poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1625 .



De ce nu ma iubeste?
proză [ ]
despre iubire

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Oanara ]

2010-04-29  |     | 



Auzim foarte des lamentari mai ales in cantece si poezii :l-am iubit/am iubit-o enorm, eram in stare sa fac orice pentru el/ea, dar este rece si fara inima..
Fiecare om este unic deci implicit are o reteta proprie a iubirii.
Pana la urma toate aceste lamentari provin nu de la "inima zdrobita", nu de la sufletul ranit ci mai repede de la egoul ranit.
In iubire fiecare cauta ceva anume la celalat, iar in momentul cand celalat ofera totul mai putin ceea ce tu cauti..nu-l poti iubi.
Este ca si cum nu iti plac dulciurile si ai frigiderul plin de ele, dulciurile sunt minunate, cautate insa nu iti plac tie.
Nu putem huli un om pentru ca nu ne poate iubi, poate ne apreciaza, ne indrageste dar nimeni nu poate impune iubirii sa vina nici sa plece, este dincolo de puterea noastra.
Nu poti spune unui om:
Tu nu sti sa iubesti, pentru ca ti-am pus lumea la picioare, am trait doar pentru tine dar nu m-ai iubit!!
Oricine stie sa iubeasca,dar poate nu vibreaza la modul tau de a iubi,poate nu il stimuleaza sau poate este prea mult pentru el, nu poti planta cu forta sentimente in inima unui om .
Nu trebuie decat sa acceptam, ca nu toata lumea ne poate iubi, asa cum nici noi nu putem iubi pe orcine si ca daca acea persoana nu ne poate iubi, insemna ca nu este persoana potrivita pentru noi, insemna ca va trebui sa mergem mai departe si sigur vom gasi pe cineva care sa caute ce putem noi oferi si sa ne ofere ce cautam.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!