poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 3712 .



Subtil
presa [ ]
– optimismul indus a depășit realitatea! – Colecţia: Culture Pub

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [adrian_nairda ]

2011-10-03  |     | 



Un parlamentar este absolvit, adică beneficiază de aiureala asta exonerantă, atunci când comite un fals în acte publice?
Întreb, nu dau cu parul!
O propunere legislativă este un act public? Semnatarii acestui act sunt, constituțional și juridic vorbind, pasibili să și-o ia pe coajă?

Doamna Ecaterina Andronescu (pe care o iubesc și o stimez acum demențial!) a săvârșit însumat: o eroare personală, una politică și una penală, precum și... mai multe altele consecvente atunci când, Stimabila Ecaterina Andronescu, și-a pus colegii de partid să semneze că sunt de acord cu o modificare a Legii învățământului, astfel încât anumiți cursanți/absolvenți ai liceelor să poată deveni studenți chiar dacă nu și-au luat examenul de bacalaureat.
Cum anume? Apăi, după ce a obținut semnăturile necesare, Doamna Andronescu a scos acea hârtiuță justificativă necesară obținerii semnăturilor, înlocuind-o cu hârtiile proiectului modificărilor de lege pe care le-a și depus pe masa Parlamentului în vederea luării acestui proiect în discuție. Există practici de manipulare, altele de masturbare, inclusiv politice, sindicale, rectoriale… ș.a.m.d. NU?!
Poftim: Olguța Vasilescu, parlamentar, spune că nu a semnat pentru un proiect de lege și pentru depunerea acestuia înspre a fi „lucrat” de Parlament!

Așa că, subtilul joc al Doamnei ECATERINA Andro-NESCU! – DEX-ul definește „subtilul” a fi fiind ceva: „(Despre oameni și despre însușirile, manifestările lor; adesea adverbial) Care sesizează, pătrunde cele mai mici amănunte, care poate face distincțiile cele mai fine; ager, pătrunzător, perspicace, fin. 2. Care se descoperă numai printr-o cercetare atentă, amănunțită; greu de distins, de recunoscut, de sesizat. ♦ Care tratează cu multă finețe, cu mult spirit analitic, cu ingeniozitate probleme grele, abstracte; care, pentru a fi înțeles, cere o mare ascuțime a minții. 3. (Rar) Foarte subțire; transparent, ușor. – Din fr. subtil, lat. subtilis.” –, nu pare a fi decât un joc al orgoliului personal bine exploatat fiind acesta de partidul din care doamna face parte și, de ce nu, chiar provenind de pe urma partidelor masturbaționale proprii ale Doamnei cu pricina.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!