poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 144 .



Laura (partea 17)
personale [ ]
Iubirea, iubirea, doar iubirea

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2022-02-13  |     | 



Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan.
Am înţeles că vrei să ne întîlnim iar.
Atunci eu mă bucur, când vrei să vii la Herculane imediat eu vin în Herculane la întîlnirea cu tine.
Dar sunt liniştit, ştiind că nu vei veni pentru că aşa am scăpat de fete şi pot să mă joc cu ce îmi place, arte, cărţi şi altele.
Mulţumesc că ai avut milă şi m-ai lăsat burlac, liniştit şi singur.
Deci poţi să îţi mai tunzi părul de trei ori, că tot nu ne întîlnim.
Aşa am eu succes la fete mereu şi te învăţ şi pe tine metodic cum să ratezi cu succes o relaţie deosebită.
După ce vom rata tot ce puteam avea, vom fi bucuroşi să o luăm de la început, să mai ratăm de n ori.
Tu mai vrei să vii în Herculane? Fii sinceră, că doar aşa te iau de soţie.
Am făcut toate eforturile să te opresc să vii în Herculane, ca să fiu mai tare eu şi să conduc cu bărbăţie relaţia noastră şi am reuşit.
Toţi, mai toţi bărbaţii se plâng, datorită prostiei că au probleme cu nevastele şi cu soacrele, dar nici unul din ei nu se gîndeşte, prostul că dacă nu se însura, probleme nu mai avea.
Toţi aceşti proşti m-au îndemnat să mă însor, ceea ce înseamnă că sunt obsedaţi de femei, spălaţi pe creier.
Aşa am scăpat eu de gura lor. Metoda e simplă, te învăţ eu cum faci să scapi de mine şi de căsătoria noastră, iată reţeta, a funcţionat mereu şi nici o femeie nu m-a putut obliga să mă însor cu ea, nu vei reuşi nici tu:
Fă tot ce vreau eu dar niciodată nu veni în Herculane, nu accepta căsătoria cu mine şi greşeşte fără să observi în momentele mai dragi, mai importante ale relaţiei noastre. Aşa, nici măcar cu buldozerul nu mai pot să te bag în Herculane, vei avea o relaţie răsunătoare cu mine, comică, un scenariu reuşit după care se vor face multe filme de comedie.
Dacă vii în Herculane, nu discuta cu mine deloc, ca la Oradea. Aşa depăşim filmul ăla bun regizat de mine „Declaraţie de dragoste”, căci vei fi în realitate mai vedetă şi mai romantică decât Teodora Mareş în acel film.
Dacă nici aşa nu scapi de mine şi nici măcar eu de tine, facem repede o căsătorie cu certuri vesele şi ne despărţim a doua zi ca să scăpăm astfel fără deranj de proştii, tîmpiţii care recomandă tuturor din minut în minut un singur lucru, cu un singur cuvînt, că altul nu mai ştiu:
„Însoară-te, însoară-te, însoară-te”
Asediul acestor femei asupra bărbaţilor, proaste, spălate pe creier, obsedate de măritiş deşi nu ştiu să gîndească, să vorbească, să se joace, să glumească, să se îmbrace, să facă ceva bun m-a dezgustat complet de majoritatea femeilor, deşi unele sunt drăgălaşe şi nu am nimic cu ele.
Nu uita să torni pe tine un bidon de parfum sau de ulei cu arome exotice, ca de motorină, sau de ce o fi, dar cu miros puternic şi deranjant, ca să ies prin geamurile restaurantului ca o ghiulea la cina cu tine, alungat de această metodă vicleană a parfumării şi şamponării cu care voi femeile şi mai ales babele alungaţi orice zare de bărbat din jur.
Dacă nici aşa nu scapi de mine, te învăţ încă un truc mai hoţ, ca să înveţi să cucereşti şi să alungi un buldog pretenţios ca mine, scăpînd cu isteţime de măritiş.
Ia o bidinea de var şi mînjeşte egal, fără goluri faţa tu cu orice vopsele vrei, care seamănă cu orice cosmetice vrei că nu fac pretenţii. Asta e cosmetică sau mască facială cosmetică sau machiaj.
Apoi, când o să arăţi astfel vopsită înfiorătoare, ca indienii apaşi porniţi la război şi vezi că tremur de spaima chipului tău gingaş, aminteşte-ţi că nu greşeşti, deoarece aşa îţi ascunzi sub vopsele urîţenia feţei, dacă ai această problemă.
Eu de aceea cred sincer că femeile proaste folosesc tone de cosmetice, vopsele de ten, măşti cosmetice, rimel, parfum şi alte cosmetice, ca să îşi ascundă urîţenia, bătrâneţea, ridurile dezgustătoare astfel că, după o înfrumuseţare de asta faci pârtie în jurul tău.
Femeile isteţe şi frumoase nu folosesc cosmetice, nu îşi vopsesc faţa şi au şi succes la bărbaţi, culmea.
Acum e destul, dar cea mai sigură metodă ca să scapi de mine e să nu vii în Herculane.
Îţi aminteşti că ţi-am spus că sunt un bărbat foarte greu de prins la căsătorie? Păi de aia sunt greu de prins, vezi ce şmecherii ştiu eu şi cum scap cu ele de voi femeile, mai ales de proastele nesuferite care se propun singure, obsesiv, continuu, zilnic, oricând, oricui, chiar şi unui nespălat împuţit pentru măritiş cu el.
Da, să nu uit. Niciodată să nu te speli, ca să scapi de măritiş, nu voi rezista mirosului de transpiraţie discret sau excesiv.
Nu uita să îmi faci multe mofturi şi nazuri şi toane şi refuzuri cum mi-ai făcut, ca să mă aduci la disperare, aşa scapi sigur de mine, că eu a doua oară nu mai vin la altă întîlnire cu tine în afara oraşului Herculane nici dacă aş fi fugărit de o divizie de tancuri.
Iată că ai reuşit să scapi de mine şi ai învăţat să lupţi cu mine cu isteţime şi pricepere, să nu fii mămăligă, ci o femeie fulger.
Îţi jur că sunt fericit că am scăpat de coşmarul căsătoriei şi sunt burlac, belfer, bucuros de viaţă şi nu chinuit de toanele tale.
Acum, repet mai ai un singur lucru de făcut ca să câştigi bătălia cu mine: să nu vii în Herculane, că nici eu nu vin în altă parte la întîlnire cu tine unde vrei tu, vin teoretic doar în Herculane să ne întîlnim, dar practic nu se ştie dacă vin.
Însă practic nu vin nici în Herculane că voi şti eu cum să fac să nu îţi dai seama cum voi rata iar întîlnirea noastră. Dacă ai priceput tot acest joc al seducţiei, comic, isteţ, luptător, devii femeia ideală şi atunci te interesează Idealul, Tatăl meu ceresc, te ocupi de el, vei fi sfântă a lui şi scap şi eu de tine, scapi de mine.
Uite, dacă nu crezi, vino să te convingi la Herculane, voi rata cu abilitate şi şmecherii toate întîlnirile noastre cum le-am ratat pe celelalte trecute.
Greşeşti crezînd că vei cădea în capcana căsătoriei cu mine venind în Herculane, pentru că eu mă feresc de căsătorie ca de ciumă, şi mai ales de femei, după ce am văzut cîte păcate, rele, violenţă ascunsă, prostie, tîmpenie au majoritatea femeilor, mai ales în capul ăla vopsit aiurea şi respingător.
De ce erai vopsită pe faţă la interviurile tale trecute?
Acum a izbucnit războiul mondial şi peste cîteva zile nu vei mai putea intra în Europa, Ukraina, România, datorită bombardamentelor, războiului, legii militare marţiale, controalelor la graniţe, bătăliilor, deplasării trupelor, restricţiilor de circulaţie şi altele asemenea. Nu vei mai pute intra în România la mine. Ulterior, după război, după Apocalipsa războiului nu vor mai circula avioane, vehicule, trenuri şi vapoare, şi nu vei mai putea ajunge cu ele la mine din America şi de nicăieri. Biblia spune că nu vor mai fi după Apocalipsă supravieţuitori, deci ei nu vor mai circula cu vapoare, trenuri, avioane, vehicule.
Deci eşti acum salvată, ai scăpat de măritiş, te felicit, eşti iubita mea ideală, femeia ideală, m-am convins că ştii să scapi de proşti, tîmpiţi obsedaţi de căsătorie, maniacii ăia slugăriţi de neveste o viaţă întreagă.
Când e atît de simplu, nimeni nu te obligă să te măriţi, nu te leagă cu funia de mine să stai nevastă, slugă o viaţă întreagă.
Sexul devine o muncă, un chin, un plictis, monotonie, rutină după cîteva luni de căsătorie. E mereu la fel, te încredinţez sincer.
Aşadar ştii acum că singurul lucru din univers care contează şi cu care te poţi bucura e Tatăl Ceresc. Deci fii cu el şi roagă-te lui de tot ce îţi trebuie.
Ai scăpat, iată deşi era cît pe ce să mă prinzi la Oradea, să mă legi ca pe un cîine tîmpit cu lanţul de stîlpul minunat al căsătoriei. Şi, ca şi acum nu îmi dădeai după căsătorie nici apă, nici mîncare.
Dar măcar aşa scăpam, muream de foame în paradisul căsătoriei, binecuvîntat fie, ce prost l-o fi inventat.
Pe curînd, lasă romantismul, fii responsabilă.
Dragul tău Edi, al tău cu altă ocazie şi nicidecum cu verighetă
Şi eu mănînc cît şapte, stau singur şi ursuz mereu şi nu ştiu să gătesc şi nu te ajut la nimic că nu sunt darnic şi muncitor şi te mai atrag eu şi cu altele, nu scapi tu de bucuria relaţiei noastre.
Până la urmă de ce nu ai venit la mine la Herculane?
Bine că nu vii, dar dacă vrei vino.
Eu oricum nu mai locuiesc în Herculane, dar te voi păcăli că vin în Herculane la întîlnirea cu tine, întîrzii totdeauna la întîlniri
Cu drag, ştiu că aşa gîndeşti şi tu despre mine
Şi nu te jena, cere-mă tu în căsătorie, dacă prin absurd mă prinzi în Herculane, că aşa scapi complet de mine, nu suport obsedaţii de căsătorie
Dar nu mă prinzi tu pe mine în Herculane, la viteza cu care fug.
Cetăţenii din Herculane m-au văzut fugind îngrozit de tine, cu cinci sute de kilometri la oră pe drumul naţional, şi vor şi ei motor ca al meu la maşină, să scape la fel de neveste. Că ele îi fugăresc pe ei cu patru sute la oră, aşa obeze şi sportive cum sunt.
Am un cal iute şi nici cu toate trupele armatei nu mă prinzi.
Când suntem atât de liniştiţi şi feriţi de ghinion, vezi ce dragă mi-e viaţa, ţi-am zis eu că te voi face fericită.
Îţi dau şi ultima veste bună, nu mai locuiesc în Herculane, deci riscul ca să ne întîlnim, căsătorim aici în acest oraş e minim.
Cu acest puhoi de veşti bune, proaspăt divorţaţi suntem liberi.


Transmiteţi acest mesaj cântăreţei Laura Bretan.
Dragă Laura, conducătorii planetei au spus omenirii zilele astea că vor începe, declanşa în câteva zile în Ukraina, Europa şi pe glob etapa finală a celui de al treilea război mondial, despre care mulţi dintre ei dar şi eu şi mulţi oameni şi Biblia, apostolii Bibliei spunem că va fi un război nuclear în care va pieri omenirea în cîteva zile sau cîteva luni, va fi Apocalipaa din Biblie a Tatălui Ceresc.
Deci asta înseamnă că în următoarele zile, luni în scurt timp,va apare cea mai mare criză financiară şi economică din istoria omenirii care va deveni colaps economic, adică economia, industria, agricultura, finanţele, băncile, instituţiile, banii se vor prăbuşi, vor dispare distruse de război iar omenirea va pieri în război nuclear.
Această criză economică mondială se vede deja în creşterea preţurilor la combustibili, energie şi altele şi în inflaţie, devalorizarea banilor.
Asta înseamnă că în zilele, lunile următoare sau în anii următori nu vei mai avea bani şi mâncare şi nu vei mai găsi să cumperi mâncare sau obiecte, îmbrăcăminte în magazine sau altundeva, adică astfel ai muri de foame, sărăcie.
Nu vei mai putea cânta, face concerte şi vinde albume, deci nu vei putea să trăieşti din muzică, din meseria ta, nu vei mai avea bani din muzică.
Probabil şi Internetul se va închide sau va fi parţial blocat şi astfel fără internet noi doi nu vom mai putea comunica pe Internet începînd din zilele următoare.
Peste câteva zile, curând, oricînd va începe acest război nu vei mai putea probabil intra în România, Europa, deoarece vor fi bombardate, asaltate, invadate de atacatori, de ruşi, chinezi, musulmani, în război cu ruşii şi în afară de asta avioanele de pasageri, vapoarele pot fi doborîte de ruşi, deci nu poţi zbura cu ele, nu poţi circula cu ele ca să vii în România.

De aceea, dacă vor apare acum sau mai tîrziu aceste dezastre eu îţi las următoarele sfaturi ca să te descurci, să te salvezi şi să mă găseşti, să fim împreună, şi să poţi veni în România. Trebuie să faci urgent ceea ce îţi spun acum, chiar de azi din acest moment, mai ai timp doar cîteva ore sau cîteva zile să faci ce îţi cer, pînă izbucneşte războiul, pentru că apoi poate că nu vei mai putea face aceste lucruri. Deci iată ce trebuie să faci, iatăinstrucţiunile de salvare a ta:
Iată ce să faci ca să nu pierzi banii şi să îţi procuri cele necesare supravieţuirii, ca să nu mori de foame, frig, sete, boli pe timp de război, criză economică, sărăcie.
Vinde imediat toate proprităţile tale, în afară de terenurile din România, dacă ai astfel de terenuri.
Scoate imediat, azi toţi banii tăi din bancă şi cumpără cu ei terenuri agricole, teren de casă, locuinţă în Herculane cu trei sferturi din banii tăi. Restul banilor, adică un sfert din bani schimbă-i în aur, dar să nu pui aurul la bancă sau în instituţii ci te voi învăţa eu ce să faci cu aurul tău. Trebuie să îţi aduci imediat aurul în România în un loc sigur. Băncile, instituţiile îţi pierd în faliment sau îţi iau, îţi confiscă aurul şi banii pe timp de război sau de criză economic, au făcut des asta, inclusiv în criza mondială din 2008.
Apoi caută nişte oameni de încredere prieteni de ai tăi sau fani de ai tăi care ne pot ajuta în timp de război, sărăcie şi de mari pericole ca să supravieţuim.
Vino imediat în România, azi, că peste câteva zile, pe timp de război probabil nu mai poţi intra în România sau Europa.
Vino imediat la mine în Herculane şi rămîi în Herculane pînă vin eu la tine să vorbim. Dacă vrei să te salvezi trebuie să faci tot ce îţi spun eu, altfel vei muri, căci omenirea va pieri în acest război nuclear mondial în zilele următoare sau anii următori.
Ţine legătura cu mine prin Internet zilnic, mereu şi spune-mi unde eşti, ce probleme ai ca să te pot ajuta, sfătui, salva.
Laura, tu nu vroiai să vii în Herculane, dar dacă vii în România, rămîi în România, că aici oricum putem să ne întîlnim şi voi putea să te salvez.
Laura, în România şi oriunde vei fi stai departe de soldaţi şi de zona luptelor, războiului, deoarece pe timp de război soldaţii trădători sau răi ucid des civili nevinovaţi, compatrioţi sau îi bagă în lagăre de exterminare, inclusiv pe cei din propria lor ţară, cum s-a petrecut în multe războaie. Adică stai ascunsă în casă şi departe de oameni, în un loc liniştit, pustiu, neumblat de oameni, mai departe de localităţi şi de oameni. În acest loc neumblat e bine să cumperi terenuri agricole şi loc de casă. Dar dacă vii acum în Herculane îţi voi arăta eu unde să cumperi teren agricol şi loc bun de casă.
Te sfătuiesc să aduci şi pe fraţii tăi, părinţii tăi în România acum, azi, ca să îi salvăm de la pieirea în război nuclear.

Laura, scrie pe câteva hîrtii câteva copii diferite ale acestui mesaj, bagă-le în recipiebte etanşe de plastic cu pereţi groşi în care nu intră apa şi ascunde-le în locuri sigure în Sua şi în România şi învaţă pe de rost acest mesaj şi mai ales instrucţiunile de salvare pe care ţi le-am dat. Dacă internetul dispar şi comunicarea noastră se întrerupe vreodată, în acest mesaj vei găsi instrucţiunile cele mai importabte ca să te yalvezi de la pieire şi să mă găseşti. Dar e necesar să pui în acele recipiente de plastic împreună cu acest mesaj şi copia textuiui meu numit „Laura” de la poezie.ro şi de pe blogul meu edison50.blogspot.com care are şi el învăţăturile importante, principale pentru tine.
Spune-mi în următoarea ta postare pe facebook şi pe instagram dacă ai citit acest mesaj şi vei face tot ce te-am învăţat în el să te salvezi.
Laura, tu nu vroiai să vii în Herculane, dar dacă vii în România, rămîi în România oricum voi putea să te salvez mai uşor.
Laura, astea nu sunt lucruri de glumă, nu glumesc, vorbesc serios şi hotărât. Aştept răspunsul tău în postări, dar răspunsurile tale din instastory, pe instagram uneori le pierd, că ele rămân puţin timp acolo. Deci scrie-mi răspunsul tău în postările obişnuite, care rămân definitiv acolo şi nu dispar de pe facebook, instagram.
Transmiteţi acest ordin tuturor oamenilor, dar şi conducătorilor, clerului, membrilor şi enoriaşilor bisericilor creştine, musulmane, inclusiv celor din bisericile, religiile ortodoxă, catolică, coptă, egipteană de pe tot globul, din România şi din toate ţările.
Omenirea va pieri curînd în război nuclear mondial, Apocalipsa din Biblie în zilele următoare sau în anii următori. Veţi înlocui toţi conducătorii şi membrii clerului, bisericii, religiei voastre creştine, musulmane, Sinodului bisericilor voastre cu oameni buni, sfinţi, siguri, ideali, isteţi, cu coeficient IQ mare de isteţime la testele de isteţime, care au făcut fapte bune dovedind că sunt buni şi nu au făcut fapte rele. Veţi trece sub conducerea noii mele organizaţii umanitare, filozofice, religioase numite Edis pe care o cer şi o înfiinţez acum, în acest mesaj, care va conduce Noul Ierusalim şi care va înlocui biserica şi religia pentru a duce omenirea la Ideal, Tatăl Ceresc pe care voi îl numiţi Allah, Iehova, Dumnezeu.
Veţi face în Bucureşti Noul Ierusalim, care cu Edis va conduce omenirea după poruncile Idealului. Veţi păstra şi vechiul Ierusalim al ortodoxiei în Ierusalimul din Israel cu centrul în Biserica Mormântului lui Isus, unde Dumnezeu trimite Lumina Sfîntă în fiecare Paşti, aprinzînd lumânările credincioşilor.
Eu, Gudruman Edison voi conduce Edis, omenirea şi Noul Ierusalim din Bucureşti cum vrea Tatăl Ceresc, nu cum vreau eu sau voi.
Chiar azi începeţi construcţia Noului Ierusalim în Bucureşti, sub forma Oraşului Sferon din textul meu „Idealul şi Sferon”, de pe blogul meu edison50.blogspot.com
Centrul geometric şi de comandă al Noului Ierusalim va fi în Catedrala Mântuirii Neamului şi în Casa Poporului. Noul Ierusalim va avea forma unui cerc ale cărui raze se intersectează în locul Catedralei Mântuirii Neamului, adică în centrul geometric al acestui cerc.
Veţi construi Noul Ierusalim după încheierea celui de-al treilea război nuclear mondial, ca să nu fie dărâmat de bombele nucleare care poate vor lovi Bucureştiul. Dar pînă atunci, începînd de azi, faceţi pregătirile şi începeţi demolarea construcţiilor, clădirilor din Bucureşti, mai ales din zona unde construim Noul Ierusalim, aflată pe o rază de 7 pînă la 20 kilometri în jurul Catedralei Mântuirii Neamului. Adică Noul Ierusalim va avea o dimensiune de 7 km pînă la 40 km diametru.
Casa Poporului o umpleţi în interior complet cu geopolimerul piramidelor de la Visoko, pe care îl turnaţi în interiorul Casei Poporului şi o transformaţi în un stîlp solid, mai dur decât betonul, turnând în ea acest polimer. Apoi pe acest nou stîlp, zigurat care devine Casa Poporului construiţi o semisferă cu diametrul de unul pînă la doi kilometri, din ţevi uşoare de grafen şi panouri transparente, incolore de acril. Creaţi etaje de trei metri, cîteva sute de etaje, câte încap în această semisferă. Dacă nu aveţi grafen, faceţi din ţevi de oţel această construcţie şi în viitor le înlocuiţi cu ţevi din grafen sau din alte materiale mai rezistente, mai dure, care nu sunt sfărîmicioase ci elastice. În Casa Poporului semisferică şi în Catedrala Mîntuirii Neamului veţi cere în rugăciuni în fiecare Paşti să vă dea acolo, chiar în Catedrală şi în Casa Poporului Tatăl Ceresc Lumina Sfîntă cu care prin fulgere miraculoase aprinde miraculos lumânările credincioşilor, aceeaşi Lumină Sfîntă pe care o dă şi în Biserica Mormântului lui Isus din Ierusalim în fiecare Paşti, aprinzînd acolo lumânările, candelele.
Demolaţi mai ales blocurile, casele de piatră şi de beton şi din alte materiale care sunt roci sau asemănătoare rocilor, din Noul Ierusalim, Bucureşti că se prăbuşesc uşor la cutremur, datorită acestor materiale de construcţii prea grele şi prea sfărîmicioase.
Centrul principal al Noului Ierusalim va avea minim 7 kilometri diametru, iar în zona lui şi jurul său veţi demola tot Bucureştiul, toate construcţiile, clădirile actuale,pe o rază de 22 de kilometri, adică în un cerc cu diametrul de 44 kilometri plantând o pădure cu diametrul de 300 de kilometri în jurul Noului Ierusalim.
Noul Ierusalim nu e un oraş al religiei, căci vom desfiinţa toate religiile, deşi vom avea o învăţătură mai bună ca aceste religii, învăţătura mea din textul meu „Idealul” care tot spre Tatăl Ceresc cheamă, învaţă, duce omenirea. Această învăţătură a mea despre Ideal, Tatăl Ceresc este a unui gînditor, seamănă cu a unui filozof, nu este o învăţătură religioasă.
Această învăţătură a mea despre Tatăl Ceresc cu care vom conduce Noul Ierusalim este în textele mele „Idealul” şi „Adevărul, Idealul” de la poezie.ro care sunt scrise de mine şi în primul capitol, cel despre Ideal, stăpînul universului din textul meu, „Idealul şi Sferon” de pe blogul meu, edison50.blogspot.com.

Faceţi copii de siguranţă ale tuturor textelor mele de pe blogul meu, de la poezie.ro şi ale videoclipurilor mele prezentate în aceste texte şi în pagina mea de facebook, la secţiunea „Profil”, unde am pus clipurile cu invenţii, ca să nu se piardă accidental aceste cunoştinţe. Cu aceste cunoştinţe vom conduce omenirea şi Noul Ierusalim.
Nu trebuie să folosiţi în Noul Ierusalim cunoştinţe şi învăţături din clipurile mele din pagina mea de facebook de la secţiunea „Profil”, cu excepţia clipurilor despre invenţii, tehnologii nepoluante de acolo. Celelalte clipuri de acolo nu se referă în general la Noul Ierusalim.
În Noul Ierusalim nu vor intra biserici, religii şi învăţături religioase, politice ci vor intra oamenii pe care am cerut să îi băgaţi, alegeţi în Oraşul Sferon ca să îl conducă prin învăţăturile mele despre Ideal pe care le-am ales şi în acest text pentru a conduce Noul Ierusalim, acele învăţături din textele mele „Idealul” şi „Adevărul, Idealul”.
Nu mâniaţi pe Tatăl Ceresc, faceţi Noul Ierusalim în Bucureşti, ca Tatăl Ceresc să salveze din bombardamentul nuclear oamenii şi lucrurile care vrea El din Bucureşti, care poate fi complet dărîmat de o singură bombă nucleară în explozia căreia ar muri pe loc toţi bucureştenii şi toţi românii peste cîteva zile sau oricând. O rachetă nucleară rusă este în acest moment pregătită să lovească Bucureştiul, nimicindu-l împreună cu România şi ea ar putea fi lansată şi mâine, mai ales dacă izbucneşte războiul dintre Rusia şi Ukraina, care implică şi Nato, şi România deja. Doar Tatăl Ceresc mai opreşte acum această rachetă nucleară să lovească Bucureştiul şi el este mânios acum pe păcătoşi.
Ca să nu aveţi asemenea catastrofe, începeţi azi, imediat să faceţi Noul Ierusalim în Bucureşti.

Adică în Noul Ierusalim şi în Edis vor intra, vor fi membri ai lor şi vor conduce omenirea oamenii buni care au isteţime mare, coeficient mare de isteţime la testele IQ, care au făcut fapte bune şi nu au făcut fapte rele.
Aceşti conducători ideali ai omenirii din Edis vor fi aleşi doar de oameni aleşi ca şi ei, după aceleaşi reguli, adică alegătorii lor trebuie să fie tot oameni buni, care au făcut fapte bune, nu au făcut fapte rele şi au coeficient mare de isteţime la testele IQ.

În textul meu „Idealul şi Sferon” v-am explicat detaliat cum alegeţi conducătorii Sferonului, care vor fi şi membri ai lui Edis şi cine poate să îi aleagă şi cine nu, iar aceşti conducători ai omenirii trebuie să fie toţi căutători bine ştiuţi ai Idealului meu, stăpânul universului. Cred că Edis trebuie să aibă o mie de membri.


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!