poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 43 .



Laura (partea 22)
personale [ ]
Iubirea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2023-07-26  |     | 





Retransmiteti acest mesaj cantaretei Laura Bretan, am adaugat unele completare, corecturi acestui mesaj.
Draga Laura, sarmale sanatoase, vegetale, gustoase se gatesc cu urda si nuca in loc de carne, dar iata si alte retete de sarmale vegetale, inclusiv cu ciuperci:
https://youtu.be/Vf0r8Mf_6do
https://youtu.be/MTdSJ7c0L-
https://youtu.be/vi9Sqp0T4xk

Laura, iata cateva clipuri haioase cu ski si fotbal.
https://youtu.be/cgUW9cgi6UQ
https://youtu.be/MdO-9X3IN9w
https://youtu.be/o-ENxJD-SdA
https://youtu.be/cW2AfDdIcTE
A treia mare iubire a mea, alaturi de ski si fotbal e matematica, mai ales problemele imposibile de mate nerezolvate de omenire.
Laura, acum eu nu ma duc niciodata la manastire in Herculane. Deci daca vii in Herculane, trebuie sa ma anunti cand vii ca sa stabilim un loc unde ne intalnim in Herculane, sau trebuie sa te muti in Herculane o perioada mai lunga ca sa vin eu la tine, sa ne intalnim acolo.
Iata un alt film regizat pe furis de mine „Frumoasa”, film indian de comedie, renumit, in care o invat pe eroina filmului cum glumesc si ma joc eu si cum va pacalesc:
https://youtu.be/aKn-_E3ZTMg
Acum ca stii fotbal si ski si cinema, noi doi vom fi actorii noului meu film, acelasi film „Frumoasa” in care iata ce facem, in povestirea urmatoare:
Te invit la ski pe o partie, tu vrei sa joci in noul meu film „Frumoasa”, si trebuie sa jonglezi cu pacalelile din film, sa imi faci mie, eroul filmului toate pacalelile alea, ca eroina principala, actrita a filmului meu.
Deci trebuie sa musti din marul acela asa obraznic, sa te prefaci ca vorbesti fara sunet, voce si sa canti cu versuri poznase, exact ca in filmul indian.
Asa ma faci praf si eu raman pacalit, ca eroul filmului, cazand lat de uimire fata de umorul, istetimea, agerimea, jucausenia ta care in film apar mult mai mari, maiastre si convingatoare decat ne inchipuiam noi ca ar fi.
Filmul acesta imi place cel mai mult din toate, ce mult as vrea sa fii atat de incantatoare pe cat pari in film.
Asa ma convingi sa te iau de sotie, dar toata lumea va crede dupa acest film ca esti atat de ideala, incantatoare pe cat pari in film.
Dupa aceea mergem la ski in munti, si daca faci salt cu 4 tumbe peste cap cu schiurile, pe partie, te iau de nevasta, altfel nu te iau.
Dar ma intreb daca poti sa faci patru tumbe in acel salt, probabil ca nu, asa ca ai scapat de casatorie, daca speri asa in ascuns si doreai asa.
Caci ce dorinta nu ti-as implini eu?
Apoi, cand ai scapat de necaz, de nunta, mergem la fotbal, nu in calatorii, ca sotul conduce familia, si te scap de excursii, fie ca ele iti plac sau nu.
Nu mai pleci in Italia pe care o visai mereu, o vezi la televizor, dupa meciul meu, daca te las eu, numai dupa ce mi-ai gatit sarmalute gustoase, ca stii ca nici sarmalele nu-ti ies.
Apoi noi doi ne-am casatorit din toate aceste motive, ca nici pisica nu voia sa manance sarmalele tale fara gust, tot eu le mancam, si ingerul tau pazitor , cu batul ma indemna si obliga sa le mananc, sa nu ma bata cu batul la palme iar, ca draga mea invatatoare.





.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!