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 47 .



Despre divinație
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [romantica3 ]

2024-05-20  |     | 



Divinația este cea mai performantă tehnică de dezvoltare a personalității, de iluminare și de ce nu ?- de îndumnezeire.
Divinația este procedeul tehnic practicat cu ochii minții, care captează din univers și de la divinitate energiile creatoare și salvatoare, energiile cu potential inovator, necesare unei evoluții absolute, ca atare dezvoltă clarviziunea, clarintuiția, clarsimțurile.
Divinația este metoda prin care omul poate selecta din realitățile naturii și ale umanității numai fenomenele frumoase, sublime, care reprezintă manifestarea divinității, care au rezonanțe cu psihicul și spiritul său.
Divinația este rezultatul unei credințe superioare în divinitate, în univers, dar și în forțele proprii.
Este legătura puternică, indestructibilă care se creează între om și divinitate, natură și univers.
Omul care nu are ochii minții deschiși, activi nu poate vedea viața cu fenomenele ei decât în negru și în gri.
Divinația poate fi numită și arta de a vedea în lumină, de a construi realități bazate pe credință, pe iubire necondiționată, pe intuiție, pe perseverență, pe ambiție, pe voință.
Divinația îi conferă celui care o practică puterea de a citi în lucruri, în stele, în fenomenele naturii, de a prevedea prezentul și viitorul, de a descoperi din nebuloasele vieții numai lucrurile pozitive, numai fenomenele care îl ajută pe om să evolueze frumos, să se ilumineze, îi conferă omului puterea de a dezlega misterele vieții, ale universului, puterea de a rezolva toate paradigmele vieții.
Divinația este metoda cea mai sigură pentru ca omul să obțină realizări pe toate planurile existențiale, să obțină fericire și împlinire la superlativ.
Pe parcursul istoriei umanității, arta divinației a format o serie de creatori de oracole, de cititori în cărți de tarot, de cititori în zațul de cafea, de cititori în visuri, de chiromanți, de astrologi, oarecum după modelul greșit înțeles al magilor care au vestit nașterea lui Iisus Hristos, care au prezis viitorul umanității.
Din nefericire de arta divinației se folosesc și vrăjitoarele și cei care creează cu puterea cuvintelor vrăji, blesteme, nenorociri.





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!