poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1023 .



A PIERDUT CE AVEA MAI DE PRET
proză [ ]
SUFLET DE COPIL

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [poietul ]

2006-01-19  |     | 



A PIERDUT CE AVEA MAI DE PRET

Mai avea o speranta. Se gandea ca fiinta cea mai draga pentru ea o vegheaza de acolo de sus din ceruri.Oare cum putea rezista acel suflet de copil acestei drame?
De a-si pierde ce avea mai de pret:mama si dragostea acesteia.Cine o va mai ajuta cu un sfat? Unde e sufletul care o inbratisa si o imbarbata la ori ce problema pe care o intampina in viata ei de copil ? Cui va mai aduce urari in ziua in care ramane cea mai trista zi pentru ea."8 martie Ziua Mamei" .Zi in care ea nu va mai avea cui sa ii mai daruiasca garoafa alaturi de dragostea ei de fiica .
Cui va mai ura la multi ani? Se va duce la mormant unde zace bietul trup al unei mame si lacrimile ei vor sadi flori pe acel mormant pentru ea sacru. Va lasa florile si se va intreba:Oare mai ai grija de mine de acolo de sus din lumea nevazuta de om scumpa mea mamica? Cea mai draga fiinta care mai lasat inca din copilarie.Copilarie care parca se stergea si o facea sa se maturizeze mai repede dandu-i gandirea unui om mare.Divinitatea i-a daruit doua talente: o voce spre a-i canta mamei de dor si compunerea spre a impartasi ideile sale durerea sa pe o foaie de hartie si a-i face viata mai usoara. Ce viata grea pentru un suflet de copil.
NICOLAE CONSTANTINESCU
MUN.Ramnicu Sarat
jud.Buzau

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!