poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 353 .



Ai fost pentru el ceva
scenariu [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [DarkHopes ]

2023-01-17  |     | 



Actul 1:

Scena 1:
Scena este amplasată într-un decor romantic, cu lumini blânde și lumânări. Bărbatul și femeia stau împreună, ținându-se de mână și vorbind despre dragostea pe care și-o poartă unul altuia. Râd, glumesc și vorbesc despre planurile lor de viitor împreună.

Scena 2:
Scena se schimbă, iar bărbatul este singur pe scenă, plimbându-se înainte și înapoi. Este în mod clar agitat și supărat. Vorbește la telefon, iar publicul poate auzi vocea femeii de la celălalt capăt al firului, dar nu și ceea ce spune aceasta. Bărbatul închide telefonul și se așează, punându-și capul în mâini.

Scena 3:
Femeia intră în scenă, iar bărbatul se ridică în picioare, confruntându-se cu ea. Se ceartă, iar bărbatul o acuză pe femeie că l-a înșelat. Femeia încearcă să nege, dar bărbatul nu o crede. Bărbatul este vizibil supărat și rănit, femeia încearcă să îl consoleze, dar el o respinge.

Actul 2:

Scena 1:
Bărbatul este acum singur pe scenă, așezat pe un scaun în întuneric. Ține un prezervativ în mână și se holbează la el. Își ridică privirea și se adresează publicului, explicând cât de nesemnificativ este acest prezervativ în marea schemă a iubirii lor. Îl compară cu un incendiu de casă sau cu o explozie de clădire, ceva care nu reprezintă nimic în comparație cu magnitudinea iubirii lor.

Scena 2:
Bărbatul stă acum în picioare, ține prezervativul și se uită fix la el. El vorbește despre faptul că prezervativul este acum o amintire fizică a trădării, este murdărit de dragostea celuilalt. El compară acest lucru cu a mânca hrană răsfățată de micelii și cum i se rupe inima.

Scena 3:
Bărbatul este acum întins pe podea, cu prezervativul lângă el. El vorbește despre cum simte că a pierdut totul, viața, banii, dragostea și chiar respectul de sine. Vorbește despre cum s-a străduit atât de mult să își facă o viață împreună, iar ea i-a luat totul. Vorbește despre cum simte că a fost jefuit de tot ceea ce conta pentru el.

Actul 3:

Scena 1:
Bărbatul este pe scenă, așezat pe un scaun, cu capul în mâini. Vorbește despre cum credea că o poate duce până la stele, dar acum simte că stelele vor cădea peste ea ca niște bolovani. El vorbește despre cum simte că ea merită fericirea ieftină și promiscuitate pe care a găsit-o, dar nu și dragostea unui bărbat care i-ar fi arătat lumina din ea.

Scena 2:
Bărbatul se ridică în picioare, iar scena se întunecă. Publicul poate auzi sunetul stelelor care cad pe pământ. Una dintre stele îl dă la pământ. Bărbatul vorbește încet, încet, încet, inaudibil, s-a stins.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!