poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 1486 .



formula 1 si undeva departe noi
personale [ Gânduri ]
...dreaming...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [iQ666 ]

2006-01-20  |     | 



am o banuiala ca majoritatea celor care vor citi acest text nu-l suporta pe schumacher. in nici un sens. ce-aveti domnilor cu el? nici eu nu tin cu el, dar ca ferrarist nu prea am ce face, baricel era cam cu sansele mele in luptele pentru titlu. dar nu de titlu va fi vorba aici. o vreme nici de ce e in titlu.

stiati ca dbrom a pornit candva ca un fun-club de gaston mazzacane? adica loc de ras de personajul respectiv. care are si el o vina ca a ajuns sa concureze in F1, dar poate mai mica decat a celor care l-au lasat sau ajutat. bine ca a evoluat. bine ca ipochimenul a fost evitat cand s-au facut listele cu pilotii in anii urmatori.

cine ajunge in F1? o parte dintre pilotii talentati de la categoriile inferioare. cu astia chiar nu am nimic. decat daca nu confirma. atunci chiar ma supara. mai sunt piloti sponsorizati de diverse firme/interese. astia-s care cum. dar avem si exemplare care s-au pomenit progeniturile cui era nevoie [cazul lui paul belmondo] sau si-au ales profesia potrivita [jean-denis delatraz - bancher elvetian].

printre ultimii aterizati in F1 e un ungur. zsolt baumgartner pre numele dumisale. meritul sau? s-a aflat prin preajma la momentul oportun. adica motaia prin plutonul formulei 3000 si urma cursa din ungaria. ungurii astia au facut destule lucruri cu care se pot mandri. printre ele si hungaroringul. pana acum un an aici erau preturile cele mai mici din marele circ. si era cam plin. in acest an au adus preturile la nivelul european.

si ca sa nu se scape de fanii locali, ba chiar sa-i inmulteasca pentru a-i inlocui pe vesticii care nu mai vin pentru ca nu mai economisesc si pentru ca oraselul placerii atasat s-a inchis, s-a gasit o smecherie. un personaj care pilota pentru o echipa aflata intr-o eclipsa speram ca nu mortala s-a defectat, iar inlocuitorul sau a devenit chiar z.b. care nu a facut nimic relevant pe circuit, dar important e ca exista. aceeasi reteta a fost aplicata intr-o vreme si de malayezia. isi mai aminteste cineva de alex yoong? bine, eu am tendinte enciclopedico-fanatice in ceea ce priveste sportu' asta, dar privitorii normali de F1?

despre piloti romani in F1 nu e cazul sa vorbim/scriem/visam. poate doar cand F1 va fi ceva campionat ca la fotbal. noi suntem departe de sportul asta si de lumea lui. femei frumoase avem, cateva din firmele de acolo au ajuns si pe la noi, dar cam atat. circuit vom avea pe la rusaliile cailor, desi s-a vorbit chiar de doua, la Satu Mare si Mangalia. dar cine-si mai face sperante?

important e ca il avem pe miki. de la el am pornit sa scriu despre F1. individul e mai prost decat cuplul antal-arnold care ma enerva candva pe la pro-tv. si de multe ori m-au facut sa ma uit la cursa fara sonor. thanx guys! nu inteleg de ce orice televiziune de la noi care cumpara drepturile de transmisie ale curselor de F1 nu se gandeste la telespectatori si-l lasa pe agramat sa debiteze in direct. mai nou prefer sa urmaresc cursele la rtl. acolo e Niki. Lauda. iar diferenta dintre ei si noi e mai mare decat cea intre niki si miki, desi nu cred ca ultima poate fi depasita.

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!