poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 119 .



Herculane
personale [ ]
Localităţi, ţărani

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-12-06  |     | 



Transmiteţi acest ordin conducătorilor ţărilor şi planetei.
Faceţi tot ce am cerut în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu, şi în acest text, pentru ca să evităm riscul războiului nuclear în care ar pieri omenirea, care a crescut zilele astea prin declaraţiile îngrijorătoare ale ministrului rus Serghei Lavrov, ale preşedintelui Ukrainei Zelenski, ale purtătorului de cuvânt al Kremlinului Peskov, şefului Nato Mircea Geoană, secretarului de stat american Anthony Blinken, prin dezvăluirile din ziarul german Bild despre intenţia ruşilor de a cuceri două treimi din Ukraina, creşterea numărului de soldaţi ruşi la graniţa Ukrainei şi prin tensiunile militare dintre China, Sua, Nato şi Taiwan în problema invaziei chineze a Taiwanului. Faceţi Taiwanul comunist, condus de comuniştii din China sau de un partid comunist din Taiwan dar paşnic, prin negocieri între China, Coreea de Nord şi Taiwan.
Taiwanul şi Tibetul să fie libere, comuniste iar China să retragă trupele imediat din Taiwan şi Tibet şi din insulele furate de China în lacuri, mări, râuri, oceane.
Daţi mâncare suficientă oamenilor flămânzi, săraci în Coreea de Nord comunistă, doar comunismul vă mai salvează din război nuclear acum.
Eu v-am avertizat recent că riscul războiului nuclear e mare, că trebuie să faceţi pe glob tot ce am cerut în textele mele ca să evităm războiul nuclear, încălzirea globală şi evenimentele ulterioare au dovedit acest avertisment al meu, inclusiv în ultima săptămână. Deci faceţi imediat tot ce am cerut în textele mele, toată omenirea să acţioneze acum, imediat pentru asta, că problemele se rezolvă prin acţiune, nu prin neglijenţă, eschivare de la responsabilităţi şi la voia întâmplării, sperând prosteşte că poate se întîmplă vreo minune şi dispar singure din senin riscul de război nuclear şi încălzirea globală.
Iată ce mai trebuie să faceţi ca să evităm războiul nuclear şi să oprim încălzirea globală.
Opriţi risipa pe glob. Aproape un sfert pînă la jumătate din activităţile, obiectele, lucrurile făcute de omenire sunt fie inutile, fie greşite, prosteşti.
Se aruncă miliarde de tone de alimente bune la gunoi şi magazinele sunt pline de obiecte prost fabricate sau de care nu avem nevoie, precum de exemplu ornamente urîte, inutile de plastic. Sunt multe meserii, joburi, activităţi, servicii care nu fac nimic, nu produc nimic, nu ajută pe nimeni sau nu folosesc la nimic precum ar fi meseria de psiholog sau sondajele de opinie sau meseria de analist financiar şi multe altele asemenea. Aceste probleme să înceteze, să dispară, faceţi lucruri utile, isteţe, importante, ideale, corecte, necesare, nu fleacuri, prostii. Recuperaţi, folosiţi pomii doborâţi de furtuni, bătrâneţe în păduri, în loc de a tăia prosteşte pomii care vă dau aerul fără care nu puteţi respira.
Faceţi zahăr invertit în loc de zahăr obişnuit care strică dinţii şi oasele.
Acestea toate sunt risipa globală.
Să dispară democraţia, să fie interzisă pronunţarea cuvintelor bani, proprietate privată, democraţie, capitalism şi a numelui lui Platon, filozoful curvar inventator al democraţiei. Să fie interzise cărţile, învăţăturile lui Platon şi ale discipolilor săi Socrate şi Plotin, care împing omenirea la pieire în război nuclear prin democraţia, capitalismul inventat de ei. Capitalismul, curvia, poluarea, masoneria, banii, averea sunt principalele cauze ale războiului nuclear şi principalele probleme ale omenirii.
Autostrada Soarelui Bucureşti-Constanţa să fie dublată de încă o autostradă, cu cele două şosele componente paralele ale ei late de peste 50 metri fiecare, iar linia de metrou Pipera-Berceni să fie dublată de încă o linie de metrou şi ambele linii să fie prelungite şi unite la ambele capete cu alte linii de metrou din Bucureşti. Acestea sunt căi de circulaţie prea aglomerate.
Faceţi o autostradă care merge pe toată graniţa României şi care prin ramificaţiile ei laterale izvorâte din ea uneşte Suceava cu Bistriţa Năsăud, Satu Mare, Arad, Oradea, Timişoara, Caransebeş, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Bucureşti, Tulcea, Brăila, galaţi, Vaslui, Iaşi, Suceava şi capitalele de judeţ ale tuturor judeţelor de pe graniţa României. Adică această autostradă merge exact pe graniţa României, înconjurând complet, ca un cerc complet, închis, neîntrerupt toată România. Uniţi această autostradă cu toate autostrăzile care vor trece în viitor prin Braşov, prelungind în linie dreaptă pînă la graniţă aceste autostrăzi, ca să facem planul meu de autostrăzi în formă de cercuri concentrice cu raze al României, care seamănă cu Reţeaua C de autostrăzi din oraşul meu Sferon şi din Reţeaua Z a mea.
Astfel România va fi complet, uniform acoperită cu autostrăzi, apoi prelungiţi toate aceste autostrăzi în Republica Moldova, Transnistria, făcând autostrăzi pînă la graniţele lor şi pînă în capitalele lor, inclusiv pînă în Chişinău. Faceţi o autostradă care merge pe toată graniţa Republicii Moldova şi Transnistriei, înconjurându-le complet ca un inel, cerc închis, neîntrerupt, mergând ca şi autostrada de graniţă a României pe fiecare metru de graniţă.
În toate satele, comunele de pe glob şi în Herculane, Iveşti, Costineşti faceţi ateliere, mici fabrici, Cap-uri, ferme de stat fără animale pentru ţărani, astfel ca fiecare ţăran să aibăşi să îşi poată obţine uşor loc de muncă şi salariu, hrană, casă, apă de băut de ploaie, încălzire iarna, sobă, curent electric şi altele asemenea strict necesare supravieţuirii.
În toate oraşele de peste trei kilometri diametru şi de peste douăzeci de mii de locuitori de pe glob, mai ales în oraşele mari sau aglomerate, capitalele de ţări şi de judeţ şi de raion şi de state şi de insule şi de landuri şi de regiuni faceţi următoarele reţele de metrou şi autostrăzi subterane.
În fiecare astfel de oraş faceţi între două sute de kilometri şi 5 mii de kilometri de linii de metrou subterane şi între 2 sute de kilometri şi 5 mii de kilometri de autostrăzi subterane. Aceste linii de metrou şi autostrăzi subterane vor avea ramificaţii, ieşiri în toate zonele, intersecţiile aglomerate, intersecţiile mari ale oraşului şi punctele importante, principale ale oraşului, în străzile mari, aglomerate şi în intersecţii şi în alte puncte necesare din kilometru în kilometru.
Aceste linii de metrou şi autostrăzi subterane vor fi tot în formă de cercuri concentrice cu raze, ca în reţeaua C din oraşul meu Sferon. Numărul de raze va fi dublu faţă de numărul de cercuri concentrice, adică vor fi minim 16 raze şi opt cercuri concentrice în fiecare oraş, în această reţea C, figură geometrică simetrică, echilibrată.
Distanţele între raze vor fi egale, distanţele între cercurile concentrice vor fi egale.
Sub fiecare linie de metrou subterană va fi o autostradă subterană, exact pe traseul ei.
Fiecare din cele două şosele paralele ce compun fiecare autostradă subterană şi orice altă autostradă de pe glob va avea minim 60 metri lăţime şi va avea alături trotuare de minim 15 metri lăţime. Deci autostrăzile vor avea minim 120 m lăţime, plus un spaţiu liber de 100 m lăţime între cele două şosele paralele componente ale unei autostrăzi, astfel orice autostradă de pe glob ajungând la minim 220 m lăţime, sau mai mult, până la 400 m lăţime sau mai mult, cât e nevoie ca să nu fie înghesuială pe autostradă. Trotuarele vor fi construite în tunele separate de tunelele autostrăzilor subterane, ca să nu fie deranjaţi pietonii de zgomotul maşinilor.
Aceste linii de metrou ale mele vor fi la minim 200 de metri sub actualele oraşe şi linii de metrou, iar sub ele aceste autostrăzi subterane ale mele vor fi la minim 500 de metri adîncime sub actualele oraşe şi sub actualele linii de metrou.
Astfel vibraţiile metroului şi maşinilor de pe autostrăzile subterane nu vor zgîlţîi casele din oraşe, iar stratul gros de pământ de deasupra noilor liniilor de metrou ale mele şi autostrăzilor subterane va fi suficient de rezistent la cutremure, apăsarea vehiculelor, şocuri datorită grosimii sale mari.
În fiecare oraş, pentru fiecare 30 mii de locuitori şi pentru fiecare cerc de trei kilometri diametru de pe suprafaţa oraşului veţi avea minim 200 de kilometri de linii metrou şi 200 de kilometri de autostrăzi subterane.
Conform acestui calcul, orice oraş de 750 mii de locuitori sau mai mare va avea minim 5 mii de kilometri de linii de metrou şi minim 5 mii de kilometri de autostrăzi subterane iar un oraş de 90 mii de locuitori va avea 600 kilometri de linii de metrou şi 600 de kilometri de autostrăzi subterane.
Cu foreze cu laser sau cu foreze de minim 13 m diametru sau mai mari faceţi rapid, uşor ieftin tunelele, apoi le pavaţi cu dale de piatră cubice mari la autostrăzile subterane. Apoi aceste tunele le întăriţi şi la autostrăzi şi la linii de metrou cu grinzi de oţel şi panouri groase de oţel pe tavan şi pe pereţii laterali şi puneţi şinele de metrou şi gata. Pe toate liniile de metrou din toate oraşele vor circula trenuri de mare viteză cu levitaţie, nu cu roţi.
Unde e necesar veţi adăuga noi linii de metrou şi noi autostrăzi subterane pentru a completa acest plan al meu pentru oraşe, suplimentar faţă de liniile de metrou şi autostrăzile subterane ale mele din acest plan al meu, al reţelei C a mea pentru fiecare oraş. Dar veţi trasa aceste noi linii de metrou şi autostrăzi subterane tot pe noi cercuri concentrice cu raze, suplimentare trasate în reţeaua C a mea, cu distanţă egală între razele alăturate şi distanţă egală între cercurile concentrice alăturate.
În România, Republica Moldova, Transnistria faceţi aceste linii de metrou şi autostrăzi subterane mai ales în capitalele lor, în capitalele de judeţ şi de raion, în Bucureşti, Chişinău.
Începeţi acum, azi construcţia lor, a liniilor de metrou şi autostrăzilor subterane ale mele în toate oraşele de pe glob menţionate de mine, e prea mare aglomeraţie, poluare în oraşe, se circulă greu.
Veţi încredinţa partidului meu Aur conducerea României, Republicii Moldova, Transnistriei şi planetei numai dacă respectă, face tot ce am cerut eu în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu, inclusiv şi mai ales eliminarea capitalismului, curviei, politicienilor, partidelor politice, masoneriei, banilor, defrişării pădurilor, finanţelor, proprietăţii private, poluării, încălzirii globale, şi pentru salvarea, extinderea pădurilor, ecologiei pe glob, acestea fiind acum cele mai mari probleme ale omenirii.
Ulterior, după ce va prelua conducerea planetei, Aur se va transforma în organizaţie de stat, umanitară, nonprofit, filantropică, nu va mai fi partid politic, că partidele fac mereu infracţiuni.
Concediaţi din funcţii imediat conducătorii politici ai judeţelor Caraş Severin, Galaţi, Constanţa, ai localităţilor Băile Herculane din judeţul Caraş Severin, Iveşti din judeţul Galaţi, Costineşti din Judeţul Constanţa, inclusiv prefecţii, consilierii judeţeni, primarii, consilierii locali şi alţii. Nu au făcut aproape nimic din ce am cerut în textele mele.
Vor fi înlocuiţi în funcţii cu membri ai partidului Aur.
Ordon să faceţi următoarele lucruri în toate oraşele, comunele, satele de pe glob şi în localităţile Băile Herculane, Iveşti, Costineşti.
Faceţi în ele cele ce am cerut în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu.
Faceţi în ele câte un Aqua Parc rotund, în formă de cerc cu raz, iar pe acest cerc şi pe razele sale vor fi trasate drumurile cât mai late ale parcului, identic cu Cornişa Aqua Parc din Botoşani.
Aceste Aqua parcuri vor fi fiecare dotate cu terenuri pentru toate sporturile, cu câte un stadion de 100 de mii de locuri, şi o sală polivalentă de 50 de mii de locuri.
Faceţi în jurul lor autostrăzi de centură care le vor înconjura complet, ca un inel. Pe malul mării în Costineşti faceţi dig contra inundaţiilor cât mai înalt, cu grosimea egală cu înălţimea. Satul a fost inundat recent de valurile mării ca Venezia.
Faceţi biblioteci cât mai mari cu cât mai multe cărţi de foiţe metalice gravate cu litere, cu minim 5 milioane de cărţi şi 5 milioane de alte texte, numai cu scrieri, cărţi, texte, informaţii necesare, isteţe, ideale, corecte, importante.
Faceţi câte 6 magazine mari de stat ca magazinele Bricostore, Bricodepot, Leroy Merlin, Dedeman, Carrefour, Auchan din capitalele de judeţ şi la fel de mari ca ele.
În Herculane faceţi urgent o autostradă de centură care va înconjura complet, ca un cerc, inel închis Herculane, la distanţă de 7 kilometri de Herculane, adică va fi un cerc de 14 kilometri diametru. Iar Tir-urile, motocicletele, vehiculele grele sau zgomotoase care trec prin Herculane şi prin gara de tren din Herculane vor fi deviate pe această autostradă de centură, să nu mai deranjeze, polueze oraşul Herculane.
Construcţiile noi, fabricile pe care le-am cerut în textele mele pentru Herculane vor fi ecologice, vor fi construite pe marginea şoselei care uneşte Topliţa cu Mehadia, trecând prin gara de tren din Herculane şi nu în Herculane, ca să nu strice natura, peisajul, ecologia, pădurea.
În Iveşti, Costineşti, sate oraşe, comune, în Herculane, între gara de tren şi Hotel Roman, Grota haiducilor faceţi bibliotecile, magazinele de carte, tîrgul de carte, piaţa de fructe şi legume mare ca cea mare din Lugoj şi identică cu ea, 7 şcoli pentru fiecare din cele 7 arte, universitate de filozofie şi literatură şi limba română, liceu tehnologic, universitate de inginerie şi electronică şi computere şi telecomunicaţii şi astronomie şi fizică şi matematică şi vehicule electrice şi ecologie; faceţi 20 de şcoli mari de meserii pentru minim 500 de meserii importante şi necesare şi isteţe şi ideale şi ecologice precum tîmplar şi bucătar şi lăcătuş şi electrician şi altele.
Faceţi în toate oraşele, satele, comunele, localităţile de pe glob toate lucrurile, construcţiile pe care le-am cerut să le faceţi în Costineşti, Iveşti, Herculane în textul meu „Festivalul ideal” de la poezie.ro şi în acest text.
În toate localităţile şi în Iveşti, Costineşti, Herculane faceţi câte o cantină socială în care oferiţi mâncare vegetariană fără chimicale şi apă de ploaie fără chimicale şi fără clor săracilor servită în farfurie sau la pachet, fără să le cereţi acte şi bani şi buletin; faceţi câte un mall mare de stat în care vor fi toate produsele, lucrurile, mărfurile, obiectele ideale, isteţe, necesare, corecte, ecologice din magazinele Profi, Penny, Iulius Mall din Suceava, Suceava Shopping City, Amazon, Ebay, Lidl, Carrefour, Auchan, Leroy Merlin, Dedeman, Bricostore, Bricodepot, Metro, Praktiker, magazinele de scule şi unelte, magazinele de hrană ecologică şi plante medicinale.
Faceţi în toate localităţile, oraşele, satele comunele de pe glob şi mai ales în Iveşti, Costineşti, Herculane toate lucrurile din acest text şi următoarele lucruri:
Faceţi lacuri artificiale mari şi mici, pieţe agroalimentare de legume şi fructe identice cu piaţa agroalimentară mare din Lugoj şi la fel de mari ca ea, dar de doar trei metri înălţime.
Faceţi în fiecare dintre aceste localităţi 9 magazine mari de cărţi, cele mai mari din România şi de pe glob.
Faceţi 40 de puncte de internet wireless, gratuite, publice, în locuri liniştite, retrase, necirculate, neaglomerate, inclusiv în parcuri şi pieţe publice şi la marginea localităţilor să poată lucra în linişte oamenii pe Internet, nederanjaţi de aglomeraţie.
Faceţi târguri de carte cu minim 2 milioane de cărţi, cele mai mari din România şi de pe glob.
Faceţi câte un oraş Sferon de doi kilometri diametru în Iveşti, Costineşti, Herculane, în sate şi comune.
În Iveşti, Costineşti, localităţile din munţi faceţi cîte un telescop optic şi un radiotelescop, cele mai mari de pe glob.
Pe vîrfurile fiecărui munte din jurul localităţii Herculane faceţi câte un observator astronomic, faceţi acolo 20 pînă la 50 observatoare astronomice cu cele mai mari telescoape optice şi radiotelescoape de pe glob. Numărul de telescoape optice va fi egal cu numărul de radiotelescoape în aceste observatoare astronomice şi turiştii vor putea privi, studia cerul prin ele sâmbăta şi duminica. Vor fi în Herculane, Iveşti, Costineşti, localităţi şi telescoape, radiotelescoape inventate, prezentate în textul meu „Invenţii”, inclusiv cele numite ser, rer, mer, cele mai bune, performante de pe glob. Herculane şi Costineşti vor deveni cele mai bune, futuriste, ecologice staţiuni turistice de pe glob.
Faceţi în toate localităţile şi mai ales în Iveşti, Costineşti, Herculane câte 7 institute de cercetări de înaltă tehnologie pentru tehnologii isteţe, corecte, ideale, necesare, ecologice, importante precum optică, roboţi, supercomputere, telecomunicaţii, automatizare, vehicule electrice, tehnologii free energy şi altele asemenea.
Faceţi câte un orăşel de joacă pentru copii de doi kilometri diametru cu jocuri isteţe, distractive, interesante, sportive, umoristice, cu basme, cu jocuri şi aventuri ca ale lui Bugs Bunny, Tom şi Jerry, Ciocănitoarea Woody, filmul Tarzan al lui Johnny Weismuller.
Băgaţi la închisoare pe viaţă pe cei ce întîrzie sau refuză să facă cele ce am cerut în acest text şi în textele mele.
Să fie eliminaţi, caterisiţi din Bo, instituţii de stat şi creştinism şi mai ales din mănăstirile, bisericile din Herculane, Costineşti, Iveşti bărbaţii, călugării care îşi prind părul în ghem, coc, boţ mic, pe cap ca să nu li se vadă pletele lungi, să le ascundă astfel. Părul bărbaţilor să nu depăşească nicăieri pe glob doi centimetri lungime, să fie cât mai scurt, că părul lung face bărbatul efeminat, feminin ca homosexualii travestiţi în femei, numiţi de fanul lor tîmpit curvarul filozof grec Platon androgini.
Clopotele, toaca în biserici, temple, mănăstiri, locaşuri de cult, secte, religii să sune o singură dată pe zi, în o singură slujbă pe zi scurt, maxim 9 secunde, că deranjează toată localitatea şi pe atei sunînd cu nesimţire cinci minute continuu de cîte 7 ori pe slujbă, deranjînd, trezind din somn tot satul.
Slujbele religioase să nu se mai audă, facă în boxe sau cu microfoane la biserici, mănăstiri sau în alte părţi că deranjează cu boxele care urlă tot oraşul cu gălăgia lor obsesivă, nesimţită, zilnică.
Demolaţi toate construcţiile, clădirile vechi, ruinele, clădirile, construcţiile cu risc de prăbuşire la cutremur.
Îmi veţi da mie acces liber, gratuit, fără acte, bani, buletin în cantinele sociale să mănînc hrană gratuit pe care o iau la pachet, în observatoare astronomice, teatre, cinematografe, centre sportive, stadioane, tîrguri de carte, rezervaţii naturale, săli de sport, biblioteci, magazine de carte, anticariate, puncte de acces la internet şi de internet wireles, şi în locurile, construcţiile, lucrurile create, cerute de mine în textele mele, în principal ca să studiez, citesc gratuit cărţi şi texte şi informaţii şi filme, să mănînc gratuit hrană vegetariană, să studiez gratuit cerul prin telescoape, radiotelescoape, observatoare astronomice, să combat încălzirea globală şi astfel să pot ajuta şi pe alţii, oamenii, ecologia cu aceste cunoştinţe astfel obţinute de mine. În principal eu cer pentru mine hrană sănătoasă vegetariană gratuită, pe care o iau la pachet din cantina socială şi din alte instituţii de stat, cărţi de citit pe care le numesc şi le aleg şi le cer eu precizînd eu titlul şi autorul lor, internet şi tabletă pentru internet, smartfon pentru internet, conexiune gratuită la Internet.
Naţionalizaţi imediat companiile orange, vodafone, cosmote, telekom, google, microsoft, instagram, Whatsapp, ebay, amazon, facebook, reddit, linkedin, twitter, youtube, vimeo, bing, yandex, dailymotion, le faceţi companii de stat şi îmi daţi mie acces să creez şi să modific, să elimin, interzic orice în ele, adică veţi face în ele tot ce am cerut pentru omenire, internet, educaţie, idei corecte, ştiinţă, massmedia morală, justiţie şi altele în textele mele.
Cu aceste companii şi audienţa uriaşă, globală a lor veţi informa omenirea pentru a lupta mult mai bine contra războiului nuclear şi încălzirii globale.
Iar eu voi face mult mai bune, isteţe, interesante, prietenoase cu oamenii şi cu săracii aceste companii.
Faceţi urgent, imediat, acum cele ce am cerut în acest text şi în textele mele mai ales în localităţile Băile Herculane, Costineşti, Iveşti, Tecuci din Judeţul Galaţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Năsăud şi în bisericile, mănăstirile din ele şi în Internet, biblioteci, tîrguri de carte, magazine de carte, instituţii de învăţământ.
Faceţi hotelurile, pensiunile, motelurile, restaurantele de stat din Băile Herculane, Iveşti, Costineşti, Tecuci să fie de 5 stele, de calitate maximă, fără alcool, tutun, carne, ouă, icre, zahăr obişnuit, ci cu hrană vegetariană fără chimicale cât mai diversă, zahăr invertit şi cu sucuri de fructe şi legume extrase cu storcătorul de fructe chiar în sediul lor, cu apă de ploaie de băut şi de gătit mîncare curată cu care veţi găti şi mâncarea şi din care vor bea clienţii.
Băgaţi urgent, azi internet wireless cu rază mare de acţiune, de minim 500 de metri în mănăstirile, bisericile din Herculane, Tecuci din judeţul Galaţi, Costineşti, Iveşti şi de lîngă ele.


Iată citatul din textul meu " Festival Ideal" cu ordinul meu pentru localităţile planetei:


Staţiunile turistice Băile Herculane şi Costineşti sunt printre cele mai bune din România şi de pe glob. Vă ordon vouă conducătorilor ţărilor şi ai României ca staţiunile Costineşti şi Băile Herculane şi comuna Iveşti din judeţul Galaţi să fie dotate urgent, chiar şi în 6 luni, maxim un an cu următoarele lucruri:25 magazine mari de cărţi, mall, fabrică de laptopuri, smartphonuri şi tablete, puncte numeroase de Internet wireless gratuit, diguri de protecţie faţă de inundaţii pe malul apelor şi râurilor, târg de carte deschis permanent în oricare zi a anului, biblioteci imense cu zeci de milioane de cărţi, stadion acoperit cu 100.000 de locuri, sală polivalentă cu 50.000 de locuri, teatru cu mii de locuri în sală, teatru de vară cu mii de locuri în sală, şcoli separate pentru fiecare din cele 7 arte şi pentru filozofie, terenuri de sport, parcuri verzi mari precum parcul Herăstrău din Bucureşti, fabrici ecologice de scule şi unelte şi produse strict necesare ecologice, livezi cu sere şi pomi fructiferi din toate ţările, fabrici ecologice de automobile electrice şi biciclete performante, orchestre simfonice, cor madrigal, cor de muzică simfonică, combinate ecologice de legume şi fructe, combinat apicol ecologic, fabrici de îmbrăcăminte eco şi încălţăminte eco, Cap-uri ecologice fără animale şi fără bălegar, tipografii, edituri, licee, şcoli de meserii, poduri peste ape şi râuri din 500 în 500 de metri, rezervaţii naturale, fabrici ecologice de rechizite şcolare, piaţă agroalimentară identică cu cea mare şi desăvârşită din Lugoj şi la fel de mare ca ea, parcări pentru biciclete şi automobile electrice, studiouri de film, universităţi de arte şi ştiinţă şi filozofie şi ecologie şi tehnologii ecologice, parcuri solare şi eoliene şi surse ecologice de energie ce nu folosesc combustibili de ardere bio sau nebio sau de alt soi, Disneyland, locuri de joacă pentru copii, piste mari pentru karting-uri cu motoare electrice,5 aprozare cu toate fructele şi legumele existente. Toate dotările şi construcţiile astea trebuie să le aibă toate staţiunile şi oraşele planetei şi localităţile, satele, comunităţile planetei. La magazinele, mall-urile staţiunilor acestea se vor vinde doar produse ecologice, importante, strict necesare, performante, ieftine. Cer ca Festivalul Edi să se desfăşoare simultan în România, în ţările care doresc să participe şi în Iveşti, Costineşti şi Herculane. Cer să se cureţe gunoaiele din aceste staţiuni, de pe malul apelor, râurilor, pârâurilor, şoselelor, izvoarelor şi din păduri. Cer să fie renovate clădirile deteriorate şi podurile deteriorate din Inveşti, Costineşti şi Herculane.
Disneylandul să fie cu Tom şi Jerry, Bugs Buny, Ciocănitoarea Woody şi fără maimuţoii aceştia plicticoşi din desene animate pe care îi aveţi acum în Disneyland.
În toate localităţile de pe glob construiţi aceste lucruri pe care le-am cerut în acest text pentru Costineşti, Herculane, Iveşti


.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!