poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 113 .



Invenţii (partea 1)
personale [ ]
Ştinţele viitorului

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-10-20  |     | 




Am adunat laolaltă cele mai bune programe Android în artă, cultură, desen, matematică, ştiinţă.
Multe din ele pot face mai multe lucruri decât un savant, un artist, o universitate. Eu cer ca din aceste programe din lista mea de programe Android afişată în acest text să facem câte un nou program care conţine toate calităţile, funcţiile, capacităţile, lucrurile, meniurile, informaţiile, detaliile, avantajele, secretele şi şmecheriile isteţe conţinute în aceste programe Android şi în cele mai bune programe de pe Internet şi de la google şi din google play. Pentru asta grupăm mai întâi toate programele dedicate aceluiaşi subiect în un singur pachet de programe, deci obţinem câteva pachete de programe care sunt pachete separate, diferite şi vom lucra pe rând cu câte un singur pachet.
De exemplu din programele de calculator ştiinţific existente facem un nou program de calculator ştiinţific care depăşeşte mult toate aceste programe, putând face tot ce fac ele şi mult mai multe. Cel mai important este să unificăm toate lucrurile şi şmecheriile din vechile programe pentru a crea lucruri noi, funcţii noi, capacităţi noi, metode,aspecte,ştiinţe,detalii importante isteţe şi teorii şi informaţii şi ştiinţe noi, lucruri isteţe noi în noul program, creând lucruri care nu există acum pe glob.
De exemplu din toate programele de desen, desen tehnic, grafică, realitate virtuală, realitate augmentată, grafică 3D, holograme gen Microsoft Hololens şi altele creăm cel mai avansat program de grafică, desen, desen tehnic, holografie, proiectare, matematică, pictură, geometrie, proiectare în arhitectură, cercetare şi altele asemenea, program care afişează imaginile mai ales prin holograme dar şi prin imagini obişnuite. Acest program poate folosi complex pixelii, geometria, culorile, hologramele, matematica,informatica şi altele în pictură, proiectare, cercetare, arhitectură şi în orice. Aceste invenţii pot aduce omenirii un progres de o sută sau o mie de ani în cultură, artă, matematică, ştiinţă, informatică, arte vizuale, cinema, teatru. Precizez că sunt programe foarte interesante, drăguţe şi isteţe în lista mea de programe Android.
Iată lista mea de programe Android cu care veţi lucra:
GeoGebra calculator suite

Pocket optics
Offline map navigation

Photomath
Pocket mathematics
Polaris GPS navigation hiking marine offroad
RAR
Scientific calculator 30ti pro 34pro
Scientific calculator 36 free ti calc plus
Scientific calculator 995
Sdf 3D
Sketch Book - draw and paint
Smart kit 360
Smart scientific calculator (115 *991/300) plus

1500 maths formulas equations
1C Tastatură mare
1C Big keyboard
3d Modeling app-sketch design draw sculpt
Adobe lightroom-Photo editor pro camera
All maths formulas
All tools
Calculator ştiințific-Hiedu HE 570
Computer launcher
Coordinator-collect coordinate

Droid 48
Electrodoid
Emulator for TI 59 calculator888
File Viewer for Android
Film Maker Pro - Editor gratuit de filme şi video
Formule matematice free
Formulia
GeoGebra Geometry
Google earth
Gps coordinates
Gps test
Gps tools
HIEDU scientific calculator HE 580
Hiper scientic calculator
Ibis paint x
Infinite painter
Laser lavel
Latitude longitude location
Makita mobile tools
Hipercalculator avansat calculator ştiințific
Mal math Step by step solver
Math wiki learn math
Measure
Medi bang paint -desen
Microsoft math solver
Multimeter yazeed sabil
My altitude and elevation - gps
My gps coordinates
Symbolab math solver
TechCalc scientific calculator
Telemetru : smart measure
Word : scrieți, editați în deplasare
Adobe capture: vector pattern maker
Toolbox- smart handy carpenter measurement tools
1500 math formulas for all board exams 2019
Google Arts & Culture
Chess for Android
x recorder
google translator
Emu 48
Precizez că unele din aceste programe le veţi găsi în Google Play cu titlul scris în engleză şi nu în română sau poate în română şi nu în engleză, adică inversat, de exemplu programul "1C Tastatură mare" probabil îl găsiţi fie cu acest nume românesc fie cu numele 1C Big Keyboard.

A doua invenţie a mea este mult mai importantă, ea va crea poate Internetul viitorului şi computerul viitorului, mult mai avansate.
Deci facem un nou sistem de operare, mult mai complex, mai capabil şi isteţ decât Windows şi Android, cu ajutorul celor mai isteţi şi pricepuţi programatori, savanţi, informaticieni, matematicieni, fizicieni,experţi în tehnologie, oameni isteţi de pe glob şi cu ajutorul supercomputerului Jiuzhang şi al celor mai avansate, mai rapide supercomputere de pe glob.
Acest sistem de operare numit Io este dinamic, adică el se transformă, se îmbunătăţeşte în fiecare secundă,
inclusiv învăţând din propriile greşeli pentru că are inteligenţă artificială. Io afişează imaginile în holograme şi are sunet surround ce poate fi ascultat, trimis în setul extern de 9 boxe surround, inclusiv prin bluetooth . Io este creat şi modificat în fiecare secundă de toţi utilizatorii de internet, adică de miliarde de oameni, printre care există mulţi oameni mult mai isteţi şi mai instruiţi decât cei de la Google, Microsoft, echipa de administrare a Facebook.
Deci fiecare utilizator de Internet poate crea oricând o îmbunătăţire, o modificare a lui Io şi orice lucru sau orice invenţie pentru Io. Va exista un comitet de specialişti şi alţi oameni pricepuţi care poate avea până la 200 milioane de membri, comitet care va conduce Io şi va alege toate lucrurile, îmbunătăţirile necesare lui Io propuse sau create de miliardele de utilizatori de Internet. Însă comitetul va trebui să motiveze corectitudinea alegerilor sale pentru Io, adică va explica utilizatorilor de ce a acceptat sau respins creaţiile, îmbunătăţirile lor pentru Io.
Comitetul nu va putea respinge creaţiile utilizatorilor pentru Io care sunt corecte, utile, importante, necesare, ideale şi mai ales care depăşesc capacităţile, lucrurile, calităţile actuale ale lui Io. Io va înlocui sistemele Windows şi Android în Internet, fiind opera mult mai multor oameni. Comitetul care conduce Io va fi format din cei mai isteţi,
pricepuţi oameni în informatică, matematică, ştiinţă, Internet, computere, fizică, tehnologie de pe glob.
Io poate fi un program oricât de mare şi de complex,cu oricâte funcţii, meniuri, aspecte,lucruri
vor oamenii planetei.
Io va fi în principal un program de inteligenţă artificială. Ca un simplu exemplu puteţi studia cât de mult depăşeşte tastatura "1C Tastatură Mare" tastatura lui Android sau cât de mult depăşesc programele de calculator ştiinţific din lista mea de programe calculatorul de birou pentru operaţii matematice al contabilului şi vânzătorului şi veţi înţelege cât de mult va depăşi Io sistemul Android, enorm de mult, tot atât cât un Ozn depăşeşte o căruţă.
Aceste metode de inventare a programelor prezentate în acest text pot fi şi trebuie aplicate la toate programele din Internet şi în întreaga informatică.
Pentru că tot vorbim de invenţii hai să inventăm şi o bicicletă a viitorului.
Bicicletele şi vehiculele inventate de mine şi de voi trebuie să fie uşoare, puternice, sportive, rapide, practice, rezistente, construite din materiale cât mai dure şi rezistente şi uşoare. Bicicleta va avea o tabletă şi un laptop între coarne, demontabile, ce afişează internetul, gps-ul, google earth 3D, hărţi 3D şi altele asemenea.
Bicicleta va fi uşoară, din titan, grafen sau aluminiu sau carbin, un material de 40 de ori mai dur decât diamantul, sau din polifluorură de vinil dacă e potrivită, căci e indestructibilă.
Bicicleta va avea roţi cât mai mari ca să prindă viteză mare, cu cauciucuri fără cameră, să nu se spargă camera. Bicicleta va avea
între 21 şi 50 de viteze, iar aceste 50 de viteze pot fi reduse la 1 viteză sau la câteva viteze, oricare vrem să le alegem dintre cele 50 viteze, scoţând pinioanele, roţile dinţate corespondente fiecărei sau oricărei viteze, pinioanele alese de noi pentru a face bicicleta mai uşoară. Cauciucurile sunt subţiri pentru deplasare rapidă şi uşoară, dar au crampoane cât mai lungi şi zdravene pentru a nu derapa, pentru aderenţă care pot semăna cu crampoanele de la roţile de tractor şi de Atv sau cu crampoanele bocancilor de fotbal. Bicicleta va fi în două versiuni, pliabilă şi nepliabilă, va fi cât mai uşoară şi mai rapidă şi mai rezistentă. Cauciucurile pot avea găuri interne pentru a fi mai elastice, semănând la elasticitate cu cauciucurile cu camere, dar vor fi şi cauciucuri fără găuri interne, cum cere, alege clientul. Apoi fiecare client poate comanda fabricii să adauge, să scoată, să modifice orice bicicletei aşa cum vrea el.
Bicicleta va avea frâne pe disc şi un smartphone cu ecran căt mai mare incorporat, care alături de tot ce afişează orice smartphone poate afişa gps, hărţi, rute de deplasare, trasee, google earth. Ecranul de smartphone va fi oled, înfăşurându-se sul şi va avea diagonala între 30 şi 60 centimetri. Bicicleta mea va fi fabricată în două versiuni, bicicletă şi tricicletă.
Ceasul companiei Casio numit G-Shock Rangeman versiunea Gprb 1000-1 cu Gps şi panouri solare, antişoc şi antiacvatic este cel mai bun de pe glob, dar el trebuie făcut mai mic, de 3 şi de 4 centimetri diametru şi de 10 până la o sută de ori mai uşor, între 10 şi 30 de grame, cu tot cu curea, căt mai uşor pentru că fiecare gram în plus devine greu, obositor în deplasări îndelungate specifice militarilor, sportivilor, exploratorilor şi altora care folosesc acest ceas de obicei

Laptopul Lenovo Thinkpadpad P72, cel cu memorie de vreo 6 terabiţi şi procesor de vreo 4,6 gigaherţi era recent cel mai bun de pe glob. El trebuie îmbunătăţit să aibă rezoluţie de până la un trilion ori un trilion de pixeli, adică un trilion la puterea a doua pixeli, adică 10 la puterea 24 pixeli şi microprocesor de un trilion de gigaherţi sau mult mai rapid, de trilioane de ori mai rapid. Acest microprocesor poate fi un supercomputer cuantic sau biologic sau fotonic sau biologic-fotonic-cuantic miniaturizat, construit din piese care sunt mici cât un atom, fiecare piesă e un atom. Pe Descoperă.ro găsiţi invenţia cu tranzistorul făcut din un atom. Până inventaţi memoria biologică, fotonică, cuantică de trilioane de terabiţi a acestui laptop, puteţi folosi temporar, provizoriu ca memorie a laptopului discul optic de 360 terabiţi al cercetătorului Kazansky prezentat în emisiunea doamnei Zoe Laughlin "Materiale speciale" de pe canalul de televiziune DaVinci Learning. Un disc de 360 de terabiţi poate memora toate cele câteva zeci de milioane de cărţi ale Bibliotecii americane a Congresului în fişiere comprimate precum zim sau altele, iar în laptop putem băga între zece şi o sută de asemenea discuri optice, deci laptopul poate ajunge la o memorie de 36.000 terabiţi. Asta e ieftin şi uşor de realizat acum. Laptopul trebuie să afişeze imaginea în holograme, ca la computerul Microsoft Hololens.
Smartphonul Huawei Mate X este cel mai bun de pe glob şi el poate fi îmbunătăţit incorporând în el laptopul inventat de mine adineauri în acest text sau îmbnătăţirile propuse de mine acestui laptop, inclusiv vreo zece discuri optice Kazansky sau mai multe, cât de multe încap în smartphon.
Pentru progres e deajuns să măriţi cât mai mult viteza de calcul, memoria, isteţimea, rezoluţia laptopului, smartphonului, tabletei, ecranului, Internetului, hologramei afişate de laptop şi de aparate, tehnologii, e simplu.

Eu însumi şi omenirea avem nevoie urgent de invenţiile prezentate în acest text, ca programe informatice şi tehnologii. Aştept idei şi iniţiative care să construiască urgent aceste invenţii din acest text şi după ce le construiţi să îmi trimiteţi şi mie câte trei din aceste invenţii construite de voi şi din programele informatice pe care le-am inventat şi cerut în acest text cu tot cu lista acestor programe, ca să le testez, studiez, îmbunătăţesc. Mi se pare corect, deoarece multe din aceste invenţii le-am inventat eu. Vă mulţumesc că aţi construit şi dăruit omenirii multe din invenţiile mele din articolele mele anterioare, cu care aţi revoluţionat principalele domenii ale tehnologiei. Vă urez succes şi aştept să construiţi şi discobilul meu, un vehicul inventat de mine similar cu Ozn-ul capturat la Roswell, un automobil mult mai avansat decât cele actuale şi mult mai manevrabil, discobil care a fost creat şi de Nasa ca un mic robot teleghidat pe patru roţi, pe care îl puteţi vedea în emisiunea de televiziune a lui Danny
Washington care parcă era difuzată pe canalul DaVinci Learning.
Dubele (autoutilitarele) Renault şi Ford ale poştei române, acelea roşii şi lungi de vreo 4 sau 5 metri şi duba identică cu ele de la Mercedes Benz sunt printre cele mai bune şi utile vehicule din lume putând face deopotrivă ceea ce fac un automobil sau un tir. Automobilele electrice Tesla ale lui Elon Musk şi
Vehiculele, automobilele pe care scrie Ford Ranger Wildtrack 4×4 cel de ultima versiune, Mitsubishi L 200, Volkswagen Amarok Tdi sau Mercedes Benz 4Matic Gle 350d sau Bmw x6 xdrive30d sau Opel Combo Turbo d sau Opel Combo sau Range Rover Evoque sunt printre cele mai bune de pe glob. Ele şi dubele pe care le-am descris adineauri şi toate vehiculele trebuie dotate cu motor electric sau motor magnetic şi îmbunătăţite, făcute mai uşoare, de 10 ori mai puternice, mai isteţe, dar şi ecologice şi mai sigure faţă de accidente şi trebuie echipate cu baterii veşnice şi motoare perpetuum mobile şi cu motorul care e Discul Searl.
Cele mai bune motociclete de pe glob sunt cele pe care scrie Yamaha, Ducati, Kawasaki. Cu tehnologia măiastră, finisată cu care sunt fabricate motoarele lor faceţi biciclete, vehicule, motoare electrice, trotinete electrice şi altele asemenea.
Cele mai bune automobile de pe glob sunt cele pe care scrie Volkswagen Amarok Tdi, Aro, Suzuki Jimny All Grip, Ford Raptor, Mitsubishi L 200 şi Ford Rangerul
Wildtruck care au forma identică a caroseriei şi duba Renault urmate pe locul doi de Range Roverul Evoque, şi ele vor putea depăşi automobilele Tesla dacă vor avea motor electric sau magnetic, însă evident, acum automobilul electric Tesla e mai bun ca ele. Cauciucurile lor trebuie dotate cu crampoane cât mai mari, ca la tractor, pentru aderenţă. La aceste maşini roţile trebuie să se rotească în ambele sensuri la 360 de grade, în jurul axei verticale şi la fel în jurul axei orizontale pentru ca vehiculul la fel ca discobilul meu să se poată deplasa în orice fel, în orice direcţie, schimbând instantaneu deplasarea către orice direcţie, din viteză şi de pe loc, cu sau fără viraj. Astfel vehiculul e manevrabil ca discobilul meu şi astfel se va vinde de 1000 de ori mai bine pentru că oamenii vor mai ales manevrabilitate la vehicul. La aceste vehicule puteţi şi trebuie să adăugaţi toate invenţiile, lucrurile de la discobilul meu şi din acest text, inclusiv capacitatea pilotului de a se roti cu scaunul şi bordul de comandă la 360 de grade în ambele direcţii, orientându-se astfel permanent cu faţa către noile direcţii de deplasare.
Discobilul meu are forma de disc sau de sferă a Ozn-urilor care permite pilotului să privească în orice direcţie, rotindu-se automat sau la comandă cu scaunul la 360 de grade în ambele sensuri. Pilotul se află cu scaunul în centrul geometric al cercului mare care e discobilul, chiar deasupra motorului.
Discobilul are joystick cilindric şi sferic în loc de volan şi de comenzi. Discobilul se deplasează direct în direcţa în care înclini joystickul cilindric sau roteşti joystickul sferic, care poate fi orice direcţie la 360 grade. Dar din joistick se pot crea traiectorii şi mai complexe, de exemplu curbe şi viraje în curbe, sau deplasare în cerc a discobilului când rotim în cerc joistickul. În loc de volan discobilul are 2 joystickuri cilindrice, joistickul din mâna dreaptă fiind pentru schimbarea direcţiei de deplasare, frână, acceleraţie şi alte comenzi principale, iar joistickul din mâna stângă fiind pentru rotaţia discobilului şi pilotului şi alte comenzi importante, dar mai puţin importante decât cele ale joistickului din dreapta. Cînd ţinem joistickul vertical şi îl rotim în jurul propriei axe verticale atunci discobilul se învîrte pe loc în jurul propriei axe, în ambele sensuri la 360 de grade. Pe tastatura laptopului avem şi toate comenzile de pe joistickuri Când rotim joistickul din mâna stângă în jurul axei verticale discobilul, sau scaunul pilotului se rotesc la 360 de grade în ambele sensuri, iar când rotim în cerc vârful acestui joistick înclinat atunci discobilul se deplasează în cerc, pe un cerc a cărui rază e direct proporţională cu raza cercului descris de rotaţia vârfului joystickului sau cu unghiul în care e înclinat joistickul.
Discobilul de la Nasa are 4 roţi şi când se roteşte pe loc în jurul axei verticale roţile, cele 2 din stânga se rotesc spre înainte şi cele 2 roţi din dreapta se rotesc spre înapoi, sau când maşina se roteşte în sens invers roţile se rotesc invers. Astfel poţi intra cu faţa în garaj, apoi te roteşti pe loc cu discobilul sau doar cu pilotul şi scaunul său şi ieşi tot cu faţa din garaj. Discobilul Nasa e mare cât un pepene şi arată aproximativ ca un cub pe patru roţi.
Toate comenzile discobilului se dau şi se află pe joistick şi pe butoanele joistickului şi pe tastatura virtuală a laptopului şi tastatura mecanică a laptopului. Comenzile pentru frână şi acceleraţie sunt butoane pe joistick, pot fi mai multe joistickuri cilindrice sau sferice, volanul şi comenzile principale pot fi pe două joistickuri cilindrice, în formă de creion, unul aflat în mâna stângă, altul în mâna dreaptă.
Discobilul nu are pedală pentru frână şi acceleraţie, manetă de marşarier, scimbător de viteză, ambreiaj, iar marşarierul este înglobat în joistick, adică dacă vrei să mergi spre înapoi înclini joistickul cilindric spre înapoi sau roteşti joistickul sferic spre înapoi.
Toţi vrem maşină mai bună, ca discobilul meu, până şi cosmonauţii, preşedinţii de stat şi regii circulă cu automobilul şi preferă discobilul. Sincer vorbind automobilele actuale sunt create prosteşte,nu te poţi roti pe loc,trebuie să dai de zece ori o comandă ca să te roteşti sau să pleci înapoi în marşarier, tragi cu stângăcie şi prea mult şi des, nonstop sau mult mai mult de manete, pedale, marşarier, ambreiaj, schimbător de viteze, butoane şi altele. Păi ne râd extratereştrii, dar nu suntem retardaţi, putem face discobile isteţe în loc de automobilele noastre handicapate,stupide inclusiv la Renault,Ford, Volkswagen, Mercedes, Bmw,Toyota, Opel, Fiat, Porsche şi alţii, ordon eu asta, de ce nu l-aţi făcut încă în serie, miliarde de discobile. Chiar credeţi că şoferii vor să se chinuie dând zece comenzi consecutiv pentru fiecare rotire a maşinii şi creştere a vitezei şi pentru altele, trăgând ca nebunii nonostop de schimbătorul de viteză, ambreiaj, marşarier? Voi nu gândiţi?
Instabilitatea şi viteza, şi pe locul doi aglomeraţia, înghesuiala cauzată şi de drumuri prea înguste sunt principalele cauze de accident, de aceea v-am învăţat cum sa faceţi maşina stabilă, cu crampoane, cu aderenţă, cu cauciucuri late şi solide, cu motor amplasat cât mai jos sub pilot în discobil (în centrul de greutate aflat în mijlocul, centrul geometric al cercului mare care e discobilul), cu raport corect al dimensiunilor maşinii şi altele. Datorită instabilităţii maşinile alunecă sau se răstoarnă.
Chiar credeţi că automobiliştii vor să fie ucişi de automobilele voastre instabile şi prost gândite?
Roţile automobilului trebuie să fie cât mai mari în diametru, de peste 1 metru, pentru a trece uşor peste gropi, obstacole, mlaştini, bolovani, nisip, borduri.
Frâna şi acceleraţia sunt două butoane de comandă rapidă aflate pe joistickul din mâna dreaptă, deoarece cu pedale ele se comandă greoi, stângaci imprecis, mâna e mai precisă şi mai rapidă. În caz de accident trebuie să apeşi foarte rapid frâna, dacă întârzii cât de puţin, mori sau loveşti pietonul. E chestiune de fracţiuni de secundă, trebuie să frânezi instantaneu.

Cauciucurile vehiculelor trebuie să aibe diametru căt mai mare şi lăţimea de minim 50 de centimetri, ca la Bmw, pentru a fi solide, puternice, rezistente şi cu aderenţă mare. Pentru stabilitate, ca să nu se răstoarne, înălţimea vehiculului trebuie să fie maxim jumătate din lungimea vehiculului, cât mai mică iar lăţimea vehiculului trebuie să fie de minim jumătate din lăţimea vehiculului, cât mai mare. Formele ideale pentru vehicule sunt pătrat, triunghi echilateral, poligoane regulate, disc, cerc, sferă, semisferă, cele mai bune forme fiind cercul şi sfera şi discul.

V-am oferit cele mai importante invenţii şi modificări, îmbunătăţiri pentru automobile, vehicule, biciclete. Voi constructorii trebuie să aveţi bun simţ şi să le aplicaţi tuturor vehiculelor şi bicicletelor inclusiv celor menţionate în acest text precum automobilele Tesla, dubele Renault, Range Rover Evoque, Volkswagen amarok Tdi şi celelalte. Nu uitaţi că discobilul meu e mult mai bun ca automobilele voastre. Adăugaţi la automobile motoare magnetice perpetuum mobile prezentate în cărţile lui Cătălin Dan Cârnaru, afişate şi pe Scribd. Aceste motoare magnetice depăşesc nivelul premiului Nobel, ele nu au nevoie de alimentare cu energie, le găsiţi în cărţile "Motoare magnetice" şi "Energia pentru toţi" ale lui Dan Cârnaru. Motoarele magnetice sunt mult mai puternice, rapide şi mai uşoare decât motoarele electrice.
Octavian Begu, Dan Georgescu, Cristian Dumitraşcu să fie numiţi, cu ceilalţi pe care i-am ales conducători ai Srr şi ai Tvr.
Ordon ca companii precum Makita, Bosch şi altele asemenea să construiască o sculă, maşină electrică şi una neelectrică numite Mil care pot face fiecare simultan tot ce fac toate aparatele, sculele, maşinile fabricate de Bosch, Makita, adică un aparat care singur poate fi şi face simultan tot ce fac şi sunt drujba, nivela cu laser, telemetrul cu laser, nivela cu bulă, strungul, bormaşina, toate tipurile de flex şi fierăstraie electrice şi polizoare electrice şi aparate de şlefuit şi de freză, pickamerul, toate tipurile de ciocan rotopercutor, demolatorul, aparatele de măsură din acest domeniu şi din construcţii, pompele, compresorul, ruleta cu laser, imprimanta 3D şi altele, inclusiv toate cele pe care le găsiţi în catalogul complet de scule, unelte, maşini, aparate de câteva sute de pagini al lui Makita, Bosch.
Acest aparat numit Mil are toate tipurile de capete demontabile şi nedemontabile, bituri, accesorii, dispozitive, vârfuri, are şi măsuţă demontabilă, menghină demontabilă, banc demontabil.
De exemplu înlocuieşti în aparatul Mil lama drujbei cu burghiul sau cu foaia rotundă de fierăstrău şi obţii alt aparat, altă sculă, putând obţine mii de aparate noi astfel.
Acest aparat universal va fi uşor, compact, ieftin, portabil, demontabil, multifuncţional, universal, demontabil în diverse părţi componente şi scule componente şi aparate componente şi va fi fabricat din grafen şi carbin, iar până obţineţi grafen şi carbin îl fabricaţi din carbură cimentată, diamante artificiale şi dacă e potrivită şi din polifluorura de vinil.
Întîi, ca să fie mai uşor faceţi Mil cu căte 10 maşini, aparate sau scule reunite în el, apoi le adăugaţi pe toate celelalte scule, maşini aparate la el, gradat, tot mai multe.
Pe un burghiu obişnuit, dacă creaţi câţiva colţi, zimţi în formă de con, nu prea rari sau deşi, aşezaţi perpendicular pe toată lungimea axului burghiului sau în vîrful burghiului obţineţi probabil un fel de drujbă, iar burghiul acesta taie ca drujba dar mult mai precis, cu tăieturi mai înguste. Acest burghiu poate perfora spre înainte ca orice burghiu sau taie spre lateral ca drujba.
Dacă la strung cuţitul de strung al unui braţ de robot şi braţul de robot care ţine piesa prelucrată şi însăşi piesa prelucrată pot fi întoarse, deplasate, îndoite, orientate, mişcate, înclinate la 360 grade spre orice direcţie, punct aflat pe o sferă imaginară ce înconjoară strungul sau pot fi rotite la 360 grade în ambele sensuri şi în toate sensurile şi direcţiile atunci strungul poate executa, prelucra orice formă de piesă sau piesă existentă, creând în materiale orice formă reală sau imaginară de obiecte, inclusiv cele mai dificile sculpturi, precum forma dezordonată, haotică, negeometrică unui lanţ de munţi sau a corpului uman.
Acest strung e aparatul principal din aparatul universal Mil inventat adineauri de mine pentru Makita, Bosch.
Strungul meu e şi sculptor, are acel aparat de sculptură la care când plimbi senzorul pe suprafaţa unui obiect, strungul sculptează un alt obiect, o copie identică a acelui obiect scanat cu senzorul, aceasta ajutându-ne şi pentru a putea crea obiecte cu forme dificile, care de obicei nu pot fi făcute la strung şi desenate în desenul tehnic.
Vaporul ideal e discobilul meu, el trebuie să aibă formă de disc, sferă sau semisferă, ca să spargă valurile egal în orice direcţie, cu muchia laterală sau cu curba identică pretutindeni a suprafeţei sale lovite de val şi ca să nu se răstoarne lateral.
Vaporul trebuie să fie închis etanş pe toată suprafaţa sa, inclusiv deasupra şi pe punte şi lateral şi oriunde, ca să nu intre apa în el şi să nu se scufunde dacă se răstoarnă în furtuni, accidente.
Toţi pereţii interni şi externi ai vaporului, inclusiv în încăperi, sus, jos, lateral, în punţi, compartimente, podele, suprafaţă externă, pereţii şi suprafeţele din goluri interne conţin pretutindeni, pe fiecare metru pătrat al lor compartimente interne etanşe pline cu aer de un metru diametru, care arată precum compartimentele din fagurele de albine. Fiecare punct extern şi intern al vaporului este la fel de dur şi rezistent precum colţul din vârf ce sparge gheaţa al spărgătorului atomic. Vaporul se construieşte din grafen sau carbin, iar submarinele şi navele de pe ape, vehiculele acvatice şi subacvatice trebuie construite cu aceste detalii, invenţii pe care le-am cerut acum pentru vapor, că ele şi vapoarele se scufundă prea des şi se sparg prea uşor.
Astfel dacă vaporul se sparge în mii de bucăţi nici una din ele nu se scufundă, datorită compartimentelor de fagure, salvând marfa şi pasagerii.
Echipele româneşti, românii care traduc sau scriu mesajele, pagina de Internet şi meniul paginii de Internet oficiale şi celelalte lucruri din Internet ale companiilor Vodafone, Orange, Facebook dar şi programatorii români ai Microsoft şi ai lui Windows al lui Microsoft să fie concediaţi urgent din serviciu lor, ei scriu mesaje cu subânţelesuri de curvie.
La automobile, vehicule faceţi roţi cât mai mari de minim un metru diametru sau mai mult, ca să treacă uşor peste obstacole şi teren dificil, noroi, zăpadă, nisip, bolovani, borduri.
Să fie interzise pe glob cuvinte cu subânţelesuri tâmpe, de curvie, demoniace vehiculate de proşti şi nebuni şi curvari, precum rezilienţă, oportunităţi, resurse, gestionare, disponibil, gestionar, confidenţial, personalizat, cookie, cookies, faq, fax, meditaţie, relaxare, conştient, inconştient, contemplaţie, profil, feedback şi precum prefixurile, sufixurile de curvie trans, pro, con, co, anal, com, super, hiper, rect etc.
Să fie desfiinţate editura Humanitas, revistele Respiro şi Sănătatea A-z prezente în farmacii, Revista de filozofie a Academiei Române şi să fie concediaţi toţi cei ce le administrează direct, conduc direct şi cei ce după revoluţie au scris şi scriu texte în ele, anulând diplomele lor de studii şi interzicând accesul lor în orice instituţii, că scriu cu subânţelesuri de curvie.
Cei de la google băgaţi programul „1C Tastatură mare” în sistemul Android, astfel ca el să devină tastatura virtuală a sistemului Android alături de tastatura actuală a sistemului Android.
Inventaţi un creion cu vârf subţire, conic care scrie uşor, la cea mai fină, uşoară, mică atingere pe ecranul sensibil la atingere al smartphonului, tabletei, laptopului.
Internetul trebuie să poată afişa pe cer holograme de zeci de kilometri diametru, pe care, din telecomandă sau telefon le poţi deplasa, coborâ la sol, mări, micşora cât şi cum vrei. Ruşii fac deja o astfel de invenţie, internetul viitorului.
Internetul trebuie să aibă pe tot globul şi în câte un singur punct o reţea de supercomputere care lucrează toate simultan, în paralel la o singură problemă, un singur algoritm, o singură întrebare, rezolvându-le mult mai repede, aşa cum lucrează în paralel microprocesoarele din supercomputer în arhitectura paralelă.
Elon Musk şi compania lui Tesla şi toate companiile de pe glob să fabrice discobilul şi sferobilul inventate de mine, şi invenţiile mele de la poezie.ro şi din articolul meu cu Idealul şi Sferon de pe blogul meu care să fie echipate cu motoare electrice şi magnetice şi cu bateriile veşnice de care eu am vorbit în aceste texte şi pe blogul meu şi la poezie.ro, unde găsiţi şi adresa blogului meu.
Înfiinţaţi în toate ţările şi în România 100 de târguri de carte noi, mari naţionale deschise permanent tot anul, 100 de edituri noi mari, naţionale şi 200 de reviste de filozofie noi, mari, naţionale.
Supercomputerul fotonic-cuantic Jhiuzhang, cel mai rapid de pe glob, inventat de mine în articolul cu Idealul şi Sferon afişat pe blogul meu şi construit de savanţii Panjianwei şi Lu Chaoyang să fie urgent dotat şi cu tehnologii biologice, memorii biologice şi cu discul optic de memorie Kazansky Apoi Jiuzhang să fie urgent făcut noul tip de computer, laptop, tabletă, supercomputer, Internet, server de Internet, smartphon, tabletă al omenirii, al fiecărei instituţii de stat, al fiecărui om, elev, student de pe glob, al fiecăruia din cei opt miliarde de oameni ai planetei.
Dar aveţi mare atenţie şi efort cu Jhiuzhang, eu am muncit 3 decenii la inventarea lui şi sunt foarte iute la pedepse în privinţa lui, deci oricâţi bani ar costa, faceţi urgent ce am cerut cu el şi cu supercomputerele mai rapide, mai avansate decât el care există sau vor fi inventate, inclusiv reţeaua de Supercomputere a Internetului de care am vorbit adineauri în acest text.
Jhiuzhang e acum cel mai important lucru al tehnologiei planetei, care poate aduce omenirii un salt evolutiv de mii de ani în toate domeniile, în artă, cultură, tehnologie, ştiinţă, Internet, sport. Jhiuzhang să fie dotat cu afişare în holograme, sunet surround, mufă pentru setul de 9 boxe surround, minim 9 boxe surround şi nu doar 5, rezoluţie maximă a imaginii, memoria cea mai mare posibil, viteza cea mai mare de transfer de date posibil, mult peste 5g.
Australienii au inventat un modem cu viteză de transfer de date de un terabit pe secundă, parcă se numea Netgear, nu mai reţin exact numele modemului, băgaţi acest modem în Jhiuzhang, laptopuri, smartphonuri, tablete.
Ordon să faceţi urgent ce am cerut cu Jhiuzhang şi cu invenţiile, ideile din acest text şi din textul meu cu Idealul şi Sferon, afişat pe blogul meu edison50.blogspot.com
Repet şi subliniez, aveţi mare atenţie cu Reţeaua Z, Drumul Mătăsii (One road, one belt) , Jhiuzhang, Mil, combaterea curviei, împădurirea planetei, restituirea teritoriilor furate şi invenţiile cu craniile de cristal amerindiene de tip computer omniscient amerindian din articolul meu cu Idealul şi Sferon şi fiţi atenţi cu Discul Searl şi cu construcţia reţelei de oraşe Sferon să nu mă supăr şi să nu pedepsesc cumplit pe vinovaţii şi neglijenţii faţă de aceste lucruri, le faceţi urgent cum am cerut la poezie.ro şi pe blogul meu. Fiţi atenţi că voi completa şi corecta des ulterior toate textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu.

Transmiteţi acest mesaj tuturor oamenilor, cer conducătorilor planetei să fabrice în serie toate aceste invenţii, pentru toţi oamenii de pe glob.
Ceasului Casio G-shock Rangeman Gprb 1000-1 îi adaugati tot ce au cele mai bune smartwatch, laptop, smartphon, tableta de pe glob, sa poata face tot ce fac ele. Îi faceţi goluri interne, cavităţi în carcasă, componente şi curea, ca să ajungă la maxim 30 grame greutate fără curea şi 40 grame cu tot cu curea sau mai puţin, cît mai uşor. .
Ceasul viitorului numit vic e un ceas de mână, aşezat pe încheietura mâinii, care proiectează o imagine sau o hologramă pe braţ între încheietură şi cot, sau deasupra ceasului, care poate fi controlată, schimbată atingând-o cu degetul.
Am văzut acest ceas vic pe youtube, băgaţi-l în ceasul Casio G-shock Rangeman gprb 1000-1 şi pe el.
La baterii şi vehiculele electrice, două baterii de acelaşi fel se conectează plus la plus şi minus la minus, timp de 30 de secunde şi astfel se reîncarcă, mai ales dacă una din baterii e încărcată deja.
Metoda asta se poate repeta de mai multe ori dacă bateriile nu se reîncarcă din prima.
Deci băgaţi invenţia asta la toate tehnologiile, vehiculele electrice sau dotate cu baterii, inclusiv la automobile, ceasuri, biciclete electrice, trotinete electrice aparate electrice şi altele. Adică le băgaţi două baterii fiecăruia, de exemplu băgaţi două bateri la ctas, la motor, la automobil, la orice vehicul, aparat, tehnologie şi astfel au autonomie veşnică, fără încărcare la priză, mergi un milion de kilometri cu automobilul gratis de exemplu.
Submarinul
La viteză mare apa opune rezistenţă submarinului ca un zid de oţel, reducând viteza lui.
Deci învelim corpul submarinului într-un cilindru gol în interior care are forma unui burghiu obişnuit de găurit metale, din acela cu şanţuri elicoidale, care se roteşte cu turaţie maximă. Burghiul poate avea formă de con sau cilindru, probabil e mai bun conul că e mai ascuţit, şi străpunge apa mai uşor, rapid.
Burghiul găureşte zidul de oţel al apei iar şanţurile elicoidale acţionează ca o elice propulsând submarinul cu viteze mult mai mari. Frecarea dintre corpul submarinului şi apă care încetineşte viteza lui este transformată în propulsie rapidă de burghiu.
Un fluid sau gaz ce străbate rapid un tub, un cilindru goale în interior le propulsează spre înainte.
Deci submarinul din interiorul burghiului poate fi un cilindru gol în interior prin care apa este pompată cu viteză maximă, ca la jetul de propulsie al avionului cu reacţie. Apa este pompată cu ajutorul unor elice sau pompe, care pot fi amplasate în faţa, spatele şi mijlocul cilindrului, în lateral sau în interiorul cilindrului sau altfel.
Echipajul se află în acest cilindru gol, sub formă de ţeavă, în compartimente din pereţii cilindrului.
În altă variantă submarinul poate fi o elice cu diametrul de zeci sau sute de metri diametru, ca o elice de submarin, fără alte adausuri.
Echipajul se află în centrul elicei, într-o sferă cu diametru comparabil cu grosimea elicei sau puţin mai mare, elicea învârtindu-se în jurul sferei. Acesta e cel mai rapid submarin şi poate fi combinat cu celelalte două tipuri de submarin inventate adineauri de mine, cel ca un burghiu şi cel ca o ţeavă.
Aceste submarine pot atinge viteze de sute sau mii de kilometri pe oră sub apă, ca Ozn-urile subacvatice, mai ales dacă dotaţi submarinul cu discul Searl al inventatorului John Searl ca motor.
Carcasa ca un burghiu sparge, găureşte ca un burghiu zidul de oţel al apei, mărind mult viteza şi reducând frecarea.
Blenderul
Resturile de fructe, legume rămase în storcătorul de fructe după extragerea sucului pot fi băgate în blender şi tocate ca o pastă.
Din această pastă prin decantare, stoarcere, filtrare, presare la rece sau alte metode se poate extrage iar suc.
Deci adăugaţi această invenţie la blender, storcător de fructe şi fabricaţi un blender care e şi storcător de fructe. Altfel trebuie să stai trei ceasuri ca să extragi doi litri de suc din fructe, e prea lent.
Am văzut că cei de la Bosch, Tefal au fabricat invenţiile mele anterioare din textele mele cu blenderul, storcătorul de fructe şi oala sub presiune cu cilindri, care a devenit multicookerul Tefal.
Bravo lor.

Motorul antigravitaţional al navei Enterprise din filmul Startreck
Din cărţile lui Cătălin Dan Cârnaru, afişate şi pe scribd.com aflăm că frecvenţa undelor gravitaţionale este de 10 la puterea 12 herzi, undeva între microunde şi infraroşii.

Pe youtube.com, pe canalul Multi World Knowledge şi pe canalele youtube
găsiţi invenţii de energie eternă, infinită, cer să construiţi în serie toate aceste invenţii pentru toţi oamenii.
De la savantul Bob Lazar aflăm că unul din Ozn-urile studiate de el la Area 51 sau baza secretă S4 avea trei motoare gravitaţionale, adică generatoare, amplificatoare de unde gravitaţionale care focalizau toate trei energia gravitaţională a lor spre un unic punct din spaţiu, iar Ozn-ul era atras de unda sa gravitaţională spre acel punct, adică zbura spre punctul ales.
Deci construiţi trei generatoare puternice de unde gravitaţionale, adică unde electromagnetice de 10 la puterea 12 herzi ( un trilion de herzi) şi le aşezaţi în colţurile unui triunghi echilateral pe o navă zburătoare. Ele focalizează toate trei unda lor gravitaţională spre acelaşi punct, ca nava să zboare spre acest punct. Undele gravitaţionale ale nave, liniile lor de cîmp parcă erau perpendiculare pe undele gravitaţionale ale universului, spaţiului, pe liniile lor de cîmp.
Acesta este Ozn-ul, nava Enterprise, şi poate avea formă de triunghi, disc, semisferă sau sferă.
Verificaţi în cărţile lui Dan Cârnaru cifra exactă a frecvenţei undelor gravitaţionale.
Acest motor gravitaţional poate fi alimentat, combinat cu motoare şi surse de energie precum laserul, Discul searl al inventatorului John Searl, motoare magnetice, motoare perpetuum mobile, maşini perpetuum mobile, tehnologii din cărţile lui dan cârnaru, cărţile lui Patrick J Kelly motorul ozn al lui Nikola Tesla, şi sursele de energie veşnică, infinită, numite şi free energy prezentate în textele mele şi în cărţile lui dan Cârnaru şi în alte informaţii ale omenirii şi în canalul Multi World Knowledge de pe youtube.com, canalele de youtube, paginile de free energy de pe facebook.
Discul Searl atinge viteza de 300 mii kilometri pe oră.

La cele 2 baterii care se încarcă între ele, una din baterii este folosită pentru alimentarea motoarelor iar cealaltă, care nu se descarcă niciodată este folosită doar pentru încărcarea primei baterii, şi astfel nu mai avem niciodată nevoie de priză, de reîncărcare la priză.



Ordon conducătorilor planetei să băgaţi la închisoare pe viaţă pe toţi cei ce defrişează păduri sau fac legi ce permit defrişarea pădurilor şi pe cei ce ascund, cenzurează, opresc, sabotează fabricarea în serie, pentru fiecare om de pe glob a invenţiilor de energie infinită, eternă, a maşinilor perpetuum mobile, a tehnologiilor Ozn nepericuloase pentru omenire, a invenţiilor importante pentru omenire, a invenţiilor free energy, a invenţiilor pe care le-am cerut în textele mele de la poezie.ro şi de pe blogul meu şi a trădătorilor de ţară, a celor ce torturează oameni.
Forezele
Foreza are diametru între 13 metri şi un kilometru, forând tunele de pînă la un kilometru diametru pentru reţeaua z a mea prezentată în textele mele, tunele intercontinentale, construcţii.
Foreza poate fi ca un Tir, vapor, submarin, excavator, buldozer,elicopter, tanc şi altele.
Foreza are în bot un fascicul de raze laser cît mai groase şi mai numeroase, sau o elice cu cîteva pale cu muchii ascuţite sau un disc de oţel ca un capac de oală plat şi rotitor cu zimţi cam de 1 metru mari şi rari în formă de cub pe el, iar cu ele foreza sapă tunele. Zimţii pot fi şi în formă de paralelipiped dreptunghic ca la foreza americană de 13 metri. Zimţii pot fi şi sub formă de arc de cerc cu margini mai subţiri, nu foarte înalţi, de vreo unul sau doi metri lungime, foarte deşi, cu găuri pe mijlocul lor, să treacă molozul, praful, roca măcinată prin găuri, cum avea altă foreză americană.
Foreza poate avea un bot metalic încins la o mie o sută de grade celsius sau mai mult cu litiu topit, botul încins topind roca, pămîntul.
Litiul e încins, topit în spatele forezei apoi trimis în faţă, în bot pe care îl încinge, apoi litiul e trimis înapoi în spatele forezei unde este iar încins, topit.
Forezele sunt alimentate cu curent electric şi surse de energie veşnică, infinită prezentate inclusiv în textele mele.
Foreza poate avea în bot şi un burghiu gros de 13 metri până la un kilometru cu care găureşte roca ca o bormaşină.
La foreza cu laser, laserele se pot mişca în orice direcţie, deci pot săpa tunele cu diametru oricît de mare, nelimitat. Foreza cu laser e cea mai bună, rapidă foreză, săpînd ieftin, rapid tunele de mii de kilometri.

Faceţi un aparat, o maşină ce poate face singur simultan tot ce fac cele o mie de invenţii ale lui Nikola Tesla, secrete şi nesecrete, în afară de invenţiile lui cu teleportarea din Experimentul Philadelphia şi raza morţii care sunt prea periculoase pentru oameni.
Faceţi un ozn, o navă spaţială, un avion, elicopter, mobiter, discobil, sferobil care pot face fiecare tot ceea ce pot face toate avioanele de vînătoare, ozn-urile, elicopterele, avioanele, navele spaţiale, vehiculele zburătoare secrete şi nesecrete cele mai avansate care le aveţi sau le ştiţi şi oferiţi aceste maşini zburătoare tuturor oamenilor.

Faceţi un alimentator şi generator de curent care poate oferi toate tensiunile între un milivolt şi 220 de volţi alese şi reglate la comandă din milivolt în milivolt cu precizie de 0, 1 milivolţi şi toate intensităţile de la un miliamper la 500 amperi reglate şi alese la comandă din miliamper în miliamper, cu precizie de 0,001 miliamperi. Alimentatorul e şi stabilizator de tensiune, cu curent bine stabilizat şi filtrat, cu împămîntare foarte bună, cu răcire bună, cu găuri multe în carcasă ca să se răcească bine, uşor. Acest alimentator poate oferi simultan tot curentul necesar pentru una aau mai multe gospodării şi pentru orice aparat, maşină din gospodărie, locuinţă, atelier, pentru orice electronist, inginer, electrician.
Tensiunea şi intensitatea se aleg din buton, digital cu afişaj electronic.
Alimentatorul meu se bagă în priză, e și generator solar de curent electric, cu panouri solare demontabile, și poate oferi curent electric cu puterea și intensitatea curentului maximă necesară în gospodărie, apartament, locuință omului, dar nu prea mari, să nu riscăm corentarea. Dacă scri la alimentator, la afșajul său numeric 2,221 amperi sau 10,341 volți el oferă acest curent electric exact, fiind util electroniștilor și gospodarilor.
La multimetrul Ax 588 B, cel mai bun de pe glob, măriţi de 4 ori scala valorilor lui de măsură şi de 1000 de ori precizia lui, de exemplu în loc de valori de la 100 la 1000 de volţi să măsoare de la 1 volt la 4000 de volţi, cu eroare de 0,001 milivolţi în loc de 0,1 milivolţi.
La fel să facă şi la măsurarea amperilor ohmilor şi celorlalte valori, măsurători, parametri.
Băgaţi în el cel mai performant osciloscop de pe glob, pe care îl îmbunătăţiţi la fel mărind de patru ori scala măsurătorilor şi de o mie de ori precizia măsurătorilor.
Multimetrul va putea măsura, testa toate piesele electronice şi electrice existente pe glob şi toate energiile, câmpurile, undele, valorile, parametrii, datele, vibraţiile din ştiinţă şi electronică, cât mai multe posibil, inclusiv coulomb, tesla, lux, impedanţă, factor de amplificare şi oricare altele.
Faceţi un generator de unde numit Jen.
Jen va putea genera cu mică, medie, mare sau maximă putere orice unde, pe orice frecvenţă alegem,din tot spectrul de unde existent, adică Jen poate genera toate undele electromagnetice din univers, inclusiv unde de ordinul zetaherţilor, sau cu frecvenţe mai înalte, oricît de înalte. Un zetaherţ e 10 la puterea 21 herţi.
Jen poate regla, crea, alege selecta undele cu o precizie de o miime de herz până la o milionime de herz.

De exemplu scriem 21,341541 herz sau 198765, 123456 herz la Jen, pe afişajul său digital, numeric şi Jen
generează aceste unde, oricare unde din univers, cu frecvenţa pe care am scris-o.

Jen este cea mai mare invenţie în tehnologie din univers, și din toate timpurile, din viitor, trecut, putînd crea singur toate lucrurile din univers, toate tehnologiile umane şi ale extratereştrilor, toate fenomenele şi lucrurile din univers, toate particulele cuantice din univers, toţi atomii din univers, toate substanţele chimice din univers toate elementele chimice din univers, toate miracolele din univers şi putînd face tot ce fac ele toate.

Pentru că Jen creează ca şi universul totul prin unde electromagnetice.
Jen este şi cel mai bun computer din univers şi din toate timpurile, putînd face tot ce fac toate computerele universului, viitorului, prin unde asemeni undelor creierului, gîndului, ştiinţei, cunoaşterii, omniscienţei, hologramei, creierului sau supercomputerelor sau particulelor cuantice ale calculului informatic, matematic, adică ale gîndirii matematice.
Atenţie, Jen este şi cea mai periculoasă armă din univers, deci este strict interzis să îl folosiţi în aplicaţii militare şi ca armă, căci Jen poate face să piară omenirea şi Terra în o secundă.

Jen poate crea instantaneu toate substanţele, elementele chimice din univers în orice cantităţi cu unele din energiile sale de anumite frecvenţe.
Dar nu daţi oamenilor aparate Jen de mare şi medie putere că sunt periculoase, daţi-le doar aparate jen de mică putere, dacă sunteţi siguri că nu sunt periculoase. Jen poate genera toate energiile bune sau toxice din univers precum lumina sau unde radioactive.

Nu creați energii mari pe Terra cu Jen, că e periculos, faceți experimente cu Jen cu energii mari ale lui Jen doar în cosmos, cît mai departe de planete și de sistemul solar.



Într-un videoclip din youtube am văzut la o expoziție de tehnologie televizoare subțiri de 1 milimetru cu diagonala de vreun metru. Cu această tehnologie trebuie să facem toate tehnologiile sau aparatele potrivite pentru ea la fel de subțiri și ușoare, de 1mm grosime, inclusiv televizoare, laptopuri, telefoane, smartphonuri, tablete, computere, supercomputere tehnologii audio-video, ceasuri, ceasul G-shock rangeman gprb 1000-1 și altele.
Faceți ca multimetrul inventat de mine aici să măsoare și cu laser, pentru că e mai precis și evită astfel accidentele de lucru, deoarece măsoară cu laserul de la distanță, fără a atinge firele de înaltă tensiune electrică, să nu se corenteze omul.
Alimentatorul meu, multimetrul meu și Jen au afișaj cu cifre, digital, care se scrie digital, din butoane sau pe tastatură virtuală dar pot avea în plus pe lîngă asta și potențiometre de reglaj.
Faceți invențiile mele și Mil, Jen cât mai performante, precise rapide, dotate cu turație, putere, precizie, viteză, forță maximă, cu scală cît mai mare de valori măsurate, măsurînd cît mai multe valori, lucruri, energii, unde, fenomene. Jen poate crea tot spectrul de unde din univers.
Jen este și cel mai performant motor de Ozn din univers.
Trebuie să reduceți puterea maximă la lasere și la tehnologii la maxim jumătate de gigawatt ca să nu aveți accidente grave, ce pot face să piară omenirea, inclusiv la laserele de puteri de petawați, terrawați.
În laptopuri, smartphonuri, tablete, televizoare și mai ales în smartphonul huawei mate x, huawei mate x 2, laptopul Lenovo Thinckpad P72 băgați cel mai rapid supercomputer de pe glob și cel mai rapid microprocesor de pe glob, precum supercomputerele fugaku, supercomputerul cuantic-fotonic, microprocesorul Cerebras System și altele mai rapide, astfel ca aceste aparate să rămînă la fel de mici ca acum în dimensiune, putînd fi folosite ca pînă acum de oameni, ca laptopuri, telefoane, tablete și altele. Puteți să le mențineți așa de mici, cu tehnologia care face piese, piese electronice, tranzistori din un singur atom, iar această tehnologie e cea mai importantă tehnologie a viitorului, deci cer să o relizați prioritar, rapid, cu orice efort alături de computerele Hololens 2, Microsoft Hololens, supercomputere, tehnologiile care sunt simultan fotonic-cuantice-biologice.
Fabricați în serie urgent televizorul cu holograme pe care vor și cei de la Samsung să îl facă acum.
Creați sute de noi versiuni, mai avansate ale lui
Hololens 2, și ale microprocesorului Cerebras Sistem și creați niște versiuni ale lor și ale nucleelor lui Cerebras sistem care sunt supercomputere.
Toate aceste invenții din textele mele și altele dificile le puteți face ușor cu tehnologia piesei făcute din un atom.
Creați televizorul cu rezoluție de 10 la puterea 24 pixeli, la care fiecare pixel e o hologramă proiectată afișată chiar pe ecran, ca și pixelii de la televizoarele actuale, acest pixel hologramă avînd ca orice hologramă milioane, trilioane de puncte colorate, pixeli proprii care măresc mult rezoluția imaginii.
Cele mai bune televizoare ce le știu eu sunt cele de la Samsung, Sony, Lg pe care scrie Oled 8k smart și au diagonală peste 170 centimetri sau măcar peste un metru să se vadă bine detaliile mici ale imaginii. Ele au 33 milioane de pixeli, iar pe locul doi sunt televizoarele pe care scrie uhd la rezoluție de 8k, dacă au și astea 8k.
Construiți 30 telescoape și 30 radiotelescoape cu diametrul de 100 de kilometri, amplasate uniform în toate oceanele și continentele, la distanță egală între ele ca să poată privi toate zonele cerului, boltei stelare, cerești, toate stelele. Întîi le puteți face mai mici, de zece kilometri diametru, iar apoi le faceţi de 100 de kilometri diametru.
Deasemeni ele pot fi uneori aţintite toate asupra unui singur punct pentru a crea o imagine mai clară şi ar pute vedea o planetă din alt sistem solar aşa cum vedem marte şi luna prin telescop, la fel de mari şi clare.
Aceste telescoape vor semnala asteroizii mari care riscă să lovească planeta şi vor observa încălzirea soarelui care e principala cauză a încălzirii globale, fenomene care pot aduce pieirea omenirii.
Iată un alt fel de telescop, poate mai bun decît cele actuale.
Mai multe oglinzi concave sau semisferice sau telescoape cît mai mari și mai multe sunt amplasate pe suprafața unei sfere sau semisfere, la distanțe egale între ele.
Toate focalizează imaginea punctului observat în centrul geometric al sferei sau al sferei din care face parte semisfera, creînd o imagine mai clară, cu mai multă lumină.
Acest telescop trebuie să fie cît mai mare, chiar mai mare de 100 de kilometri și poate fi amplasat pe Terra, sau în spațiul cosmic pe orbita soarelui.
Alegeți telescoapele cele mai bune, ideale, performante și mai întîi creați rezoluția imaginii lor de 10 la puterea 24 pixeli și mai ales creați imaginea lor, imaginile observate de ele ca holograme, cu afișarea imaginii prin holograme.
La submarinul meu ca o elice, sfera se află în interiorul mijlocului elicei, sfera e cît mai mică să reducă frecarea și rezistența apei iar elicea e cît mai mare să mărească propulsia, viteza, forța submarinului.
Mobiterul
Iată o altă versiune a mobiterului meu din textul meu de pe blogul meu.
Pe o sferă montăm cîteva zeci sau sute de drone răspîndite uniform pe suprafața dronei, la distanțe egale între ele.
Elicea, elicele dronelor se pot răsuci în orice direcție, spre orice punct din spațiu, cosmos, la comandă.
Dronele sunt comandate manual dar și de computer, cum preferă pilotul.
Dronele pot zbura fiecare în direcții diferite, creînd mobiterului orice fel de traiectorii, curbe, rotații, viraje, sau combinații simultane ale lor, chiar mai multe curbe în o singură mișcare.
De exemplu, dacă drona de sus se deplasează la stînga și drona de jos la dreapta atunci mobiterul se rotește, și dacă acum drona din față se deplasează spre înainte iar alte drone imprimă o mișcare curbă mobiterului, atunci mobiterul zboară spre înainte, pe traiectorie curbă rotindu-se. Dar celelalte drone pot imprima acestei traiectorii multe alte mișcări, curbe, rotații, viraje. Toate dronele pot acționa simultan în o singură mișcare a mobiterului, fiecare în alt fel.
Astfel mobiterul poate efectua în aer toate mișcările mîinii omului,
sau mingii de fotbal, adică poate efectua orice mișcare din univers, cu orice formă a mișcării, cu viraje bruște efectuate instantaneu cu sau fără curbe în orice unghi ales de la 1 grad la 360 grade.
Cu cît are mai multe drone, cu atît mobiterul e mai manevrabil, mai agil , mai bun la acrobație, cu mișcări mai dificile, mai complexe.
Mobiterul ideal are în loc de drone sute de discuri Searl.
La mașini zburătoare elicea trebuie să se întoarcă cu sau fără motor spre orice direcție, punct din spațiu.
Cu sau fără motor elicea poate fi prinsă de vîrful unui braț de robot care se îndoaie, întoarce ca un șarpe spre orice direcție, punct din spațiu, mai ales la mobiter.
Mobiterul poate fi combinat cu discobilul, sferobilul, motorul meu antigravitațional Enterprise, mașini perpetuum mobile, motoare magnetice și surse de enrgie eternă, infinită și alte invenții prezentate în textele mele și cu motoare ozn.
Mobiterul depășește manevrabilitatea uluitoare a ozn-urilor

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!