poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 145 .



Extratereştri, oraşe
personale [ ]
Dezvăluiri

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-06-09  |     | 



În Pentagon nu au fost observate niciodată OZN uri și nimeni nu suspectează că ar fi posibil să vedem vreodată. Așadar toată lumea este de acord că OZN- urile nu există și deci cei 150 de milioane de americani care pretind că au văzut OZN uri sau cred în OZN -uri probabil au fost înșelați de teoria conspiraţiei.
Şeful armatei şi şeful Casei Albe se asigură că dosarul Ozn din faţa lor este un joc de teorii absurde şi totul e rezolvat.
În ziua în care un Ozn cât Florida s-a oprit deasupra Casei Albe, fiind privit simultan de 30 milioane de americani, preşedintele Sua le-a spus că li se pare, nu e nici un Ozn acolo.
Asta m-a surprins mai mult decât Ozn-ul, dar am tăcut. Totuşi ăsta e un caz imaginar, dar Ozn-ul gigantic care a staţionat 3 zile, nu 3 ore deasupra Lisabonei, fiind văzut simultan de milioane de portughezi a fost un caz real. La fel a fost un caz real flotila de Ozn-uri care a trecut pe deasupra Washingtonului,fiind filmate şi de care a vorbit decenii în şir toată America.
Dar nu înţeleg cum de nimeni nu a vorbit de Ozn-ul de deasupra Lisabonei, n-a auzit nimeni de el, sau de Ozn-ul mare cât Londra, de zeci de kilometri diametru care a trecut pe deasupra Londrei în plină zi.
Asta e dovada că cenzura asupra subiectului Ozn-urilor e foarte puternică.
Deci suntem de acord, nici noi, nici Pentagonul, nici armatele, guvernele, omenirea nu am văzut Ozn-urile pe care toţi le-am văzut.
Acum mă întreb ce ar fi dacă un extraterestru ar vorbi în direct la marile televiziuni ale planetei?
Dacă o navă extraterestră mare cât Luna ar orbita alături de Lună în jurul Terrei şi am privi-o zi şi noapte toţi, întreaga omenire de aproape ce ar fi?
Dacă piramidele de pe Marte din Cydonia sunt păcăleli cum pretinde Nasa, de ce nu trimite Nasa roverul la ele să le vedem pe televiziuni filmate de rover pe Marte de la un metru distanţă?
Unii cred că ozn-urile nu există, nu contează dar ce va face armata, guvernul dacă o flotilă de Ozn-uri uriaşe, nenumărate, mari căt Florida ne atacă? Armatele şi omenirea, guvernele ar pieri în o secundă în acest atac al Ozn-urilor care au arme mult mai puternice decât noi.
Extratereştrii au răpit şi torturat des oameni, alţi extratereştri au fost prietenoşi cu oamenii.
Deci armatele şi omenirea pot înfrunta atacul extratereştrilor doar dacă lucrează, se apără împreună.
Deci acest secret, această cenzură a guvernelor asupra extratereştrilor este cel mai mare pericol la adresa guvernelor, armatelor, omenirii.
Dar la fel de mare e pericolul ca armele extraterestre, ozn-urile, tehnologiile extraterestre să ajungă în mâna oamenilor răi sau nechibzuiţi care le vor folosi ca arme împotriva celor buni.
Deci eu cer ca voi guvernele şi omenirea să colaboraţi pentru a cunoaşte doar lucrurile despre extratereştri care nu fac rău omenirii şi care vă apără de atacul extratereştrilor, atac care ar fi cel mai mare pericol din Univers pentru omenire. Adică cer guvernelor, armatelor să desecretizaţi acele lucruri despre Ozn-uri, extratereştri care ajută omenirea şi nu fac rău omenirii.
Deci şi cenzura asupra Ozn-urilor e uneori bună dar şi dezvăluirea anumitor lucruri despre Ozn-uri, extratereştri e bună.
Aveţi acolo în Area 51 şi la baza militară Wright-Patterson şi în multe alte baze militare pe toate continentele Ozn-uri şi extratereştri prizonieri, capturaţi de armate.
Dar extratereştrii sunt tot fiinţe, oameni ca şi noi. Hai să-i tratăm omenos, să-i eliberăm şi să-i ajutăm.
Deci cu ce puteţi voi Pentagonul, armatele ajuta omenirea în privinţa Ozn-urilor? Aflaţi şi ajutaţi omenirea.
Secretele voastre nu pot fi tăinuite deoarece sute, mii de Ozn-uri, extratereştri sunt întâlniţi anual, lunar de oameni în toate colţurile planetei.
Dicţionarul de la google care propune cuvinte şi înlocuieşte cuvinte în timp ce scriu pe telefon nu e bun, e defect, greşeşte des şi ne împiedică la scris, vă rog pe cei de la google să nu îl mai afişaţi.
Deasemeni scrierea vocală a textului, prin microfon sau prin ce e ea la google şi la sistemul Android e defectă, greşeşte des, deci vă rog pe cei de la google să o reparaţi.

Ordon conducătorilor ţărilor, insulelor, oraşelor, comunităţilor umane, omenirii, instituţiilor mondiale şi naţionale următoarele lucruri care vor combate încălzirea globală şi vor ajuta la oprirea războiului nuclear:
Veţi face în toate localităţile, satele, oraşele, comunităţile umane ale planetei ce am cerut să facem în oraşul isteţ Sferon din textul meu cu Idealul şi Sferon de pe blogul meu edison50.blogspot.com
Adică veţi transforma localităţile, oraşele, satele actuale în oraşe Sferon.
Veţi construi oraşe Sferon lângă fiecare sat şi oraş şi comunitate umană de pe glob.
Veţi face în localităţile, satele, oraşele actuale următoarele lucruri:
Veţi transforma toate drumurile, şoselele de pe glob în autostrăzi late de minim 150 metri până la 250 metri, cu spaţiu liber de 50 metri între cele două sensuri, şosele paralele ale autostrăzii ca la autostrăzile din Sferon.Fiecare din cele două sensuri, şosele paralele care compun o autostradă va avea între 50 şi 100 metri lăţime sau mai mult, să nu se înghesuie maşinile. Şoselele prea înguste,viteza şi instabilitatea vehiculelor sunt cauzele principale ale accidentelor de circulaţie. Veţi transforma toate căile ferate în căi ferate de mare viteză.
Veţi face autostrăzi de centură ca cea din Sferon în formă de cerc complet care înconjoară complet localităţile şi nu doar în formă de semicerc.
Veţi înconjura localitatea cu un inel cât mai gros de pădure, care poate ajunge la o lăţime de o mie de kilometri sau oricât mai mult şi veţi planta pomi în toate spaţiile libere din localitate, pe fiecare metru pătrat liber.
Autostrăzile localităţii vor fi ca în reţeaua C din Sferon, adică sub formă de cercuri concentrice şi raze ale cercului ce pornesc din centrul geometric comun al cercurilor concentrice şi străbat toate cercurile până la autostrada de centură, care e ultimul cerc concentric, cel mai mare.
Autostrăzile pot fi şi autostrăzi suspendate, aeriene.
Distanţele între cercurile concentrice ale autostrăzilor şi numărul de raze cu autostrăzi ale cercurilor concentrice din localităţi şi oraşele Sferon vor fi calculate astfel ca să respecte
arhitectura, planul oraşului Sferon create de mine.
Circulaţia automobilelor va fi interzisă în localităţi pentru a evita poluarea.
Pe ambele margini ale autostrăzilor veţi face trotuare late de 10 până la 15 metri, aflate la minim 150 metri distanţă de autostradă, pentru ca pietonii să nu fie deranjaţi de zgomotul şi poluarea maşinilor.
La 75 metri distanţă de trotuare veţi face piste de biciclete, trotinete electrice şi altele asemenea, de minim 10 până la 15 metri lăţime.
Veţi lăsa spaţiu liber lângă autostrăzi, trotuare, piste de biciclete ca să le puteţi lărgi oricât de mult în viitor în caz de nevoie.
Autostrăzile, trotuarele, pistele de biciclete vor fi pavate cu cuburi din stânca cea mai dură cu latura de 1 metru sau mai mare, ca să dureze mii de ani ca drumurile amerindiene şi ale Atlantidei din Bahamas (scufundate sub apă) şi ca piramidele de pe Marte vechi de 1,2 milioane de ani minim.
Distanţa între autostrăzi şi grădini dar şi între autostrăzi şi case să fie de minim 500 de metri, ca să nu fie deranjaţi oamenii de poluare, agitaţia, zgomotul vehiculelor.
Veţi crea parcuri verzi precum Parcul Herăstrău sau parcul Tineretului din Bucureşti, de 3 kilometri diametru sau mai mari în localităţi şi în jurul lor, cât mai multe, minim un parc pentru fiecare 3 mii de locuitori, minim 10 până la 200 de parcuri pentru localităţile cu peste zece mii de locuitori, minim 200 de parcuri de 3 kilometri diametru pentru localităţile cu peste 70 mii de locuitori. Astfel veţi împăduri planeta şi veţi opri încălzirea globală, plantând mulţi pomi în parcuri.
Toate casele, construcţiile vechi care riscă să se prăbuşească sau nu mai pot fi locuite, toate terenurile, construcţiile şi casele din oraşe, localităţi ale căror proprietari mor sau părăsesc localitatea definitiv vor fi expropriate, naţionalizate şi vor fi transformate în parcuri, spaţii verzi, terenuri de sport, stadioane, culturi agricole, până când populaţia oraşului se va reduce la maxim 30 mii de locuitori şi oraşele, localităţile vor fi transformate în Sferon, reconstruite ca oraşe Sferon, după planul, arhitectura lui Sferon.
Desigur veţi da proprietarilor terenurilor şi caselor naţionalizate despăgubiri corecte, dar nu mai mult de 100 mii de euro. Nici un om de pe glob nu are voie să aibe averi, proprietăţi mai mari de 100 mii de euro.
Clădirile în oraşe, localităţi vor fi ca în Sferon în formă de sferă şi uneori de semisferă, asemănătoare la exterior cu Teatrul Naţional din Beijing cel în formă de semisferă, construite din panouri de acril sau
plastic şi ţevi uşoare grafen, carbin sau oţel unde nu aveţi grafen, carbin. Grinzile construcţiilor şi picioarele podurilor, structura de susţinere şi rezistenţă a construcţiilor, vehiculelor, tehnologiilor se fac din grafen, carbin sau, unde nu aveţi grafen, carbin le faceţi din oţel sau alte materiale mai bune ca oţelul, numai până obţineţi grafen şi carbin, după care le înlocuiţi oţelul lor cu grafen şi carbin, inclusiv în toate construcţiile trecute şi viitoare de pe glob. Dar folosiţi oţel şi plastic la clădiri doar unde nu aveţi acril şi grafen şi carbin care sunt mult mai bune.
Deci cu două semisfere ca Teatrul Naţional din Beijing suprapuse creaţi o clădire sferică în localităţi, identică cu cea din Sferon, semisfera inferioară fiind îngropată în pământ.
Sunt interzise materiale de construcţii precum beton, lut, pietriş, stâncă, cărămidă, bolţari şi altele asemenea asemănătoare pietrei, rocilor deoarece sunt grele, sfărâmicioase şi deci cad uşor la cutremur, fiind şi greu de manipulat în construcţii.
Doar fundaţia clădirilor, construcţiilor o veţi face din geopolimerul piramidelor din Visoko, Bosnia, de 5 ori mai bun decât betonul sau din grafen, carbin.
Populaţia oraşelor, localităţilor trebuie redusă la maxim 30 mii de locuitori, pentru a evita poluarea, aglomeraţia, dificultăţile de aprovizionare cu apă şi hrană, problema insuficienţei terenurilor care sunt, devin prea puţine pentru o populaţie prea numeroasă şi prea mulţi pretendenţi.
Veţi construi pasaje aeriene sub formă de
autostrăzi aeriene, suspendate, pasaje aeriene şi subterane pentru pietoni şi vehicule în toate intersecţiile aglomerate sau mari, care au ieşiri şi intrări în toate străzile, aleile, drumurile care intră şi ies din intersecţii. Pasajele, trecerile pentru pietoni vor fi separate de pasajele, trecerile pentru vehicule.
Un pasaj aerian care arată foarte bine, cu multe ramificaţii largi şi e aşa cum cer eu să faceţi pasajele este uriaşul pasaj de la Gara Basarab, de lângă Gara Mare din Bucureşti, care arată ca nişte poduri uriaşe cu multe şosele suspendate pe stâlpi, prinse de stâlpi cu cabluri de oţel şi foarte lungi, şoselele pasajului având câţiva kilometri lungime în total.
De exemplu în Piaţa Unirii din Bucureşti, sub parcul din această intersecţie faceţi pasaje subterane care ies în toate străzile care intră în Piaţa Unirii şi care se intersectează între ele într-un punct aflat sub centrul părculeţului, ca razele intersectate în centrul unui cerc.
Deasupra Pieţei Unirii faceţi un pasaj aerian ca cel din Gara Basarab de care am vorbit adineauri, mai faceţi în Piaţa Unirii şi pasajele aeriene, subterane separate pentru pietoni şi astfel arată proiectul unei intersecţii bine construite pe care am cerut să îl faceţi în toate intersecţiile mari sau aglomerate ale planetei şi în orice intersecţii vreţi şi puteţi.
Dar voi orăşenii nu aşteptaţi să vă facă doar primăria pasajele, ieşiţi voi de bună voie la muncă voluntară câteva ore pe zi şi în zilele libere şi aşa scăpaţi de poluare, aglomeraţie, chin în oraş.
Însă pasajele aeriene şi subterane eu cer să le faceţi sub formă de autostrăzi.
E puţin mai multă muncă la ele dar le veţi avea de bună calitate, milenii de acum încolo.
Reduceţi viteza legală a vehiculelor în oraşe şi pe şosele, căi ferate la maxim 30 kilometri pe oră pentru a evita accidentele.
Veţi mări de 100 până la o mie de ori numărul vehiculelor de transport în comun cu motoare electrice sau magnetice, fără motoare termice precum metrou aerian, trolee, troleibuze, tramvaie, autobuze şi altele asemenea şi veţi permite oamenilor să circule gratuit cu ele, fără bilet, ca să le fie bine şi să renunţe mai uşor la automobile.
Casa Poporului şi Pentagonul şi altele asemenea precum zgârie norii sunt construcţii mari, grele, instabile, din materiale sfărâmicioase asemănătoare rocilor şi de aceea se prăbuşesc uşor la cutremur sau când se învechesc.
Deci cer să le umpleţi cu geopolimerul de Visoko şi cu armătură de grafen sau carbin transformându-le în stânci fără goluri interne, stâlpi solizi, rezistenţi care vor deveni structura de rezistenţă şi vor putea susţine bine clădirile în formă de sferă.
Apoi, deasupra lor, sprijinite pe aceşti stâlpi construiţi clădirile în formă de sferă sau semisferă din Sferon despre care am vorbit şi în acest text, clădiri mari cu diametru de minim un kilometru sau mai mari, asemănătoare şi cu Teatrul Naţional din Beijing.
Activitatea seismică a crescut de 5 ori pe glob în ultimele secole, ceea ce e mult prea mult, ea creşte în continuare datorită încălzirii globale, a atins limita critică periculoasă maximă şi o va depăşi curând, moment în care cutremurele,
vulcanii riscă să dărâme toate construcţiile de pe glob şi să facă să piară omenirea.
Barajele hidrocentralelor şi digurile trebuie să aibă grosimea egală cu înălţimea ca să reziste acestor cutremure planetare şi îmbătrânirii.
Ordon ca apa murdară, mizeria din gospodării, localităţi, wc, baie, bucătărie, cadă, chiuvetă, bideu, comunităţi umane şi ale oricărui om să nu mai fie aruncate în râuri, lacuri, pârâu, ape ci să fie trimisă pe conducte direct în mări şi oceane.
Apele în care aruncaţi ape murdare sunt trimise pe conducte la robinetul oamenilor care înghit urina şi excrementele pe care le-au aruncat unii în acele ape, iar acesta e cel mai mare păcat, să înghiţi urină şi excremente, care trebuie strict interzis.
Acesta e deasemeni cel mai important lucru pentru evitarea războiului nuclear şi poluării, încălzirii globale.
Să fie băgaţi la închisoare pe viaţă cei ce aruncă mizerii, urină, excremente în ape.
Să se dea la robinet oamenilor exclusiv apă de ploaie fără chimicale care e cea mai curată apă de pe glob. Chiar şi apa de izvor poate conţine excremente, urină aruncate de animale, păsări şi absorbite de apa izvorului sau de apa de ploaie care curge pe sol ajungând în apa de izvor. Dar apa de izvor e mai curată decât celelalte ape, cu excepţia apei de ploaie.
Nu există rău pe care capitalismul să nu îl facă, de la trafic de droguri la exploatarea oamenilor, mafie, războaie, corupţie, gândire, vorbire rea şi dementă, capitalismul a făcut toate relele existente.
Capitalismul e curvie, e principala cauză a curviei care e principala cauză a războiului nuclear.
Deci principalele rele care cauzează războiul nuclear, încălzirea globală şi pieirea omenirii sunt curvia, nebunia, poluarea, sărăcia,
capitalismul, corupţia, masoneria, sistemul financiar şi banii şi valorile financiare precum aurul, dar şi a mânca sau bea urină şi excremente, a vărsa în ape urina, excremente, mizerii din gospodării şi de la oameni dar şi lucrurile esoterice care sunt toate rele, dar şi religiile care sunt tot lucruri esoterice şi vrăjitorie care împinge la curvie şi nebunie. Aceste rele trebuie să le nimiciţi primele dacă vreţi ca omenirea să scape de la pieire.
Ar mai fi şi nebunia care vine deseori şi prin prostie sau religie şi care poate uşor declanşa război nuclear. Şi nebunia e una din cauzele principale ale războiului nuclear, aproape toţi oamenii sunt nebuni, parţial sau total, iar conducătorii nebuni pot declanşa uşor război nuclear datorită demenţei.
Principalele lucruri care salvează omenirea de la pieire sunt cuvântul bun şi isteţ, omenia, cărţile, bibliotecile, târgurile de carte, massmedia corectă care vorbeşte corect şi chibzuit şi sincer, educaţia corectă, învăţământul corect şi capabil ca în comunism, Internetul corect şi curat fără violenţă, curvie, rău, pornografie, satanism, lucruri esoterice,mizerii şi tâmpenii.
Aceste lucruri bune deci trebuie să le corectaţi şi dezvoltaţi primele ca omenirea să scape de la pieire prin război nuclear, încălzire globală, nenorociri mari.


Aştept idei şi iniţiative ale întregii omeniri şi demonstraţii de stradă a miliarde de oameni, greve generale a miliarde de oameni care să ceară, să aplice cererile, ideile, invenţiile mele din textele mele de la poezie.ro, de aici, de pe blogul meu edison50.blogspot.com şi din pagina de facebook a televiziunilor şi radiourilor naţionale ale României şi care să elimine problemele nocive prezentate în aceste texte.

Vă mulţumesc că aţi aplicat recent pe tot globul numeroase din lucrurile pe care le-am cerut la poezie.ro. De exemplu aţi făcut pace între Turcia şi Grecia, aţi pornit în estul Europei unele iniţiative ce pot crea sau pregăti reţeaua Z şi multe altele care vă pot salva din război nuclear.
Nu fiţi supăraţi că am fost aspru şi v-am certat în textele mele, că dacă nu eram dur, aspru voi, omenirea nu făceaţi ce am cerut şi de aceea nu mai puteaţi scăpa de la pieire în război nuclear.
Dar mai aveţi mult de luptat ca să faceţi ce am cerut, ca să scăpaţi din război nuclear, însă e bine că aţi pornit serios această luptă şi că ascultaţi cuvântul meu şi ce am ordonat eu la poezie.ro pentru tot globul.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!