poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 158 .



Zorro (partea 2)
personale [ ]
Haiducul român

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-05-14  |     | 



Cum m-a rugat frumos o babă ştirbă, gheboasă, fără dinţi, proastă şi bârfitoare să mă însor cu ea cum eu am sărit în sus de bucurie. Mai ales că poliţiştii şi jandarmii mă pisează de atâţia ani să mă însor, dacă nu cu Miss Univers măcar cu baba asta.
Dar eu mă însor cu Miss Univers, frumoasa Aishwarya Rai, nu cu baba, să facă spume de ciudă poliţaii şi jandarmii, miliţienii şi alţi obsedaţi sexual ca ei, care sar ca proştii intrând cu totul în găleata de gunoi plină de urină şi menstruaţie împuţită a sexului nevestelor lor, după ce popii homosexuali, curvari, proşti, nebuni i-au prostit cu tâmpenia căsătoriei, învăţându-i, pisându-i să se însoare.
Aşadar, Aishwarya, star de cinema celebru şi cea mai frumoasă femeie de pe glob care îmi place ca o soră, de ce nu, că şi baba îmi plăcea ca un coşmar, deci Aishwaria va avea doi soţi simultan, pe Bacchan al ei şi pe mine. Trebuie, că jandarmii şi poliţiştii vor neapărat asta, să mă însoare, că-s proşti şi autoritari şi toţi trebuie să se închine ca slugile la ei şi la popii proşti, obsedaţi de sex. Dar şi sexul bărbatului e un coş de gunoi împuţit, plin de urină împuţită şi spermă împuţită, deci femeilor, dacă nu sunteţi nebune, proaste ca ăştia, nu vă băgaţi în sexul bărbaţilor, că intraţi în urină, în gunoi.
Pentru că am lămurit problema cu proştii şi nebunii însuraţi să trecem la femeia ideală, Aishwaria Rai. Nu e ideală, nu există oameni ideali, dar e mai bună ca nebunele măritate şi putem creiona acum imaginar o poveste de amor lacrimogenă, drăguţă, de film, pentru o actriţă ca ea sau un regizor ca mine, deşi nu sunt atras de femei sau de Aishwaria.
O să-i spun Aisa, că aşa o alint eu pe Aishwaria, dar mai întâi v-o descriu, să înţeleagă proştii însuraţi şi proastele măritate de ce au greşit când s-au căsătorit, alegând partener prost, lipsit de calităţile Aisei, în loc să aleagă un om ideal ca Aisa.
Aisa e frumoasă, discretă, calmă, cuminte, isteaţă, citită, chibzuită, rezervată, deosebită, interesantă, dansatoare bună, actriţă bună, curajoasă, luptătoare, echilibrată şi aproape corectă, fără greşeli în purtări.
Are şi siluetă.
Să le văd şi eu pe batozele obeze de neveste ale însuraţilor sau pe soţii lor proşti sărind în apă de la etajul 20, ca Aisa în film.
Aisa mânuieşte sabia ca cei mai buni luptători de pe glob, în filme şi în realitate.
Deci am regizat cele mai tari filme indiene de la Bollywood şi Hollywood, îl voi regiza şi pe ăsta cu Aisa, deci îi scriu scenariul, iată scenariul:
Sunt Zorro, un cavaler cu sabie, un prinţ deghizat, un luptător cumplit care turtesc ostaşii răi, câte 30 odată, la pachet, cînd sunt în toane bune şi 300 de nătărăi răi, poliţai curvari, jandarmi corupţi, regi răi sau alţii păcătoşi, cu fulgerul cuvântului meu.
Mă prefac a fi prost mereu, deşi bărbatul ideal şi prinţul planetei Zorro nu e un prost.
Într-o zi intru pe geam la Aisa, delicat, politicos, cavalereşte, sărind de la 500 metri de pe o stâncă, cu deltaplan sau fără, trecând în zbor prin geam la castel, la camera Aisei, fără să-l deschid că sunt uituc şi făcându-l ţăndări.
Aşa sare şi Aisa în filme, începutul e bun.
Zic:-Dragă Aisa, ce calităţi ai să meriţi să te iau de nevastă în acest film?
Dă-mi un motiv, unul credibil.
-Dar nu mă interesează căsătoria, sunt miss Univers nu o tâmpită ca nevestele poliţiştilor şi ca poliţiştii însuraţi.
Nu mă iei ca pe un bibelou, ca pe o slugă şi mă pui unde vrei şi faci ce vrei din mine, că nu-s femeie de duzină, ci Miss univers, câştigătoarea concursului de frumuseţe cel mai mare de pe glob.
Îmi amintesc că Aisa a refuzat să pozeze ca o curvă în slip la Miss univers sau Miss World, spre deosebire de proastele celelalte de concurente curve, care sunt toate măritate deja, obsedate de
tâmpenia căsătoriei cu care îţi vinzi şi distrugi pe viaţă libertatea.
Zic: Aisa răspunsul e corect, dar şi eu gândesc la fel, sunt Zorro, prinţul planetei, nu un fraier de poliţist însurat, deci nici eu nu mă însor cu tine, nu mă interesează femeile şi însurătoarea, poţi să-mi spui Edi, sau Edison.
Nici eu nu mă însor cu tine, nu mă interesează relaţii de cuplu, căsătorie, mai ales că proştii de poliţişti au încercat să mă preseze cu asta, e vina lor, nu a ta.
Gata, am căzut de acord, nu ne căsătorim.
Apoi ne jucăm puţin, sărim în apă de la etajul 20, proastele obsedate de căsătorie şi de sex au zis că nu sar cu noi, n-au curaj, deci au rămas pe afară, nu le-am primit în acest film.
După aceea ne-am duelat, eu şi Aisa, cu lovituri foarte rapide şi puternice, retezând şi lumânările din castel pe lung, eram cam egali, spadasini de competiţie, nu legume.
-Aisa, erai bună de nevastă, duelezi nemaipomenit, dacă nu duelam mai bine ca tine te luam de nevastă.
-Eşti seducător, cel mai seducător şi drăguţ bărbat de pe glob Zorro, dacă nu eram Miss Univers, cea mai frumoasă femeie de pe glob, te luam de soţ, dar aşa nu eşti suficient de bun pentru mine.
Să renunţăm la mizeria blestemată a căsătoriei, ce vrei, să ne căsătorim doar pentru plăcerea animalică, tâmpă, stupidă, dar atrăgătoare a sexului? Sexul e un drog, o otravă dezgustătoare, o baie de urină, ambalată în învelişul atrăgător al plăcerii.
-Bravo, Aisa, e rezolvată, asta vroiam şi eu dar poliţiştii, jandarmii, popii proşti şi nebuni vor să ne însoare, ăştia sunt oamenii, maimuţe demente obsedate de sex, care au un cap de penis în loc de cap, cu care se gândesc numai la penis, până ajung să îl înghită în sex oral, în perversiuni sexuale, aşa cum vezi în videoclipurile de pe Internet, în care miliarde de oameni fac sex oral, perversiuni sexuale. Dar nu toţi perverşii ăştia se filmează pe Internet, sunt mai mulţi decât par.
-Da, ce bine că noi doi am scăpat de mizeria asta sexuală. Deci sigur nu te interesează să facem sex, Zorro, nu vrei nici cu cea mai frumoasă femeie de pe glob?
-De ce aş vrea, refuz că sunt burlac şi nici tu nu vrei sex cu mine, cel mai seducător bărbat de pe glob.
-Ce bine când doi oameni isteţi şi înţelegători ca noi se înţeleg atât de bine şi nu păcătuiesc şi nu se ciocănesc sexual şi nu vor plăcerea şi au lucruri mult mai interesante de făcut. Citesc, fac sport, arte, filozofie din care rămâi cu ceva, din sex nu rămâi cu nimic, rămâi epuizat de efort ca prostul şi atât. Ducă-se pe pustii pacostea de plăcere sexuală.
-Deci lăsăm sexul proştilor de poliţai şi jandarmi, popi şi alţi obsedaţi sexual, însuraţi, "măritaţi" şi neînsuraţi, ce zici?
- E bine, dar nu uita că nu mai găseşti gagică isteaţă, frumoasă, luptătoare şi desăvârşită, prinţesă ca Aisa.
-Da, nici tu nu-l iei pe Zorro din supermarket cu doi dolari, la kilogram cum pretind capitaliştii.
Dialogul acesta plin de muşcături, duritate şi suspans a făcut să ne iubim ca frate şi soră, ne îndrăgim sincer şi dezinteresat.
Văzând că merită, am ajutat-o pe Aisa să facă filme mari la Bollywood, regizând telepatic miraculos filmele ei. Când şi baba oribilă, scandalagioaică a poliţiştilor proşti va câştiga ca Aisa concursul Miss Univers, eu mai cedez puţin, le-o dau de nevastă acestor poliţişti, jandarmi proşti, obsedaţi de însurătoare.
Dar ce zic eu, văd că mi-au luat-o înainte, s-au căsătorit poliţaii cu baba ştirbă, pentru că nevestele lorcele tinere şi tâmpe, îmbătrânind, au devenit toate această babă oribilă puţind a urină de care vorbeam.
Ei fiind proşti, nu ştiau că va fi şi babă şi oribilă, ea le părea Luna de pe cer şi o slăveau în versuri.
Să vezi romantism în versuri între poliţist prost şi baba slută, nevastă-sa mirosind urât a excremente. Oricât ai spăla sexul şi fundul, ele tot put groaznic a excremente pe dinăuntru, aşa că şi baba poliţaiului pute.
Deci asta e cu unii oameni, nu e destul că-s proşti şi fac păcate, tâmpenii, dar te îndeamnă sau te atacă şi pe tine să le faci.
Vor pieri în Apocalipsa războiului nuclear în 2026 toţi oamenii, jandarmii, poliţiştii, militarii violenţi, vicleni, răi sau curvari, curvarii şi păcătoşii.
Întreaga omenire va pieri în Apocalipsa războiului nuclear din 2026. Doar eu Zorro aş putea salva de la moarte un om din Apocalipsă, războiul nuclear din 2026. Ordinul de declanşare al acestui război nuclear din 2026 în care omenirea va pieri a fost deja dat de conducătorii corupţi, criminali şi masoni ai planetei şi ai ţărilor.
De aia se ameninţă reciproc acum cu război nuclear.
Popi curvari sunt şi stareţul Arsenie Boariu din Lăpuşna şi complicele lui curvarul mitropolit Andrei al Ardealului şi curvarul Patriarhul Daniel al României, ordon ca ăştia să dispară urgent de pe planetă.
Adresa blogului meu pe care puteţi citi texte noi ale mele care uneori nu apar la poezie.ro dar şi anunţuri, mesaje ale mele precum de exemplu concertele muzicale pe care le voi dirija telepatic, miraculos este:
edison50.blogspot.com

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!