poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1443 .



Jurnal (19 Martie 2006)
personale [ Jurnal ]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [Aneska ]

2006-03-23  |     | 



Stau și mă gândesc la proverbul “Nu lăsa pasărea din mână pentru ce-a de pe gard”. Eu, într-un fel sau altul, am făcut acest lucru și nu pot să zic că m-a dezavantajat cu ceva: de regretat nu am regretat, dar pasărea de pe gard, oare am prins-o? Mi-e teamă că voi ajunge de unde am pornit, adică cu nimic, mi-e teamă de acest lucru….
Visez din nou cu ochii deschiși, de fapt gândul îmi zboară într-o singură direcție, dar nu pentru că am făcut niște sacrificii, care nu le regret de loc, ci datorită faptului că m-a înțeles.
Deja ați înțeles despre cine poate fi vorba – nu vă gândiți la o anumită persoană, el, să fie anonim – nu știu cum să zic, dar m-a uimit faptul că din prima a înțeles ceea ce am vrut să spun, gândurile mele, chiar și temerile mele, ceea ce este foarte important pentru mine, deoarece puțini m-au înțeles – expresia feței lor le dădeau de gol.
Vreau să îi mulțumesc că m-a înțeles și că a avut grijă de mine, că a avut grijă să nu îmi fie frig, că mă ținea în brațe dacă îmi tremurau picioarele…. Măcar atât… nu îi pot oferi cine știe ce, dar măcar atât, o mulțumire…. Atât pot să fac până aici, căci nu știu ce se întâmplă în continuare….
Într-un fel nu vreau să știu ce se întâmplă mai departe, deoarece mi-e teamă de reacțiile lui, acum, nu pot decât aștepta… să vedem ce se întâmplă mai departe. Dar un singur lucru este clar, dacă sepranțele mele nu s-au adeverit, am să fac un singur lucru: am să-I dau drumul…. Nu poți ține o pasăre (dacă tot a venit vorba despre pasărea de pe gard) într-o colivie de aur, doar de dragul ei, de dragul cântecului ei… la un moment dat acea pasăre va înceta să mai cânte, fiind închisă într-o colivie, fără pic de libertate…. Nu este corect….
Timpul vindecă rănile….

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!