poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1319 .



Agonie
poezie [ ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [gevellyn ]

2012-11-02  |     | 



Nici in cele mai negre cosmaruri ale mele nu credeam c-o s-ajung sa ma bucur cand vad ca o persoana stie sa utilizeze corect limba romana si ca o cratima este acolo unde trebuie.
Nici in cele mai negre vise nu credeam c-o sa vad oameni care habar nu au cu ce mananca limba noastra cum devin profesori si nenorocesc generatii intregi sau profesori universitari care,la seminar de limba engleza, predau in romana.
Am innebunit eu sau totul este cu susu-n jos si suntem din ce in ce mai mult inconjurati de prostie,de analfabetism si de lipsa de cultura?
Prea putini mai sunt cei care-n ziua de azi pot aprecia mirosul unei carti,atat de minunat..atat de placut narilor si ochilor,prea putini sunt cei care mangaie o coperta si se-ndragostesc de o carte sau care mai dau pe la o biblioteca.
Salile pline de carti sunt aproape goale,doar pasii uitati ai cate unuia din generatiile trecute-recente mult pre putin-mai umplu linistea sumbra in care s-au afundat.
Lumea nu mai e la fel,nimic nu mai e la fel si parca totul este din ce in ce mai schimbat,dar nu in bine,din pacate.
Traditiile au fost uitate,Mihai Eminescu,Ion Creanga si multi altii au fost uitati,bunul simt a fost pierdut si totul se importa.
Nu mai exista jocuri ca Leapsa sau Baba oarba,nu mai exista acel tremur si-acea incantare atunci cand atingi sanul unei fete sau cand saruti prima data un baiat,nu mai exista inocenta,ci jocuri pe calculator,conversatii virtuale si probleme de viata reprezentate de calcatul in picioare in Ratp pentru un scaun.
Sexul a incetat sa fie de mult timp un tabu,tabu a devenit inteligenta.


.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!