poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 135 .



Invenţii (partea 8)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-12-26  |     | 



Iată ultima parte a textului meu „Invenţii” de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei. Faceţi toate lucrurile şi invenţiile din acest text.
Găsiţi în pagina mea de facebook, dar şi pe Internet, facebook, youtube, google numeroase videoclipuri şi informaţii despre trucuri matematice scriind cuvintele „math tricks” sau „mathematic tricks” în căsuţa de căutare. Găsiţi pe facebook chiar şi grupuri care se numesc „math tricks” care studiază mai ales aceste trucuri matematice.
Trucurile matematice sunt de multe feluri, în multe domenii şi aspecte matematice şi toate vă pot ajuta să calculaţi mult mai rapid sau mai isteţ, mai simplu. Cu această viteză mărită de calcul matematic puteţi face computere de trilioane sau cvadriliarde de ori mai rapide la viteză de calcul decât cele actuale.
Trucurile matematice importante sunt şi cele de adunare, împărţire, înmulţire, scădere a numerelor şi fracţiilor cu una sau mai multe cifre.
Indianca Sakuntala Devi din Guiness Book calcula mai repede decât computerul înmulţirea a două numere de câte 13 cifre şi am văzut pe youtube şi copii care fac astfel de calcule rapide.
Un cvadriliard înseamnă zece la puterea douăzeci şi şapte.
Întîi trebuie să căutaţi şi să alegeţi cele mai isteţe şi rapide la calcul trucuri matematice, pentru a le folosi în computere şi a le preda în şcoli elevilor, studenţilor.
Dar pentru a folosi aceste trucuri matematice în computere trebuie să creaţi un nou tip de computer.
Acest computer în loc de cifrele de la 0 la 9 şi de biţii 0 şi unu foloseşte cifre de la 0 la un cvadriliard.
Fiecare număr este scris cu o singură cifră, cît mai simplu şi scurt, scris cu cît mai puţine puncte în computer pentru a fi manevrat, calculat, operat uşor, rapid, scurt de computer.
Adică de exemplu numărul un miliard sau un trilion este scris cu doar o cifră sau cu doar cîteva puncte.
Poate că ar fi mai bine ca computerul să memoreze vizual numerele, adică memorează imaginea cifrei, numărului şi nu numărul, sau nu doar numărul. Dar trebuie să verificaţi metoda asta de memorare, ca să vedeţi dacă asta face mai rapid computerul.
Apoi, în computer şi microprocesor toate lucrurile, inclusiv activităţile, programele, instrucţiunile, algoritmii, operaţiile logice, activităţile de calcul şi de memorare, instrucţiunile logice precum And, Or, Not, Xor şi celelalte lucruri sunt făcute prin calcule matematice şi trucurile matematice de calcul matematic pe care vi le-am descris adineauri şi prin alte metode mai rapide de calcul matematic.
Computerul cuantic lucrează asemănător, folosind mai multe numere în locul biţilor zero şi unu, pe care îi transformă în mai multe numere simultan. Însă asta e doar o mică parte din ceea ce face computerul meu matematic.
Deci copiii de clasa întîi lucrează cu cifre de la 0 la 9 şi cu biţi, dar matematicianul avansat lucrează mult mai iute ca ei cu numere diverse şi trucuri matematice şi metode diverse matematice avansate, şi la fel pot face şi computerele.
Deci computerul meu matematic foloseşte orice lucruri, metode, cunoştinţe, operaţii din matematică în funcţionarea lui şi a microprocesorului său, dar şi în programele, algoritmii săi, ca un matematician.
Computerul meu, chiar şi fără programe, algoritmi, memorie poate face sau folosi, calcula singur inclusiv în microprocesor şi oriunde toate lucrurile, operaţiile, cunoştinţele din matematică isteţe, necesare, rapide, importante, corecte, ideale.
Tot ce face, orice face computerul meu e un calcul matematic sau geometric, care conţine şi trucuri matematice de calcul şi de matematică ce măresc isteţimea şi viteza de calcul a computerului, inclusiv în afişarea imaginii, scriere, memorare, calcule informatice, programe, algoritmi şi altele. Computerele actuale sunt retardate, nu pot decît să mute de ici colo câte o cifră, nu fac mai nimic şi mai nimic isteţ.
Matematica este cea mai importantă, isteaţă, corectă, exactă dintre ştiinţe, deci computerul matematic e cel mai bun dintre computere.
Ca să înţelegeţi mai clar acest computer matematic inventat de mine, el este faţă de supercomputerele cuantice actuale cele mai rapide de pe glob ceea ce sunt ele faţă de abac şi primul calculator rudimentar inventat de om.
Acest computer trebuie construit, inventat, fabricat de cei mai isteţi şi pricepuţi matematicieni, informaticieni, savanţi, ingineri, oameni de pe glob, sub îndrumarea mea.
Pentru inventarea acestui computer matematic şi pentru inventarea robotului de lichefiere creat din nanoboţi cer Academiei Suedeze să îmi dea al dosprezecelea şi al treisprezecelea premiu Nobel.
Faceţi un traseu turistic de trei ani care trece prin cele mai frumoase şi interesante 1000 locuri de pe glob, cu cele mai frumoase zone, locuri, peisaje, insule şi castele medievale, staţionînd între două şi zece zile în fiecare loc, atît cît doreşte fiecare turist. Se vor evita locurile periculoase şi cele protejate precum rezervaţiile naturale şi altele. Se vor vizita maxim 100 de castele medievale şi 200 de insule, aşezate în afara oraşelor, în peisaje încântătoare, alese de fiecare turist din o listă de 1000 de castele medievale şi 3000 de insule şi arhipelaguri, dar nu mai multe şi nu altele decît cele pe care le alege turistul. Turistul poate alege să nu viziteze anumite locuri din acest traseu turistic de trei ani, oricare locuri care nu îl interesează, şi poate vizita toate locurile din traseu sau doar un singur loc. Deci turistul va face o călătorie de trei ani pe glob, prin cele mai încîntătoare locuri, e simplu. Turiştiii vor fi păziţi de soldaţi înarmaţi pe tot traseul, ca să îi apere de fiare şi infractori.
Turiştii vor primi apă de ploaie fără clor şi chimicaleşi hrană vegetală ecologică fără chimicale şi vor putea dacă vor să ajute cum pot oameni, animalele, fiinţele, ecologia din locurile vizitate. Cei care vor ajuta astfel fiinţele vor putea circula gratuit pe acest traseu, însă faceţi acest traseu turistic Edi să fie gratuit pentru toţi turiştii.
Faceţi maratonul Edi următor, o competiţie care va aduna şi crea cei mai puternici, luptători, sportivi de pe glob.
Orice om de peste 21 de ani poate participa la toate probele maratonului sau doar la unele din ele.
Iată probele maratonului Edi, cea mai dură, bărbătească, dificilă competiţie sportivă de pe glob, care dezvoltă bărbăţia în scopul nimicirii curviei şi curvarilor:
1)Proba de maraton de traversare, înconjur complet, ocol al globului desfăşurată simultan pe cele două paralele de 45 de grade, nordică şi sudică şi pe ecuator.
Fiecare concurent va înconjura globul complet în alergare pe continente şi cu caiacul pe ocean, pe una din cele trei paralele pe care o alege el. Cînd alergătorul oboseşte poate folosi bicicleta pînă îşi revine, apoi aleargă iar.
Deci concurenţii vor alerga şi naviga cu caiacul şi circula cu bicicleta fiecare vreo 40 mii kilometri, cît are ecuatorul.
2)Proba de alpinism
Concurenţii vor escalada pînă în vîrf primii 50 cei mai înalţi munţi de pe glob, cît pot ei de sus, şi folosind cît mai puţin masca de oxigen. În acest maraton ideal este să aveţi cît mai puţin echipament, apă şi hrană, doar strictul necesar ca să învăţaţi să vă descurcaţi singuri, cu mâinile goale, să fiţi capabili. Dar fiecare concurent îşi poate lua oricîte lucruri corecte, ideale, necesare are nevoie la el în maratonul Edi.
Nimeni nu forţează în maratonul meu, ca să nu vă accidentaţi, îmbolnăviţi, face fiecare cât poate.
Apoi concurenţii vor sări la alegere cu deltaplanul sau paraşuta, parapanta de pe vîrful tuturor celor cincizeci de munţi sau îi vor coborî cu schiurile complet, pînă la bază.
Apoi concurenţii vor concura amical alegînd să participe individual sau pe echipe în următoarele sporturi, jocuri, campionate:
karate, rugby, fotbal american, karting electric, fotbal, alergare de viteză de 100 metri, haltere, aruncarea greutăţii, înot pe distanţa de 50 kilometri.
3)Proba de schi
Concurenţii vor coborî în viteză cu schiuri şi snowboard pe cele mai lungi, abrupte 300 pîrtii de schi de pe glob şi apoi vor concura cu schiuri şi snowboard în probele de slalom, coborâre de viteză, acrobaţie şi salturi acrobatice, sărituri de la trambulină.
4)Proba de haltere
Concurenţii vor concura la haltere cât mai grele, apoi vor construi cît mai repede o semisferă din cuburi de 100 de kilograme pînă la 200 de kilograme, rostogolind cuburile.
5) Proba de navigaţie şi orientare
Concurenţii vor traversa un ocean cu yahtul cu pînze. Fiecare concurent ca avea obligatoriu busolă şi lupă de aprins focul, mici şi uşoare în toate probele maratonului.
6)Proba de schi fond
Concurenţii vor traversa pe schiuri de fond şi când vor ei în şi prin alergare fără schiuri continentele de la poli, de la o margine la alta, între plajele oceanului pe traseul cel mai lung. În final vor înota, traversând cît mai rapid trei kilometri în apa îngheţată de la poli.
Apoi concurenţii vor face un campionat de şah.
7) Proba de karate
Concurenţii vor concura în campionatul de karate. Nu au voie să se atingă, să nu se rănească, loviturile vor fi doar simulate, fără atingere.
La acest campionat vor concura şi campionii de karate din toate ţările, stilurile şi din Asia, Brazilia, Japonia, Coreea, China şi luptătorii brazilieni de capoeria.

Acestea au fost probele. Fiecare concurent trebuie să dovedească că s-a antrenat minim cinci ani în fiecare domeniu, sport din probele maratonului la care ca participa.
Cele mai importante sunt probele de haltere, karate, alergare, alpinism, rugby, fotbal american, înot în apa îngheţată, adică cele mai dure, bărbăteşti, dificile probe.
Nu se dau premii în bani, recompense materiale câştigătorilor maratonului, ca să nu se bată între ei în probele maratonului pentru câştiguri, ca în sporturile actuale.
La maratonul Edi pot participa, concura simultan în fiecare ediţie oricâţi concurenţi, chiar şi sute de milioane de oameni, dar şi soldaţi, membri ai forţelor de ordine.
Şi în acest maraton şi în traseul turistic Edi participanţii, oamenii vor evita zonele periculoase, pericolele, accidentele, fiarele periculoase, comportarea descreierată, periculoasă.
Acest maraton, alături de Jocurile Olimpice şi de Campionatul Mondial de Fotbal va fi probabil cel mai îndrăgit, renumit sport, competiţie de pe glob.
Voi conduce eu însumi ca şef cât va fi nevoie unele din invenţiile mele din textele mele precum Oraşul Sferon, maratonul Edi, Traseul turistic Edi, bibliotecile mari, Internetul cuantic, livezile cu toţi pomii fructiferi de pe glob, reţeaua de restaurante Edi care prepară pe loc orice reţetă culinară de pe glob oaspeţilor, instituţiile filantropice precum curierul mondial rapid şi altele. Le voi îmbunătăţi mereu şi poate voi participa la activităţile lor uneori, muncind, învăţînd sau concurând ca sportiv.












.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!