poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1521 .



Gânduri pentru ani mulți și buni.(25)
personale [ ]
Sărbători Fericite!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Constantin ]

2008-04-22  |     | 




Există oare timp pentru toate? Cum să înțelegem că Dumnezeu ne poate uita în tinerețe? Ar fi asta o pedeapsă sau un cadou? Vă scriu aceste rânduri azi, în ziua în care împlinesc douăzeci și trei de ani de când am trecut printr-o moarte clinică.Am ezitat inițial să descriu acest mic secret al meu,dar vă consider pe toți cei care brăzdați cu privirea rândurile mele, niște stropi ai sufletului meu și vă mulțumesc.
Traiul nostru pe pământ este după părerea mea de neînțeles, pentru că nici cunoașterea, pentru noi, nu poate fi considerată cea bună, sau cea cât de cât corectă. Suntem un produs al lui Dumnezeu, ținem foarte mult la trupul fizic, suntem convinși că acest trup îl pierdem, nu suntem prea convinși că ne ducem pe valurile rezonanței sufletului ce-l avem, dar ne ducem, deci unde plecăm vom continua ceva.
Anii pe pământ îi dorim frumoși și mulți. Acești ani ni dă divinitatea pentru a ne pregăti și modul de pregătire a energiei noastre spirituale va face ca să avem drumul mai aproape de divinitate. Cu cât vom sta mai mult și cu cât vom fi mai buni cu atât vom ajunge mai aproape. Unde? Nu știu exact, dar bănuiesc.
Și câte nuanțe încercăm să dăm convingerilor și prestațiilor noastre? Oare nu cumva ne naștem când murim și murim când ne naștem? Nu cumva comorile noastre sunt ce am dat, nu ce avem. Din moment ce nu ducem nimic alături de suflet, înseamnă că trebuie să dăm, nu să strângem. Așa se va obține rezonanța sufletului nostru cu divinitatea.Pe pământ încărcarea energetică a sufletului este necesară, o avem și dacă credem și dacă nu, dar ajutorul este mai mare dacă îl primim mai mare și dacă avem o modalitate de a-l primi, dacă rugăciunea este sinceră și o transmitem pe rezonanța divină.
Faptul că moare recunoștința ne va face fim egoiști, vom încărca numai zonele din corpul spiritual destinate răului și așa vom și avea și sănătatea. Sunt oameni care pot vedea modul de încărcare energetică a corpului spiritual și stăteam zilele trecute cu cineva de vorbă, un om de o aleasă puritate sufletească care îmi spunea că vede la oamenii buni o aură în vârful capului, aură ce coboară pe tot corpul. La cei răi între ochi, la a șasea zonă de încărcare energetică, se face un glob energetic pe care îl folosesc pentru a face rău celor din jur și o mare parte a corpului este lipsită de încărcare, deci pot apare bolile oricând.
Deci venim cu energii mai mari sau mai mici pe lume, ne încărcăm mai mult sau mai puțin și plecăm cu mai mult sau mai puțină energie. Fericirea pe pământ a celor care văd numai în contactul cu divinitatea sursa de sănătate, cu toate zvâcnirile celor care vin pe pământ pentru că numai asta vor, această fericire este superbă și din păcate nu o vom înțelege poate niciodată.
Am adus aceste gânduri în aceste zile, pentru omagiu și recunoștință față de cel care a făcut pe pământ cele mai superbe fapte divine, a venit pe pământ cu sufletul lui Dumnezeu, pentru a ne dovedi că numai credința și știința credinței ne face să trăim ani mulți și buni pe pământ. Dânsul ne-a arătat că bucuria cea mai mare este de a face bine și la modul suprem de a da viață și sănătate celor din jur și de pleca lăsând după noi un suflet care să aducă bine și înțelepciune celor care ne urmează crezul.
Apropierea Marii Sărbători a Învierii Domnului Iisus Cristos, mă face să simt puterea divină pe care ne-a lăsat-o Domnul pentru a fi buni, pentru a fi aproape de divinitate tot timpul vieții noastre și pentru a avea ani mulți și buni pe pământ.
Doamne Sfinte Iisuse Cristoase miluiește-mă pe mine păcătosul. Amin.
Vă doresc Sărbători fericite și fie ca Domnul Iisus să vă aducă lumina și bucuria divină în sufletele Dvs și a celor ce vă înconjoră. Vă mulțumesc.



.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!