poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 4305 .



psiho-terminator
scenariu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [simonsilvia ]

2009-05-13  |     | 



Anul 2060 .
Confederația Tehnocrată se află în mare pericol. Liderul Forțelor Libere Terrestre și-a impus autoritatea asupra unei părți neașteptat de mari a planetei. Alesul fusese nevoit să lucreze sub acoperire în misiunea sa. Pentru a nu fi descoperit și eliminat de agenții psi trimiși în trecut de către consiliul de securitate al Confederației Tehnocrate , Alesul nu-și făcuse cunoscute puterile nimănui. Își transfera harul asupra altor ființe folosind capacitatea empatică. Astfel, numărul vindecătorilor și al magilor care fuseseră semnalați în cele mai neașteptate colțuri ale planetei era incredibil de greu de controlat de către agenții speciali.
Consiliul de securitate al Confederației va înființa o secție specială cu numele de cod ,,past2001". Această secție va avea obiectivul de a contura profilul psihologic al Alesului și de a implementa acest profil în conștiințele populației anului 2001, an în care se presupune că s-a născut Alesul (acesta fiind singurul an ale cărui cifre reprezintă un șir descendent, semn interpretat de specialiștii tehnocrați ca fiind de rău augur, un fel de început al declinului).
În cadrul activităților de spionaj prin vedere la distanță contemporane anului 2001 a început o neașteptată receptare de mesaje deosebit de utile acelei epoci. Acele mesaje reprezentau de fapt un bilet de intrare pe acel canal de comunicare . Odată canalul deschis și interesul clarvăzătorilor bine ancorat asupra sursei emitente, agenții de la ,,past2001" au început a manipula persoanele contactate în vederea atingerii obiectivelor personale. Astfel au apărut și portretele psihologice ale Alesului făcute publice cu mare vâlvă, ca un fel de profeții ale viitorului. Omenirea a putut afla depre aceste profeții din cele mai utilizate mijloace de comunicare media, produse de subcultură, dar cu largă priză la public.
Scopul agenției ,,past2001" era acela de a găsi Alesul, acesta urmând a se recunoaște în propria reflexie. În momentul autorecunoașterii, s-ar fi realizat o conexiune psihologică ce ar fi permis agenților psi să implementeze în mintea încă neconștientă de propria ei putere a Alesului, gânduri autodistructive.
Lupta psihologică declanșată din viitor continuă în prezent.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!