poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 108 .



Arhitectura
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2022-08-05  |     | 




Transmiteti acest ordin conducatorilor planetei, faceti urgent urmatoarele lucruri pentru combaterea secetei, incalzirii globale, crizei mondiale alimentare, crizei economice mondiale, secarii apelor si rezervelor de apa pe glob si defrisarilor si dezastrelor naturale, razboiului si altor probleme.

Iata noile planuri si succese, constructii, lucrari, investitii facute de omenire din ordinul meu, asa cum am ordonat eu in textele mele anterioare la poezie.ro, si de pe blogul meu, sa faceti aceste lucruri, planuri, constructii uriase pe glob in lista urmatoare de constructii, planuri, investitii, amenajari, lucrari si in clipurile din acest text. Recitind textele mele de dupa 2015 veti gasi si ordinul meu de a face aceste constructii.
China construieste un canal de 300 bilioane de yuani in Nicaragua. Israelul construieste un nou canal care dubleaza Canalul Suez, acesta fiind langa el, paralel, pe acelasi traseu, unind aceleasi mari, oceane.
Podul Cannakale din stramtoarea Dardanele are doua sosele paralele, ca la autostrada, sa se circule simultan in ambele sensuri, ca asa, cu doua sensuri am ordonat sa faceti podurile, tunelele, trecerile, canalele intercontinentale, precum sunt si cele de la Canalul Suez, canalul Panama.
Noul canal Panama, se construieste acum, cu capacitate marita pentru a fi traversat de vapoare mai mari, care dubleaza vechiul canal Panama.
China si Rusia adauga o linie de tren de mare viteza autostrazii care uneste Moscova cu Beijing, in valoare de 1,5 trilioane de dolari, ca prelungire a Drumului Matasii, O.b.o.r pe care am ordonat sa îl faceti, cu autostrazi, canale de navigatie, trenuri de mare viteza si sa il construiti prin Moscova, Paris, Beijing, Stramtoarea Behring, Europa, Gibraltar.
Europa isi va transforma toate liniile principale de cale ferata in linii de tren de mare viteza, pina in 2040, e un plan de trilioane de euro sau zeci de trilioane de euro sau mai mult.
Iata un clip de la supervulcanul Yellowstone, care arata ca activitatea seismica si a supervulcanilor creste continuu pe glob, depasind deja limita critica, periculoasa acum, ceea ce va duce la pieirea omenirii, in curand, cum v-am explicat deja in textele mele.
https://youtu.be/2CCG-UtTKuc
Iata alte lucruri pe care am ordonat in textele mele sa le faca omenirea, iata lista lor.
China a construit cel mai mare rezervor de apa de pe glob in mijlocul desertului.
https://youtu.be/WEThci7YL_Q
Iata cum Turcia construieste un nou canal intre Marea Neagra si Marea Marmara, am ordonat sa faceti un canal care dubleaza Stramtoarea Bosfor.
Canalele sunt cele mai scumpe si dificile constructii.
Iata planul pentru cel mai mare, lung pod de pe glob care va uni China si Taiwanul, un plan de sute de miliarde sau trilioane de dolari.
https://youtu.be/R7vW6I-i0s8
Iata centrala de fuziune nucleara franceza, cea mai mare de pe glob.
https://youtu.be/4BkOUOK0XzM
Ati inventat si construit recent numeroase reactoare de fuziune nucleara de diferite feluri, asa cum am ordonat in textele mele.
Iata constructii istete si planuri de constructii pe care am ordonat sa le faceti si o constructie deosebita in Norvegia si un baraj deosebit, istet, dar si cel mai mare baraj de pe glob, construit de China, asa cum am ordonat eu in textele mele repetat, cerand sa faceti baraje, hidrocentrale, lacuri de acumulare, lacuri, canale de apa si de irigatii si de navigatie, rezervoare uriase de apa numeroase pe glob.
https://youtu.be/HCT-FurFVLQ
https://youtu.be/13qOE2N_AKs
https://youtu.be/vScCDXnoWqY
https://youtu.be/KKxbPD6lCTU
https://youtu.be/qeSmnabVGvQ
https://youtu.be/OUpZHFx-GxM
https://youtu.be/WSnHU1lgZC8
https://youtu.be/-pjalAYaCH0
https://youtu.be/YLKAeYmsb5Q
Am avut eu o batalie foarte dura sa declansez planurile de constructie a tunelului din Gibraltar, dintre Europa si Africa, luptand cu lenea politicienilor si neintelegerile dintre Spania si Maroc care blocau pornirea constructiei, dar avem vesti bune, il pornim.
https://youtu.be/4obQiU18ZWo
https://youtu.be/j3J196bLP5E
https://youtu.be/NxUKh_ROMq8
https://youtu.be/vScCDXnoWqY
https://youtu.be/lsiN_AckQgE
https://youtu.be/B1WqZi7I7FA
https://youtu.be/yephs7bYQ5A
https://youtu.be/YLKAeYmsb5Q
https://youtu.be/VOCi4ynpdcg
https://youtu.be/j3J196bLP5E
https://youtu.be/4YaZCEYPriI
Iata un proiect pentru care eu am lucrat demult, il pornim, hidrocentrala de la Inga, Congo, una din cele mai mari din lume, ca si cea din Ethiopia, construite in scurt timp exact dupa ordinul meu.
https://youtu.be/idqPjVMD8tw
Iata cum China lupta sa devina din ordinul meu prima putere economica a planetei, facand cele mai mari constructii de pe glob, cele mai mari si rapide supercomputere, dar iata si alte constructii facute din ordinul meu in alte tari, iata planuri si constructii de sute, mii de trilioane de euro:
https://youtu.be/H7KuavdsImY
https://youtu.be/fxcrusE7qaw
https://youtu.be/y7IyXucrgdk
https://youtu.be/M6dXMqdHtcs
https://youtu.be/gEYuRFJ12iw
https://youtu.be/UB0SrJCCIlQ
https://youtu.be/O3K_6B0YD_Q
https://youtu.be/WIKsi2QSM_k
https://youtu.be/ELeRyWNqMRk
https://youtu.be/asjvXG5vG24
https://youtu.be/-57J2dyBqh8
https://youtu.be/apxge_gU8l4
https://youtu.be/2UEiQyX-D18
https://youtu.be/vw7YxVJf6lU
https://youtu.be/hq46gJW_L3A
https://youtu.be/JHwGdp-_s00

https://youtu.be/sPrRakmgWr0
https://youtu.be/gieaUay_cc8
https://youtu.be/dStITCgn73w
https://youtu.be/R7vW6I-i0s8
https://youtu.be/CdT0ZJJv6ws
https://youtu.be/U4xRHATZ_60
https://youtu.be/2bSJEAS4Wsw
https://youtu.be/2bSJEAS4Wsw
https://youtu.be/sl9xJQ1KEhU
https://youtu.be/d2hQCPVmQ70
https://youtu.be/ua3cIoc7yNk
https://youtu.be/_bVaMUds5gw

Iata un plan chinez uimitor, urias de 4 trilioane de yuani, de a construi un nou Yellow River, un urias rau, canal, fluviu, primul dintre cele ordonate de mine sa le faceti alaturi de Reteaua Z a mea si de canalul meu care va uni Marea Kara cu Marea Chinei de Sud si cu Golful Bengal, traversand complet Asia si unind oceanele, cu canale uriase late de un kilometru.
https://youtu.be/9_eLcgzCGKk

Deci la digurile mele de centura continentale le puteti porni facandu-le mai intai de 100 metri inaltime, masurata deasupra nivelului apei si de 100 metri latime, apoi le inaltati, ingrosati treptat, in etape pina ajung la 9 km inaltime si 32 km latime cum am ordonat eu.
Deasemeni, tot eu am ordonat, inclusiv lui Donald Trump, presedintele Sua sa faceti zidul urias de granita intre Sua si Mexic, ma bucur ca l-ati repornit acum, el e noul Marele Zid Chinezesc. Acoperiti-l cu placi de otel groase de pina la jumatate de metru, de minim 30 cm pe toata lungimea lui, de mii de km, ca sa nu il mai gaureasca infractorii si patrulati permanent cu masini militare pe langa el, ca sa nu fie gaurit noaptea de infractori.
Trimiteti patrule militare permanente echipate si cu elicoptere de lupta, nave militare in zonele cu infractori, pirati, banditi, mafioti, teroristi precum coastele maritime ale Somaliei, marile si apele bantuite de banditi, pirati, cartiere violente precum cele din Soho, Bronx, Ferentari, Ierusalim si altele de pe tot globul.

Rezervorul acela chinez din centrul desertului, cel mai mare de pe glob va ajuta la impadurirea desertului pornind din centru, asa cum am ordonat eu si am explicat recent in textele mele. Lucrurile rele se distrug mai usor din centru.
Tocmai pentru ca chinezii sunt comunisti, ca imi place comunismul pasnic si omenos si pentru ca chinezii asculta si fac mereu ce ordon eu, dar si pentru ca chinezii sunt isteti, priceputi, harnici, luptatori, ambitiosi si fac tehnologii istete, avansate, de buna calitate am ordonat sa lasati, ajutati China sa devina cea mai mare economie de pe glob.
Acum permit si ordon Rusiei si Ukrainei sa exporte miere, si zahar invertit, ca e sanatos si seamana cu mierea.
Ordon sa ajutati cu investitii si actiunile necesare, ajutoare Rusia si Ukraina sa recupereze de 10 ori pierderile suferite din embargoul, sanctiunile, interdictiile asupra agriculturii, produselor lor agricole, chimicalelor agricole si alimentare.
Faceti in Siberia si in desertul Gobi cel mai mare lan, teritoriu de cereale si culturi agricole de pe glob, pe toata suprafata Siberiei, desertului Gobi,i impadurind complet restul suprafetei Siberiei si desertului Gobi care nu poate fi cultivata, inclusiv cu muncitori africani si sudamericani si din tarile sarace.
Este interzis Ukrainei, Rusiei, tuturor tarilor si tuturor oamenilor sa exporte, foloseasca, sa importe sau sa produca chimicale agricole precum fertilizatori, pesticide, insecticide, fungicide, ingrasaminte chimice, balegar, E-uri alimentare, chimicale alimentare care se pun in bauturi si mancare.
Asta ca sa ajutam aceste tari si Uktaina, Rusia, sa aparam mediul si omenirea de boli, otravire, poluare.
Noua centrala nucleara de la Doicesti din Romania, neimpozitarea pensiilor sub 3 mii lei, constructia canalului Siret Baragan si investitiile recente de un miliard jumatate de dolari pentru irigatii din Romania au fost pornite din ordinul meu.
Dar ordon Romaniei si Europei sa faca investitii de zece trilioane de dolari pina la o mie de trilioane de dolari in irigatii si crearea de lacuri artificiale, lacuri de acumulare, canale de irigatii si de navigatie in Romania si in fiecare tara de pe glob, in toate tarile din Europa si de pe glob, mai ales in tarile sarace si din zone aride, semiaride, de desert, cu seceta, lipsite de apa, care deja se inmultesc pe glob.
Seceta creste continuu, an de an pe glob, crizele economice saracesc omenirea, dezastrele naturale, saracia si tulburarile sociale cresc mereu pe glob, deci trebuie sa luam aceste masuri preventive, cat mai avem tehnologie si posibilitati ca macar apa, hrana sa avem in viitor, cand, daca vom fi saraci nu vom mai putea face aceste investitii, constructii, cu aceste masuri.
Precizez ca nu toate constructiile, planurile din aceste clipuri au fost facute din ordinul meu, de obicei eu ordon sa le faceti pe cele mai mari, dificile, ideale, corecte, istete, necesare constructii, planuri, investitii de pe glob. Unele din ele se fac cu inventiile, invataturile mele din textele mele de la poezie.ro
De exemplu, asa am facut eu Teatrul National din Beijing, si planul coloniei de pe Marte a lui Elon Musk, cu cladiri in forma de semisfera, ca cele din orasul meu Sferon inventat in textele mele, teatrul din Beijing fiind poate cea mai buna, isteata cladire de pe glob.
https://youtu.be/KUeWqs8ziNw
https://youtu.be/vpktsjo5XcQ
https://youtu.be/OSqKEJL9_Z0
https://youtu.be/4t7I2KwNLe8
Cu astfel de cladiri sferice sau semisferice de 3 km diametru vom face orasul viitorului Sferon, creat de mine in textele mele.
Iata cum chinezii muta muntii din loc pentru a construi :

https://youtu.be/vW9UHi6_ouI
Din aceste exemple de mari constructii, investitii voi invatati si aflati ce fac, ce pot face invataturile mele din textele mele si puteti astfel sa deveniti capabili, luptatori, indrazneti si buni in actiune, harnicie facand alte lucruri mai mari.
Acum eu voi pune in secret, anonim, ca si alte dati numeroase clipuri pe youtube cu planurile celor mai mari constructii de pe glob pe care am ordonat sa le faceti, unele din ele create, proiectate arhitectonic, inventate chiar de mine, asa cum am facut si cu unele din constructiile din clipurile anterioare din acest text si multe altele de pe glob, internet si de pe youtube, creandu-le uneori inclusiv cu aceste clipuri de pe internet, youtube:
https://youtu.be/g8l7WEITqgQ
Iata cele mai mari constructii de pe glob, unele din ele facute din ordinul meu, uneori prin clipurile mele anonime, alteori prin ordinul meu direct:
https://youtu.be/g8l7WEITqgQ
https://youtu.be/-S3Bq2ADqXc
https://youtu.be/Gal2BKc02qM
https://youtu.be/kVD0hG-_5gQ
https://youtu.be/41sgRP0G6y4
https://youtu.be/n3CqVbpPlUg
https://youtu.be/PUx8V6eN6P4
https://youtu.be/SdzU9P2waaA
https://youtu.be/k0aSlqYICUY
https://youtu.be/I6oS2sEd8R4
https://youtu.be/S4AuWRa_BB0
https://youtu.be/GDBm9Jd1dm8
https://youtu.be/sw9zpH717ts
https://youtu.be/sw9zpH717ts
https://youtube.com/c/Theb1mGoogle
https://youtu.be/vzGz4uVcBks

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010973384985

Nu toate lucrurile sunt desavarsite in aceste constructii, in cele facute de altii, nu de mine. Alegeti-le pe cele corecte, ideale, istete, necesare, bune, avansate si cu ele faceti si constructiile mici sau uriase pe care am ordonat sa le faceti pe glob in textele mele.
Alte constructii, lucrari, planuri, investitii importante, uriase, numeroase pe glob ordonate de mine sunt in lucru, proiectare, constructie, aflati mai multe despre ele din celelalte texte ale mele. De exemplu aflati acolo despre tunelul de sub stramtoarea Behring si linia lui de tren care face parte din Drumul Matasii si va uni Sua, Rusia, Canada, China, Europa, Asia, America de Nord, traversand aceste zone, o investitie de o suta de miliarde de dolari. Adaugati autostrada, tren de mare viteza si canal de navigatie lat de 1 kilometru la aceasta linie de tren a tunelului Behring, ce strabate aceste tari, pe toata lungimea ei.
Astfel invatati de la mine arhitectura viitorului, stiinta constructiilor viitorului si a extraterestrilor, mult mai avansate, istete decat cele actuale.
Iata inventia cea mai importanta acum pentru arhitectura, constructii.
Nemtii au facut o foreza de 18 m diametru, o vedeti in clipurile din pagina mea de facebook.
Inventati, construiti o foreza cu diametru cat mai mare, de peste douazeci de metri diametru, pina la 1 km diametru, cu motor cat mai rapid si mai puternic, cu turatia motorului cat mai mare, cu laser
pentru foraj, sapat dar si cu cutit de foraj in bot din grafen sau carbin, material dur care nu se toceste sapand. Lungimea forezei va fi egala cu diametrul ei sau putin mai lunga, dar foreza va fi cat mai scurta.
Foreza va avea motor electric sau magnetic cu turatie cat mai mare, care poate fi motorul cu carbon al lui Elon Musk sau un alt motor magnetic, electric, motor de inalta turatie descris, cerut de mine in textele mele de la poezie.ro si in clipurile, textele mele din pagina mea de facebook si in textul meu „Inventii”.
Foreza va fora rapid tunele, canale de navigatie de pina la o mie de kilometri pe zi, cat mai lungi, va fora si sapa mai ales cu laserul.
Ordon sa fie imediat interzise boxele care urla in Herculane, sa nu se mai auda galagie, muzica in oras, sa nu deranjeze oamenii, ca oricum canta muzica proasta cu cantareti afoni, majoritatea infecti, cu voce mizerabila, dezgustatoare in general.
Responsabilul cultural nepriceput din Caras Severin, Caransebes, Herculane, Bucuresti, Ucmr, Romania si de oriunde care aduce, angajeaza sa cante acesti cantareti in Herculane sa fie demis din functie.

Cei ce au facut prostia asta, sa fie pedepsiti. Concediati din functie conducatorii oraselor Herculane, Caransebes, pe prim ministrul Nicolae Ciuca, ministrul culturii, ministrul sanatatii, prefectul primarul si consilierii judeteni si locali din Herculane, Caransebes si responsabilii cu cultura din Herculane, Caransebes, Bucuresti. Romania care au facut sau nu au interzis zgomotul, muzica urland, boxele urland in Caras Severin, Caransebes, Herculane si care au mai incalcat si alte ordine ale mele.
Proasta aia cu voce de baietoi, cu urlete de golanca si voce infecta care canta, urla seara intre 18 si 23 in Herculane muzica latino si greaca si populara cu boxe urland la maxim, si prostul care canta muzica asemanatoare cu ea cam in aceleasi momente in Herculane, cu boxe urland nesimtit la maxim, dar si patronii lor, sefii lor care i-au angajat sa cante sa fie concediati, sanctionati, le confiscati averile, banii, proprietatile si le interziceti sa mai cante vreodata, oriunde sau sa mai faca afaceri.
La toti acestia concediati din functie, direct raspunzatori de galagia nesimtita din Herculane, Caransebes, sefi si responsabili culturali, muzicieni le confiscati averile, banii, casele, terenurile, proprietatile, le vindeti si mi le dati mie, cu tot cu banii lor din banci, ca despagubiri ca au incalcat ordinul meu si m-au deranjat prin neascultare. Le anulati si diplomele de studii.
Este interzis Atv- urilor si vehiculelor zgomotoase, motocicletelor sa circule in Herculane, fac zgomot mare.
Este interzis sa se auda zgomot de muzica sau de motoare in Herculane oriunde si langa orice cladiri si in aer liber, se poate asculta muzica doar in cladiri inchise, spatii inchise astfel incat, cand treci pe langa ele sau intri in curtea lor sa nu se auda de afara muzica.
Se poate asculta muzica in difuzoare mici de maxim 2 wati, astfel ca muzica sa nu se auda la mai mult de doi metri distanta de difuzor, ca romanii nu vor sa asculte nonstop golanii, rockerii, homosexualii urland muzica tampa, satanica, agresiva, de curvie, cu urlete in boxe, cum au impus masonii.
Cersetorul care canta zilnic la fluier, langa statuia lui Hercule in Herculane sa cante mai incet, sa nu se auda sunetul pe o raza mai mare de zece metri in jurul lui, ca el si muzicantii aia nesimtiti se aud de la trei kilometri distanta de Herculane.
Nato si politia sa ancheteze imediat aceste infractiuni si faptasii, pina nu trec eu la represalii mai dure contra celor responsabili, cu pedeapsa cu inchisoare pe viata.
In Sua, Europa si in toate tarile sa fie concediati sefii, conducatorii de tari si institutii, responsabilii culturali care au facut aceste fapte condamnate de mine in acest text, legiferand, cerand, organizand, impunand, propunand muzica golaneasca, satanica, de curvie, urland cu si fara boxe, îi bagati imediat la inchisoare pe viata.
In locul celor concediati vor fi numiti oameni din partidul Aur si oameni care au facut fapte bune, nu au facut fapte rele si au Iq mare la testele de istetime, sint de istetime maxima.
Sa nu se mai aida muzica urland in boxe in Romania si pe glob.

https://edison50.blogspot.com/2021/11/sunt-gudruman-edison.html

Iata un clip anonim pus de mine pe youtube in care, cu puterile mele miraculoase, doar cu cuvantul meu miraculos eu am inventat, creat ultimele doua cladiri din acest clip, cele in forma aproape identica cu cea de con sau piramida, cladirile viitoare cu cea mai rezistenta structura posibil de pe glob, ce vor fi construite in Japonia.
Cladirile se numesc Tower Babel si X Seed 4000.
https://youtu.be/Pb38oQnRJUw
Am creat instantaneu, pe computer aceste doua cladiri, cu puterea cuvantului meu miraculos, din o singura privire, chiar cand vizionam clipul prima data.
In acest clip vedeti cum desenez, creez miraculos cu mintea punctele fundatiei picioarelor cladirilor pe sol si apoi, din ele in o secunda ridic, cresc cladirile, cu curbe foarte rezistente, istete, finisate, precis trasate geometric.
Conul si piramida cu varf retezat sunt stabile, ca au baza mai lata si sunt mai rezistente ca au trunchiul mai gros, si varful retezat, care fiind mai gros decat varful neretezat nu se rupe. De aceea am creat aceste constructii in forma de con, piramida, chiar in timp ce vizionam azi clipul pe youtube. Formele, particulele, cladirile, constructiile curbe, care au linii, forme, detalii ca la curbura cercului, sferei sunt mai rezistente decat cele cu linii drepte.

Asa am creat cu mintea, miraculos, instantaneu deseori lucruri ideale ale omenirii, cele mai mari si renumite si premiate de pe glob, printre ele fiind numeroase tehnologii, arte, programe de grafica pe computer, vehicule, spectacole artistice, concerte, filme, inventii, melodii inventii premiate cu Nobel, desene animate, spectacole de dans vehicule, cele mai bune de pe glob, premiate deseori cu cele mai mari premii de pe glob, si cu Nobel, Oscar si asa am creat cele mai mari constructii de pe glob si multe alte asemenea lucruri ideale ale omenirii , stiintei, artei, tehnologiei. Le-am creat instantaneu, cu puterea mintii, miraculos, creand planul lor stiintific, de idei, tehnic si arhitectonic in o secunda, cand le privesc.
Asa creez si am creat deseori si forme lucruri ideale ale omenirii precum obiecte, constructii, trenuri de mare viteza, nave spatiale, planuri, arhitectura, cladiri, cele mai mari si mai avansate de pe glob, in programe de computer, filme, in programul Shapr3D de grafica pe computer si in clipurile de youtube cu cele mai mari constructii de pe glob, si asa am creat multe altele asemenea de mii de trilioane de euro din acest text si de pe glob.
De exemplu, cand am eu nevoie de un anumit obiect, cu anumite detalii, calitati, detalii tehnice, mintea mea il creeaza instantaneu, cum vreau, uneori fara ca eu sa fac vreun efort, calcul, pregatire pentru asta dinainte, alteori dupa cum mi-l imaginez, creez in minte, dar mereu instantaneu.
De exemplu, daca am nevoie de o lanterna in forma de sfera cu raza ca de laser, cu baterie eterna, care nu exista pe glob, cand ma duc la magazin sa cumpar o lanterna, gasesc exact lanterna asta, deja creata dinainte de mintea mea sau creata de mintea mea pe loc, instantaneu in clipa in care o vad prima data in magazinul acela.
Mintea mea, calatorind in trecut sau viitor creeaza in trecut sau viitor instantaneu la fabrica lanterna, care apoi ajunge la magazin unde o cumpar.
Asa creez eu instantaneu deseori cele mai mari, renumite, premiate pe glob filme, dansuri, teorii, stiinte, tablouri, melodii, inventii, arte, tehnologii, constructii, dar asa creez si planete, galaxii, metagalaxii si universul, toate ideale cu cuvantul meu miraculos.
In acest fel mintea mea a creat, inventat pentru omenire multe din marile constructii de pe glob, marile stiinte, teorii, tehnologii, aparate, computerul cuantic, clipuri de pe youtube importante, televizorul, holograma, computerul hololens cu holograme, filme de Oscar, inventii si teorii premiate cu Nobel continentele, oceanele planetei, sistemul nostru solar, galaxia noastra, metagalaxia noastra, islamul, crestinismul, Biblia, Coranul si altele.
De aceea eu sunt Mesia, fiul Tatalui Ceresc.

Asa creez eu si Universul, mai exact asa creeaza Tatal Ceresc universul pentru mine si pentru fiecare fiinta din univers, exact dupa cum e acea fiinta sau dupa cum îi cere ea lui in rugaciune.
Iata alta inventie a mea de miliarde de dolari, creata de mine miraculos, cu cuvantul meu miraculos dar si prin inventiile mele din textele mele.
Cladirea Msg Sphere din Las Vegas, o sala de spectacole in forma de sfera, cea mai mare sfera de pe glob, cu filme 4D si cu sute de mii de difuzoare.
Detaliile numeroase de constructie, inventie a acestei sali si tehnologii audio-video futurista, extraterestra, din mileniul 4 le gasiti in textele mele de la poezie.ro si de pe blogul meu.
De exemplu forma de sfera a salii de spectacole, difuzoarele raspindite uniform pe toata suprafata sferei si cat mai numeroase, hologramele, ecranul video in forma de sfera, curb si multe alte inventii, teorii ale mele despre sunet, imagine, sali de spectacole si muzica, arhitectura, constructii, tehnologie din textele mele au fost bagate in aceasta sala de spectacole, Msg Sphere inventata de mine, cea mai buna din toate timpurile si de pe glob si poate si cea mai scumpa, costa miliarde de dolari.
Iata ca si americanii sunt copii buni, ascultatori, isteti, au facut bine, complet ceea ce eu i-am invatat.
Puteti face ca tot peretele interior si exterior al sferei salii Msg Sphere sa fie un ecran video si de cinema urias, mare cat sala de inalta rezolutie.
In aceasta sala Msg sphere sa bagati si sintetizatorul muzical cu holograma sferica inventat de mine in textul meu „Inventii”, dar sa bagati si sunet surround.
Incep sa inteleg ca omenirea, oamenii ma pot intelege si pot face lucrurile grele, istete, avansate cerute de mine in textele mele, vazand cat de bine ati inteles si ati facut sala mea de spectacole extraterestra, de nivel Ozn, Msg Sphere, venita la noi din viitor, din mileniul zece, prin bunavointa celei mai geniale, istete, milostive minti din istoria omenirii, mintea mea, a lui Mesia Edison, ma bucur.
Ordon sa faceti in fiecare tara si oras de pe glob cateva sali Msg Sphere mari si mii de sali Msg Sphere mai mici.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1654859004889863&id=100010973384985

https://youtu.be/gieaUay_cc8
Bravo, copii.
Iata alte planuri de constructii si constructii uriase sau istete inventate de mine sau facute si planificate din ordinul meu pe glob. Ordon sa faceti aceste orase ale viitorului ca orase Sferon, exact ca orasul meu Sferon inventat in textele mele:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010973384985
https://youtu.be/Qir3E2qrNdM
https://youtu.be/ey7rGslr9kQ
https://youtu.be/ydOn8qwLJzA
https://youtube.com/channel/UCJjHHlKlx9e-heapJ_Rwa6Q
https://youtu.be/VeXov9NHzHM
https://youtu.be/SZZ2N2DcLi4
https://youtu.be/1vxYHwuvIGc
https://youtu.be/ey7rGslr9kQ
https://youtu.be/BfT7hOxddRk
https://youtu.be/T6mK-Ukr_ts
https://youtu.be/VRRPy-yEKRM
https://youtu.be/VRRPy-yEKRM
https://youtu.be/rpUhsBNZHuQ
https://youtu.be/VeXov9NHzHM
https://youtu.be/RFOD2vk8oCo
https://youtu.be/3uOaTsmBDsI
https://youtu.be/3uOaTsmBDsI
https://youtu.be/MSECwt-ymMk
https://youtu.be/MSECwt-ymMk
https://youtu.be/HLd5k7O_xyY
https://youtu.be/USM-6_WT0YA
https://youtu.be/VeXov9NHzHM
https://youtu.be/qrbo_IpI_vk
https://youtu.be/zRMNEWk6-ug
Precizez ca eu nu fac singur nimic, nici un lucru, obiect ci Idealul, Tatal Ceresc face toate lucrurile, universul si obiectele miraculos in locul meu si pentru mine, ca si cum mi-ar imprumuta el mie omniscienta, atotputernicia sa, puterile sale miraculoase, pe care nu le am eu, ci ele ma ajuta si fac miracole, orice lucruri pentru mine.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!