poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 
Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1589 .



Ganduri Simple . ( 8 )
proză [ ]
cu Gicu, deparaiate.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Joe King ]

2005-04-11  |     | 



Gicu a sfatuit-o pe soacra-sa sa omoare gandacii de bucatarie cu gaz de la aragaz. Sa inchida bine ferestrele inainte si sa citeasca un ziar intre timp, pe un scaun , langa aragaz. A facut exact ce i-a spus el si a doua zi , i-a telefonat si i-a multumit, i-a spus ca toti au murit, pana la ultimul. Si ca ea, a citit tot ziarul , chiar si rubrica de sport.

------------------------------------------------------------

Ieri a fost inmormantat domnul Costache care locuia deasupra soacrei lui Gicu. Erau buni prieteni dar din pacate si el avea gandaci de bucatarie.

------------------------------------------------------------

De cate ori Gicu nu vrea sa se certe cu nevasta-sa apare Gogu si il invita la o "sedinta de cartier".
Dupa ce se intorce beat acasa, ea probeza pe el cateva facaleturi . Dar deja nu mai are putere de cearta si cade lat pe canapea. A doua zi nu-si mai aduce aminte de nimic si nu intelege de ce nevasta-sa il face betiv ordinar. De ce oare , cand el nu are chef de cearta, are ea ?

------------------------------------------------------------

Gicu a mai sfatuit-o pe soacra-sa sa omoare sobolanii cu cianura injectata in bucati de cascaval. Dar mai intai sa guste ea o bucata injectata si daca simte o caldura sufocanta inseamna ca momeala e buna . A doua zi , ea i-a telefonat si i-a multumit. I-a spus ca toti cei zece sobolani au murit cu toate ca ea nu a simtit nici in pic de caldura dupa ce a gustat momeala .

------------------------------------------------------------

Ieri a fost inmoramantarea doamnei Gheorghiu care locuia la doua etaje mai jos de soacra lui Gicu. Nu vedea bine oricum, avea miopie , lentile minus doua zeci . De ce dracu ura asa tare sobolanii ?

------------------------------------------------------------

Gicu e in depresie de zece zile. N-a mai iesit din casa de atunci. Administratorul blocului a fugit cu banii , in Ungaria. Stai putin , Gicu e administratorul si are rude la Strehaia . Domnilor, de ce in Ungaria ?


.  |








 
shim Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. shim
shim
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!