poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1821 .



Acceptare
proză [ ]
Partea I

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Sora ]

2010-01-29  |     | 



Ochi căprui, păr blond, buze pline și mâini cu degete lungi.
Ochi căprui, păr blond, buze pline și mâini cu degete lungi.
Ochi căprui, păr blond, buze pline și mâini cu degete lungi
Ochi căprui, păr blond, buze pline și mâini cu degete lungi

Instrumente de tortură în posesia lui.


Cad la picioarele lui printr-un singur cuvânt, rostit ca un tăiș ce îmi secera fiecare gură de aer pe care vreau să o iau. Îmi târăsc sufletul prin noroiul lucrurilor pe care le-am făcut și le voi face la comanda a două cuvinte rostite cu un zâmbet cu dinți albi, care parcă rup gingiile lui perfecte.
Mă împiedic de fiecare sunet pe care îl scoate în prezența mea, fiecare sunet pe care mi-l adresează, ca și cum ar fi pietre de moara.
-Ioana.. Știi bine că nu accept să fi a altcuiva. Zâmbește inocent și mâna lui începe să deseneze cerculețe pe brațul meu gol.
-Și eu accept să fi al ei.
Îl privesc cum se ridică și începe să își caute cămașa. Fiecare pas pe care îl face îmi face inima să tresară, fiecare lucru pe care îl atinge cu palmele lui superbe va rămâne acolo, exact așa cum l-a pus el până când va începe să râdă de dezordinea din cameră. Fiecare lucru pe care îl spune îl pun pe repeat, lăsându-mi mintea să absoarbă tonul vocii lui calde.
Privesc ușa cum se închide și mă mut pe locul unde a stat el, să simt căldura corpului lui, mirosul aftershave-ului lui care mă face să întorc întotdeauna capul în tramvai, în speranța că ne vom întâlni.
O privesc în oglindă pe Ioana. Ioana e proastă și cade în genunchi la comanda lui David. Ioana plânge în fiecare noapte și il așteaptă pe David în fața scării lui, chiar și când el nu vrea să coboare. Ioana e proastă. Proastă. Proastă. Proastă.
Mă sufoc în secunda în care văd ceasul lui lângă oglindă. Încep să râd nevrotic la dovada faptului că există o 'dată viitoare'.

.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!