poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 8009 .



Pasiunea
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Aggelos ]

2009-07-10  |     | 



Pasiunea. Un cuvânt plin de iubire, fantezie, îti poate oferi atâtea opțiuni de a exprima ceea ce simți dar pasiunea adevărată o poți simți doar atunci când iubești cu adevărat. Să descoperi că inima ta e plină de pasiune îți dă o putere de a iubi câteodată greu de explicat. Ștergi din sufletul tău tot ce este întunecat și dai frâu liber pasiunii să îți pădrundă în suflet.Pasiunea e ca un vânt ce te poate doborâ dar te doboarâ în iubire, în acea dorință imensă, în cele mai adânci simțuri ale sufletului.
Pasiunea poate da drumul adevăratei personalitați, poate schimba destine, îți poate schimba viața, modul de a trai dar cel mai important îți schimba modul de viață și modul în care poți să îți exprimi adevărata iubire.
Să strigi "salvează-mă" și pasiunea te va salva, să îți dorești să visezi la o iubire si pasiunea își va darui iubirea adevarata, să vrei să trăiești fericit dar nu ști cum, pasiunea îți va arăta calea spre fericire. Un cuvant atât de romantic îți poate dărui atâtea și pentru ce? Doar pentru iubire, pentru a putea visa, pentru a putea lupta și trai în viață în sufletul tău trebuie să existe pasiune.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!