poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1600 .



sa mai trag un pic de vara asta..
personale [ Gânduri ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [notquiteso ]

2002-09-18  |     | 



As fi vrut ca zilele mele sa treaca altfel, mai lent, si nu cu atatea colturi care lasa cucuie si vanantai pe trupul meu slabanog.
Era sa zic " e aproape toamna", dar este toamna deja. Recunosc auriul zilelor insorite, mirosul frunzelor cazute, incredibilul albastru al cerului de toamna. Si iar ma intreb, prostita, cand naiba s-a dus si vara asta. Si doar am zis ca de acum inainte, cu nou-gasita mea libertate voi face numai ce imi place. Problema este ca am facut atat de multe lucruri care-mi plac vara asta, numai la mare nu am ajuns. Planuiesc acum o evadare, o plecare la ora 5 dimineata, ba nu, la 2 noaptea am sa plec, ca sa fiu sigura ca prind rasaritul pe malul marii. Si am sa stau acolo, pe nisipul rece, intrebandu-ma de ce nu mi-am mai luat un pulover in plus, asteptand sa rasara soarele.
Am sa fumez, bine-nteles, poate chiar am sa beau ceai fierbinte, si cand o sa apara pe mare cararea rosiatica ce duce pana la soare, am sa ma dezbrac, cu tot frigul toamnei, si am sa fac o baie in apa inghetata. Probabil ca voi fi singura bipeda de pe litoral care va face baie la ora aceea in mare. Oricum, doua zile si 10 aspirine mai tarziu, imi voi blestema romantismul care m-a facut sa ma balacesc in apa rece, cand puteam foarte bine sa stau pe mal, sa ma bucur de rasarit fara sa incerc sa pasesc pe cararea apelor.
Hmmm... sa evadez un pic, zic eu, din tiparul asta de om liber care face numai ce vrea...sa fug un pic din fata toamnei ranjindu-mi printre tufisurile din oras, sa mai trag un pic de vara asta, asa, ca de un elastic..

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!