poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 2314 .



Sex cu Kama & Sutra!
eseu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [wolfito ]

2005-02-28  |     | 



Într-o zi așteptam tramvaiul ca să mă duc acasă. Eram frânt de oboseală. Normal dupa 8 ore grele de muncă. Tramvaiul nu venea și eu am intrat într-o discuție cu o fată frumoasă. După ce au trecut vreo șase tramvaie, am luat-o pe jos. Simțeam amândoi nevoia de puțină mișcare după plictiseala de la servici. Am ajuns la ea acasă și ne-am continuat discuția în dormitor.

Prima dată a fost greu. Ca întotdeauna când nu-l cunoști pe celălalt, te cam lovești de trupul lui, îl mai muști din greșeală, sau bagi limba aiurea. Dar a cincea oară a început să ne facă plăcere și am început să ne șoptim lucruri frumoase la ureche: "...așa frumos ca acum, nu a fost cu nimeni!"
La a 50-a oară m-am mutat la ea, deoarece așa orgasme nu avusesem niciodată în viață. Ne aplaudau și vecinii când ieșeam la plimbare. Ovațiuni la balcoane deschise! După al 200-lea, vecinii îmi spuneau "El Torro!" M-au dat afara de la servici, cică nu mai aduc randament și tremur. Eu?
După a 400-a oară amândoi aveam senzația că am făcut-o de mii de ori.
"Hai să mergem în concediu", am spus, știind că, perechile unde ceva nu mai merge își caută "norocul" în țări mai calde și reanimarea în paturi străine.
Am luat Tarom-ul și am zburat în India într-un hotel splendid. Totul era perfect, dar "șeful" era plictisit în continuare. Era frânt de oboseală, după munca grea. La hotel am găsit o carte indiană, cu poze frumoase, în care o pereche frumoasă, făcea sex în poziții diferite. Exact ce ne trebuia acuma. "Hai să le încercăm", am spus și Ileana, căci așa o chema pe fata din stația de tramvai, a început cu încălzirea. În capitolul doi tipa avea piciorele după urechi și zâmbea. Cred că era fericită. Ileana a ajuns cu picioarele până la nasul meu și apoi, cu ajutorul meu, până la urechile mele. Dar îi mai lipseau vreo 15 cm ca să ajungă la urechile ei. Am mai forțat puțin, dar după zgomotul care a urmat, am avut impresia că s-a rupt ceva: "E totul în ordine cu tine?", am întrebat-o îngrijorat. "Da, cum să nu", a răspuns ea amabilă "doar te iubesc!" Dar nu zâmbea deloc. Acuma, urma să-mi pun ambele mâini pe sânii partenerei și ea trebuia să-mi cuprindă fundul. Dar când am dat drumul picioarelor s-a stricat poziția și am hotărât să trecem la alt capitol. In capitolul al 17-lea, ea stătea pe o parte și se ținea cu mâinile de genunchi, cu picioarele depărtate și cu un măr pe cap. Eu trebuia să mușc din măr și în același timp s-o țin de tălpi și să-i bag sâmburii ... după un kg de mere am căutat ajutor în capitolul 44 unde el trebuia să o "ducă" pe ea ca pe o roabă. Cunoscând utilajul, m-am gândit că nu e mare lucru și am propus "să facem pe zidarii. A fost cam plictisitor, dar Ileana, politicoasă, a oftat un pic. Eu am făcut un "uh" și două de "oh" și am trecut la alt capitol. In Capitolul 57 trebuia să facem un cerc și să încercăm să ne-o tragem. Deoarece nici unul din noi nu a fost vreodată angajat la circ, și nici gimnast sau parașutist, am hotărât să rămânem prieteni, am ars cartea și ne-am întors fiecare la mama acasă.
Dar totuși am învățat ceva din toată aventura asta! Dacă observați după câțiva ani de căsnicie, că sexul nu vă mai atrage ca la început, am o poziție pentru dumneavoastră, care în mod sigur o să vă facă mare plăcere. Eu personal am inventat-o după studii îndelungate.
Deci: vă așezați total destins și în pielea goală în fotoliul din fața televizorului. Adoptați poziția picior peste picior, cu mâna stangă luați o bere, cu dreapta luați o țigară și vă uitați la un film sexi. Partenera să-și aranjeze picioarele în așa fel încât să poată merge până la baie, să se culce în cadă și să citească o carte.
Vă garantez că în această poziție o să aveți amândoi nu numai o singură seară placută, ci toata viața.

Kama

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!