poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 200 .



Festival ideal
personale [ ]
Ordin militar

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [maxinminin ]

2021-05-03  |     | 





Vreau să înfiinţăm un eveniment artistic, cultural şi filozofic total, un festival numit "Edi" ce exprimă şi cuprinde toate cele 7 arte şi întreaga cultură, filozofie, artă mondială.
Festivalul Edi va avea 7 secţiuni separate, fiecare din ele dedicate uneia din cele 7 arte. Festivalul va mai avea o a opta secţiune dedicată filozofiei, o a noua secţiune dedicată culturii în general, o a zecea secţiune dedicată artei contemporane, o a unsprezecea secţiune dedicată filozofiei contemporane, o a douăsprezecea secţiune dedicată culturii contemporane şi o a treisprezecea secţiune dedicată culturii sincretice care exprimă sincretic ideile, cultura simultan în artă, filozofie şi cultură. Va mai fi şi o a paisprezecea secţiune în festival dedicată umorului, epigramei, satirei, jocurilor şi o a cinsprezecea secţiune dedicată artei pentru copii, basmelor.
Festivalul Edi va fi un eveniment gigantic, de mărimea unor evenimente precum Festivalul Enescu, Premiile Oscar, Premiile Nobel, Carnavalul de la Venezia, Târgul de carte de la Paris şi alte asemenea evenimente culturale, cele mai mari de pe glob.
Festivalul Edi va avea în a şaisprezecea secţiune cel mai mare târg de carte de pe glob, deschis permanent, 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi, cu cărţi în toate limbile planetei, dar mai ales în limba română. În Festivalul Edi sunt interzise răul, violenţa, curvia, batjocura, prostia, inclusiv în cărţile prezentate în Târgul de carte al festivalului. Fiecare din cele 16 secţiuni separate ale festivalului vor fi un festival unic, separat ce se desfăşoară pe străzi, în săli imense şi în stadioane, în România şi în toate ţările care vor să participe la festival simultan. Festivalul poate fi condus de oameni capabili precum Stelian Tănase, Mircea Dinescu, Ion Caramitru, prezentatorii Cătălin Cârnu, Andreea Marin, Costin Enache de la Radio România Actualităţi. În Festivalul Edi se va cânta doar muzică populară, simfonică, electronică, contemporană, corală şi populară, dar va fi interzis orice alt fel de muzică, mai ales muzica religioasă, jazz, rock, rap, pop şi altele asemenea. În festival sunt interzise chitara electrică, saxofonul iar politicienii, bogătaşii, infractorii, curvarii, masonii şi suspecţii nu vor putea participa la organizarea festivalului. Festivalul nu va fi condus de statul român, ci va fi independent, condus doar de mine şi de cei pe care îi aleg eu.
Curvarii nu vor fi primiţi nici măcar ca spectatori la festival. Intrarea spectatorilor şi copiilor la festival este liberă, fără bani, bilete, condiţii. Dacă organizatorii festivalului vor încălca aceste reguli, vor fi concediaţi şi veţi înfiinţa în altă parte, de la zero, din nou Festivalul Edi.




Staţiunile turistice Băile Herculane şi Costineşti sunt printre cele mai bune din România şi de pe glob. Vă ordon vouă conducătorilor ţărilor şi ai României ca staţiunile Costineşti şi Băile Herculane şi comuna Iveşti din judeţul Galaţi să fie dotate urgent, chiar şi în 6 luni,
maxim un an cu următoarele lucruri:25 magazine mari de cărţi, mall, fabrică de laptopuri, smartphonuri şi tablete, puncte numeroase de Internet wireless gratuit, diguri de protecţie faţă de inundaţii pe malul apelor şi râurilor, târg de carte deschis permanent în oricare zi a anului, biblioteci imense cu zeci de milioane de cărţi, stadion acoperit cu 100.000 de locuri, sală polivalentă cu 5000 până la 50.000 de locuri, teatru cu mii de locuri în sală, teatru de vară cu mii de locuri în sală, şcoli separate pentru fiecare din cele 7 arte şi pentru filozofie, terenuri de sport, parcuri verzi mari precum parcul Herăstrău din Bucureşti, fabrici ecologice de scule, unelte şi produse strict necesare ecologice, livezi cu sere şi pomi fructiferi din toate ţările, fabrici ecologice de automobile electrice şi biciclete performante, orchestre simfonice, cor madrigal, cor de muzică simfonică, combinate ecologice de legume şi fructe, combinat apicol ecologic, fabrici de îmbrăcăminte eco şi încălţăminte eco, Cap-uri ecologice fără animale şi fără bălegar, tipografii, edituri, licee, şcoli de meserii, poduri peste ape şi râuri din 500 în 500 de metri, rezervaţii naturale, fabrici ecologice de rechizite şcolare, piaţă agroalimentară identică cu cea mare şi desăvârşită din Lugoj şi la fel de mare ca ea, parcări pentru biciclete şi automobile electrice, studiouri de film, universităţi de arte şi ştiinţă şi filozofie şi ecologie şi tehnologii ecologice, parcuri solare şi eoliene şi surse ecologice de energie ce nu folosesc combustibili de ardere bio sau nebio sau de alt soi, Disneyland, locuri de joacă pentru copii, piste mari pentru karting-uri cu motoare electrice,5 aprozare cu toate fructele şi legumele existente. Toate dotările şi construcţiile astea trebuie să le aibă toate staţiunile şi oraşele planetei şi localităţile, satele, comunităţile planetei. La mall-urile staţiunilor acestea se vor vinde doar produse ecologice, importante, strict necesare, performante, ieftine. Cer ca Festivalul Edi să se desfăşoare simultan în România, în ţările care doresc să participe şi în Iveşti, Costineşti şi Herculane. Cer să se cureţe gunoaiele din aceste staţiuni, de pe malul apelor, râurilor, pârâurilor, şoselelor, izvoarelor şi din păduri. Cer să fie renovate clădirile deteriorate şi podurile deteriorate din Inveşti, Costineşti şi Herculane.
Disneylandul să fie cu Tom şi Jerry, Bugs Buny, Ciocănitoarea Woody şi fără maimuţoii aceştia plicticoşi din desene animate pe care îi aveţi acum în Disneyland.
În toate localităţile de pe glob construiţi aceste lucruri pe care le-am cerut în acest text pentru Costineşti, Herculane, Iveşti.
Eu, Gudruman Edison caut o locuinţă liniştită, gratuită, fără taxe şi chirie, plăţi de orice fel în Băile Herculane în care să locuiesc singur. De exemplu, la hotelul Hercules există astfel de locuinţă pe placul meu în Herculane, deci cer să facem un concurs de idei sau iniţiative prin care să obţin această locuinţă sau o alta similară din Herculane. Sunt grav bolnav şi nu am momentan locuinţă. Cel mai mult îmi place vila Floriana de lângă hotelul Afrodita din Herculane, acolo sau lângă ea în cabana Rustic aş vrea să locuiesc. Deci cer să se înfiinţeze în Iveşti, Herculane, în Costineşti şi în România şi în toate ţările, comunităţile o instituţie de livrare la domiciliu şi la cantină, la o căsuţă inclusiv prin curier şi prin poştă a hranei vegetariene gratuite, sănătoase, fără chimicale, fără produse animale, oferită săracilor şi bolnavilor fără a le solicita acte şi buletin. Doar astfel îmi pot procura acum şi eu hrana, dacă mi se livrează hrană gratuit în Herculane, prin poştă, prin curier sau prin alte metode asemănătoare prin care pot alege eu locul în care primesc hrana.

Refuz de acum încolo să mai locuiesc în instituţii ale statului precum spitale, cămine de bătrâni, instituţii de ajutor social şi altele, deoarece vreau să evit unii lucrători agresivi ai statului, precum medicii, asistenţii, infirmierii care au încercat să mă ucidă cu medicamente toxice în spitale, îmbolnăvindu-mă de trei boli mortale, omorându-mă practic.
Înţelegeţi de ce cer acum hrană gratuit şi locuinţă liberă, gratuită, în care să locuiesc fără lucrătorii uneori prea deranjanţi ai statului. Nu toţi lucrătorii statului sunt răi, dar cei răi sunt infiltraţi în toate instituţiile şi clădirile, activităţile statului.
Cer deasemeni să se interzică urgent internarea forţată a nebunilor în spitale şi orice alte centre, locuri şi instituţii sau tratarea obligatorie, forţată, criminală a nebunilor cu medicamente, injecţii, raze, tratamente medicale, deoarece sunt otrăvitoare, ucigătoare, au efecte secundare grave şi nu vindecă pe nimeni, dar ucid lunar milioane de bolnavi şi îmbolnăvesc sute de milioane de oameni lunar. Nebunii nici măcar nu se pot apăra singuri pentru că unii nu judecă şi nebunilor nu li se dă prin lege dreptul să se apere deşi uneori judecă mai bine decât oamenii sănătoşi, precum de exemplu domnul Nash, laureat Nobel, care era un nebun, bolnav de schizofrenie însă avea judecata genială a unui laureat Nobel. Nebunii şi infirmii, handicapaţii sunt cei mai nenorociţi, neajutoraţi dintre oameni şi bolnavi pentru că nu ştiu sau nu pot să se îngrijească şi să se apere singuri, ar trebui cel mai mult ajutaţi. Psihologia este o ştiinţă a curviei inspirată din yoga şi yoga curviei Tantra yoga, fondată de doi curvari obsedaţi sexual, Freud şi Gustav Jung, care vorbeau doar despre sex, noţiuni din yoga şi Tantra yoga, ştiinţa curviei, noţiuni yoghine şi esoterice nebuneşti precum eul, subconştientul, conştiinţă, conştienţă, psihic şi altele asemenea.
Jung a studiat Tantra yoga, ştiinţa perversiunilor sexuale în India şi cu tâmpeniile astea a creat psihologia, o tâmpenie care este preluată de psihiatrie şi care a fost interzisă de comunişti, speriaţi de tâmpeniile pe care le fac yoghinii din Misa şi şeful lor, Gregorian Bivolaru, cel mai rău, perfid, periculos,curvar,prost,nebun om de pe glob. Deci psihologia, prezenţa yoghinilor, psihologilor şi yoga trebuie interzise urgent pe glob şi în Costineşti, Băile Herculane, Bucureşti. De ce oare unii pacienţi şi bieţii nebuni dau foc spitalelor şi atacă personalul medical şi pe ceilalţi pacienţi?
Pentru că sunt asasinaţi cu sânge rece cu medicamente,
raze, injecţii ucigaşe de doctori, asistenţi, poliţişti şi bătuţi de infirmieri degeaba şi pe furiş în spitalele de psihiatrie.
Institutul român de psihiatrie spune că nouă oameni din zece, adică aproape toţi oamenii, inclusiv psihiatrii, poliţiştii, psihologii sunt nebuni, fapt care se vede clar în greşelile, păcatele şi relele lor zilnice, în lipsurile, defectele, neputinţele minţii, firii şi corpului lor.
De aceea toţi oamenii sunt în acest pericol de a fi declaraţi nebuni, internaţi forţat şi asasinaţi de psihologii nebuni, psihiatrii nebuni şi poliţiştii nebuni în spitalele de psihiatrie.
Deci pericolul acesta ameninţă pe toţi oamenii de pe glob şi trebuie eliminat urgent. Aştept deci idei şi iniţiative ale întregii omeniri pentru rezolvarea ideilor şi problemelor din acest text al meu.
Istoria şi Internetul sunt pline de exemple de nebuni precum jandarmi răi ce au bătut demonstranţi nevinovaţi, ofiţeri răi ce au bătut soldaţi drepţi, poliţişti răi ce au bătut oameni drepţi, conducători răi şi oameni răi ce au bătut şi ucis oameni buni. Dar doctorii, psihologii, psihiatrii şi farmaciştii şi oamenii corupţi, poliţiştii, jandarmii, militarii corupţi care îi ajută să ucidă bolnavii şi nebunii inclusiv prin internarea forţată a nebunilor la psihiatrie ne ucid cu medicamente, injecţii, raze ucigaşe deci sunt nebuni şi trebuie internaţi urgent în spitale de psihiatrie, că cer salarii nesimţite pentru crimele lor. Păi credeţi că e vreo diferenţă între a intra un om în reactorul radioactiv de la centrala atomică de la Cernobâl sau în aparatul cu radiaţii radioactive de tratament medical? Nu e nici o diferenţă, e aceeaşi radioactivitate ucigaşă, care ca şi medicamentele, injecţiile, razele medicului va ucide pacientul mai târziu, iar datorită întârzierii nimeni nu va bănui că moartea bolnavului a fost cauzată de medic. Asta e crima perfectă a politicienilor, farmaciştilor, medicilor, psihologilor care fac astfel de orori. Ştiţi de ce medicii, farmaciştii au un aer şi un discurs superior, sigur, academic, cult, instruit, isteţ, convingător şi uneori de comandă ca la slugi când recomandă pacientului medicamentele cu care îl ucide şi de ce toţi oamenii nebuni vorbesc la fel când fac rele şi tămpenii? Pentru că sunt proşti sau nebuni sau perfizi sau răi, inclusiv profesorii din facultăţile de farmacie şi medicină care îi învaţă cum să omoare oamenii cu tratamente medicale, în timp ce le şi spun cu tupeu şi cinism că sunt ucigaşe, au efecte secundare. Iar ei, profesorii criminali împreună cu criminali precum doctorii, farmaciştii, asistenţi medicali, infirmierii şi poliţiştii criminali, după ce ucid bolnavii cu tratamente medicale le spun cu cinism şi perfid:
-Dar de ce te plângi că te-am îmbolnăvit şi omorât cu boala asta mortală, că văd că eşti bine, nu ai nimic, arăţi bine, ai încredere în noi că ştim ce facem, suntem specialişti cu n diplome de renume.
Asta arată clar că sunt nebuni, mai ales dacă ei cred sincer ce spun, că nu-s criminali şi că fac tratamente medicale bune.
Consecinţa directă a acestei nebunii generalizate, plină de răutate şi prostie a omenirii este războiul nuclear cu care ruşii, americanii, Nato, Coreea de Nord, Iranul şi alţii ameninţă să ucidă omenirea ca Hitler. O singură bombă nucleară poate ucide toţi francezii şi distruge toată Franţa, ce te faci dacă un psihiatru nebun ajunge preşedintele ţării şi omoară alte popoare cu bomba nucleară datorită demenţei sale. Nouă din zece oameni, adică nouă din zece conducători ai fiecărei ţări sunt nebuni, au bombe nucleare şi se ameninţă deja de ani de zile cu război nuclear în massmedia. Au fost nebuni conducătorii americani care au bombardat nuclear Hiroshima şi Nagasaki omorând copiii şi japonezii paşnici, nevinovaţi din aceste oraşe. Un conducător isteţ care nu e nebun este preşedintele rus Vladimir Putin, care prin curaj şi isteţime şi prin luptă a oprit războiul dintre Coreea de Nord şi America şi nebunia imperialiştilor conducători ai Angliei şi Americii, cei mai corupţi şi răi de pe glob, majoritatea masoni. Vladimir Putin a combătut curvia şi eu admir imens asta la el, bravo lui.

Eu caut şi un post de dirijor de orchestră simfonică şi de cor madrigal şi de cor de muzică simfonică similar Corului Academic Radio, în care să pot să aleg totul în repertoriul muzical şi în orice şi în care nimeni să nu îmi comande sau impună nimic, că nu accept şefi. Cei care vor să mă angajeze dirijor mă găsesc uneori în Băile Herculane, oraş prin care trec periodic şi la adresa mea de email pe care o verific rar, o dată la câteva luni:
[email protected]
Precizez că nu voi părăsi niciodată Europa, iar ansamblurile muzicale din exteriorul Europei le pot dirija prin Internet, de la distanţă, aşa cum membrii Orchestrei Naţionale a Franţei şi ai altor mari ansambluri muzicale au cântat împreună în anumite concerte, melodii doar prin Internet, deşi erau fiecare din ei în alt loc şi comunicau de la distanţă între ei.
Eu nu am făcut şcoală de muzică şi folosesc alt tip de tehnici muzicale şi teorie muzicală, superioare celor folosite acum de omenire. Ştiu să dirijez orice melodie, din orice gen muzical fără partitură şi fără să o fi auzit mai înainte şi ştiu să dirijez oricare instrument din milioanele de instrumente muzicale ce există sau se vor inventa în viitor, dar nu există încă.

Transmiteţi urgent următorul ordin militar afişat între ghilimele împreună cu tot acest text tuturor conducătorilor din toate ţările planetei, preşedinţi de stat, prim-miniştri, miniştri, regi, parlamentari, congresmani, generali şefi ai armatelor, şefilor armatelor, membrilor Congresului american şi membrilor Dumei de stat a Rusiei:
"Sunt Gudruman Edison. Voi conducătorii tuturor ţărilor şi armatelor planetei aveţi ordinul meu militar să închideţi imediat toate Ministerele Sănătăţii din toate ţările, toate farmaciile, spitalele, dispensarele, facultăţile de medicină şi de farmacie şi şcolile de medicină şi de farmacie de pe glob şi să pedepsiţi imediat pe cei ce vor mai face în viitor astfel de crime medicale de tratare ucigaşă a bolnavilor cu medicamente chimice, raze, injecţii cu chimicale, tratamente cu raze radioactive şi energii radioactive inclusiv cu radiografii ucigaşe, să-i pedepsiţi cu pedepse maxime, cu închisoare pe viaţă sau internare definitivă în balamuc pe viaţă. Toate aceste tratamente medicale au efecte secundare ucigaşe, îmbolnăvind şi omorând bolnavii. Veţi anula şi interzice imediat, dar imediat în cinci minute legile justiţiei şi ale oricui care cer internarea forţată a nebunilor în spitale de psihiatrie sau oriunde altundeva şi legile care cer tratarea forţată a nebunilor de către medici şi de către oricine cu tratamente medicale, raze, medicamente, injecţii şi altele asemenea şi veţi pedepsi cu închisoare pe viaţă şi cu internare în balamuc pe viaţă pe cei ce fac aceste legi şi pe cei ce le aplică sau ajută, inclusiv pe poliţiştii criminali, aceiaşi care omoară atâţia negri nevinovaţi în America. Nu veţi ataca însă pe cei ce fac fitoterapie, tratamente cu plante şi substanţe extrase din plante şi cu produse apicole de albine ci îi veţi ajuta şi le veţi da fitoterapeuţilor care sunt specialişti siguri şi corecţi şi care nu sunt patroni ci lucrători ai statului conducerea Ministerelor Sănăţii şi a tuturor proprietăţilor sale şi a instituţiilor sale medicale de învăţământ medical în care se va practica şi învăţa doar fitoterapie (medicina plantelor) şi medicina cu produse apicole de albine, dar numai medicină şi învăţământ fără chimicale. Aceşti fitoterapeuţi pot învăţa şi practica chirurgia actuală şi medicina genetică actuală care se fac fără raze, fără tratamente cu chimicale, medicamente chimice, injecţii cu chimicale şi ei pot face şi vaccinuri fără chimicale pentru vaccinarea oamenilor care vor.
Deasemeni acest ordin militar care se referă strict şi exclusiv la războiul nuclear în care omenirea a pierit sigur în 2026 şi oricum sigur până în 2100 şi care urmăreşte să oprească războiul nuclear, să salveze omenirea de la pieire conţine şi următorul ordin militar care urmăreşte să distrugă lucrurile cele mai rele care cauzează războiul nuclear şi pieirea omenirii, iată ordinul militar adresat inclusiv conducătorilor ţărilor, preşedinţilor statelor, şefilor Nato şi şefilor tuturor armatelor:
Intraţi imediat în toate ţările şi pe tot globul în stare de alertă militară maximă, stare de urgenţă maximă inclusiv prin declanşarea legii marţiale maxime. Înrolaţi toţi oamenii apţi de luptă de peste 18 ani, bărbaţi şi femei în armată. Scoateţi toate trupele militare şi forţele de ordine pe străzi şi la graniţe, în ape şi în aer şi în cosmos. Opriţi dezarmarea nucleară şi Tratatul Start de dezarmare nucleară dintre Rusia şi America. Trimiteţi imediat trupe militare defensive, de autoapărare, majoritatea trupelor voastre militare în zonele principale de conflict (anunţate şi de voi şi de profetul desăvârşit Nostradamus şi de preşedintele Mihail Gorbaciov, de Vladimir Putin şi de conducătorii americani şi conducătorii Nato şi de preşedintele rus Dimitri Medvedev), zonele principale ale celui de-al treilea război mondial nuclear, adică în următoarele zone de conflict:
graniţa dintre Rusia şi Europa, graniţa dintre Ukraina şi Rusia, graniţa dintre Turcia şi Iran, graniţa dintre America şi Rusia, graniţa dintre Africa şi Europa, graniţele de la strâmtoarea Gibraltar şi inclusiv la strâmtoarea Gibraltar, graniţele României, Spaniei, Franţei, Italiei, Turciei, Angliei, Rusiei, Chinei, Americii, Iranului. Porniţi imediat fabricarea armamentului de război fabricând cât mai multe arme şi mai ales arme avansate, de înaltă tehnologie şi de maximă putere de distrugere. Cheltuiţi anual o treime până la jumătate din PIB-ul fiecărei ţări pentru înarmare. Luaţi toate măsurile pentru a înfrunta militar un atac nuclear de maximă putere al ţărilor nucleare, ştiind sigur că atacul nuclear ce va ucide omenirea va veni până în 2026 şi nu mai târziu de 2100, aproape sigur sau sigur nu mai târziu de 2026.
Adică pregătiţi-vă pentru a înfrunta bombardamentul nuclear al tuturor armelor nucleare de pe glob care vor lovi ţara şi continentul vostru, ţările şi continentele.
Ascultaţi şi îndepliniţi strict cuvintele mele şi nu mă deranjaţi cu nimic, pentru că eu, Gudruman Edison sunt cel mai isteţ om de pe glob, cuvântul meu a fost respectat şi ascultat mereu de cei mai isteţi şi instruiţi oameni de pe glob şi eu ştiu cel mai bine dintre voi şi dintre oameni cum să înfrunt războiul nuclear.
Să interziceţi satanismul şi vrăjitoria şi ştiinţele esoterice, sectele şi căile spirituale esoterice, mai ales masoneria şi Misa lui Gregorian Bivolaru şi toate căile spirituale esoterice care se referă la religie, esoteric, paranormal, bioenergie, taoism, yoga, tantra, magie, vrăjitorie, satanism, esoteric, voodoo, şamani, astrologie, energii spirituale, meditaţie, tehnici energetice spirituale sau sexuale şi alte asemenea tâmpenii foarte periculoase şi diabolice.
Să ajutaţi săracii şi ţările sărace să iasă din sărăcie, care e cauza majorităţii războaielor şi a războiului nuclear, căci popoarele se bat în războaie
să fure teritoriul şi averea vecinului, să scape de sărăcie. Deci veţi ajuta săracii şi ţările sărace să aibe fabrici şi agricultură şi altele prin care să-şi producă singuri hrană vegetariană ecologică fără chimicale, apă de izvor şi de ploaie ecologică fără chimicale, maşini agricole, sisteme de irigaţii, şosele, porturi navale mari, şantiere navale mari, reţele de electricitate, surse ecologice de energie electrică, locuinţe ecologice călduroase, haine ecologice, încălţăminte ecologică, scule, unelte, unelte agricole şi de gospodărie, lacuri artificiale, hidrocentrale, tir-uri, camioane, automobile electrice şi cu motoare magnetice dar fără combustibili de ardere şi fără motoare termice, şcoli, licee, universităţi, spitale de fitoterapie şi cele strict necesare omului pentru supravieţuire care sunt corecte şi chibzuite şi ecologice.
Să interziceţi imediat aproape toate genurile de muzică, mai ales rock şi pop-rock şi manele şi muzică ţigănească şi punck şi muzica esoterică şi de meditaţie şi chitară electrică şi saxofon şi jazz, permiţând să se cânte doar muzică simfonică, populară, electronică, uşoară, contemporană, nouă, inovativă adică experimentală şi de cercetare muzicală şi futuristă.
Să eliminaţi imediat toate sursele de poluare precum
cărbune, gaz, petrol, biocombustibili ecologici, combustibili ecologici, combustibili de ardere, căci ele fac gaz cu efect de seră şi încălzire globală care creează riscul cel mai mare de război nuclear. Le veţi înlocui cu surse ecologice de energie electrică şi vehicule electrice şi veţi pedepsi cu închisoare pe viaţă pe cei ce poluează şi creează gaz cu efect de seră, care produc şi ard gaz, cărbune, petrol, combustibili de ardere, hidrogen, combustibili ecologici, că ăştia crează Co2, sunt nebuni, băgaţi-i definitiv în balamuc. Celebra ecologistă sudeză Greta Thunberg cu prezentatorul Cătălin Cârnu de la Srr vor prelua conducerea Sumiturilor
ecologice mondiale şi a instituţiilor ecologice mondiale, inclusiv a celor de la Onu şi vor aplica ecologia pe glob cu lege şi sabie, radical, secondaţi la conducere de Hritick Roshan, Ajay Devgan, Sahid Kapoor care vor controla militar cu trupele Onu şi alte trupe pe cei ce nu fac ecologie,impunând ecologie. Religia şi religiile planetei vor fi interzise în şcoli, instituţiile statului, Srr, Tvr, massmedia, omenire, societate că s-au umplut religiile de curvie, de curvari şi homosexuali precum episcopul de Huşi şi alţi episcopi. Călugărul Serafim de la mănăstirea din satul 23 August, de lângă Costineşti din judeţul Constanţa, care era şeful secund al mănăstirii, al doilea după stareţ între anii 2012 şi 2015 va prelua conducerea Bisericii Ortodoxe planetare, Bisericii ortodoxe române, Bisericii Catolice planetare, adică va fi Patriarh de Constantinopol şi de Ierusalim, papă la Roma şi la Vatican, Patriarh al României în locul patriarhului Daniel mason, trădător şi lacom la bani şi rău, perfid. Misiunea principală a patriarhului Serafim va fi combaterea curviei, pacea omenia, bărbăţia isteţimea şi desfiinţarea, interzicerea religiei creştine şi a religiilor în omenire şi pe glob. Serafim e un bărbat puternic şi drept şi aproape un om ideal, desăvârşit, sportiv şi opus curviei. Când Serafim va desfiinţa religiile, vor rămâne doar cei 100 mii de supravieţuitori buni şi drepţi de după Apocalipsa în care ne aflăm şi Învăţătorul lor care sunt eu, Gudruman Edison, noi cunoaştem religia şi nu mai avem nevoie de ea după Apocalipsă, că suntem suficient de buni ca oameni, în lumea cea bună şi corectă a raiului de după Apocalipsă. Religia a fost o şcoală a omenirii care în Apocalipsă şi-a încheiat rolul, şi nu mai are ce şi pe cine să înveţe după Apocalipsa din 2026 când toţi oamenii vor fi morţi în război nuclear.

Să stopaţi şi eliminaţi curvarii, curvia, yoghinii curvari, taoiştii curvarii, pornografia, tehnicile energetice sexuale, oamenii care ajută şi îngăduie curvarii şi pornografia şi curvia. Curvia este lucrul cel mai rău care distruge cel mai repede omul, demnitatea, binele şi pacea şi astfel declanşează cel mai rapid războiul nuclear, curvia face asta şi cu ajutorul Antihristului curvar Gregorian Bivolaru şi prin Misa lui Bivolaru, cea mai rea şi periculoasă şi dementă organizaţie de pe glob, ca şi masoneria.
Desfiinţaţi masoneria, organizaţia din care fac parte în secret aproape toţi conducătorii ţărilor, toţi politicienii şi bogătaşii de pe glob, mulţi prinţi şi regi.
Masoneria vrea să ucidă 6 miliarde de oameni şi să bage în lagăre de exterminare ca cele naziste ceilalţi aproape 2 miliarde de oameni.
Băgaţi în balamuc pe viaţă şi puşcărie pe viaţă pe toţi cei care poluează, care defrişează păduri, care pun chimicale în mâncare şi apă şi băutură, care folosesc chimicale în agricultură, care fac tratamente medicale cu chimicale, medicamente chimice şi cu injecţii cu chimicale şi tratamente medicale cu raze şi pe cei care refuză să elimine şi să îndepărteze gunoiul şi bălegarul de pe terenurile lor şi ale instituţiilor, din gospodăria lor, din comunităţi de oameni şi de animale şi de lângă aceste comunităţi şi din zone protejate aflate în rezervaţii naturale sau aflate în sau lângă ape, munţi şi păduri.
Daţi foc imediat, urgent gunoiului în gropile de gunoi colective şi individuale şi în tomberoanele metalice şi strângeţi gunoiul şi plasticul aruncate în natură sau în oceane, ape, câmpuri, păduri, munţi, localităţi şi oriunde pe glob. Resturile rămase după arderea gunoiului le duceţi departe de localităţi, comunităţi de oameni şi de animale în gropi ecologice şi crematorii şi le ardeţi cu laserul să dispară complet.
Interziceţi fabricarea ambalajelor de plastic precum pungi, sticle, bidoane de plastic şi altele.
Desfiinţaţi paşnic prin negocieri repetate toate organizaţiile mafiote, de terorism şi de infractori şi violente de pe glob.
Desfiinţaţi şi interziceţi complet bordelurile, prostituţia, adică curvia.
Să fie interzise curvia, pornografia, răul, satanismul, groaza ca cea din filmele de groază, violenţa, mizeria sub toate formele lor în omenire, artă, internet, massmedia, instituţii, filme, cinema, teatru, muzică, pictură, în Hollywood, Bollywood şi în societate. Hollywood-ul să fie închis aproape complet, adică să fie închise şi toate studiourile de film şi activităţile de producţie de film şi teatru de pe glob care fac artă, film şi teatru cu violenţă, rău, satanism, curvie, groază şi filme de groază, adică majoritatea celor rele care sunt şi cam tot hollywood-ul, cu excepţia instituţiilor şi organizaţiilor, studiourilor de la Hollywood şi de oriunde care nu au făcut rele, tâmpenii.
Să fie închis postul Radio România Cultural, cu excepţia emisiunii de filozofie, emisiunilor de basme şi ştiri culturale, emisiunii Scriitori la microfon, emisiunii de la ora 12 prezentate de Ema Stere şi Attila Visauer, emisiunilor de comedie şi a emisiunilor de film şi teatru şi muzică simfonică şi istorie, folclor. Că prea mulţi curvari, răi şi inculţi şi proşti şi nepricepuţi lucrează la România Cultural cu emisiuni mediocre. Toate emisiunile la România Cultural vor fi prezentate exclusiv şi numai de Răzvan Dolea, Lidia Laic, Dan Georgescu, Cătălin Cârnu, Costin Enache, Laurenţiu Văduva,
Cristina Grecu, Radu Dobriţoiu, Cristian Bâcâin,
Ciprian Sas, Stelian Tănase, Mircea Dinescu, prezentatoarea Andreea Marin de la Srr şi domnişoara Gabriela care prezintă finalul emisiunii „Bilet de îmbarcare” descriind pe rând anumite ţări. Ei vor deveni şi conducătorii pe viaţă, definitivi ai Srr şi ai Tvr. Redactorul Cristi Marica şi toţi ceilalţi prezentatori, crainici de la Radio românia cultural, dar şi directorii sau membrii conducerii Srr şi ai Tvr, crainicii emisiunii „Obiectiv România” adică Iohan Pohrib şi colega lui cu care prezintă emisiunea să fie demişi urgent, cu orice preţ, sunt rataţii infiltraţi de Psd-ul corupt şi de masoni ca să distrugă România şi Srr şi Tvr şi massmedia şi cultura. Srr şi Tvr vor fi conduse de conducători apolitici, care au punctaj maxim la testele de isteţime şi nu au făcut fapte rele ci fapte bune. Massmedia e principala armă de combatere a războiului nuclear, care deasemeni informează asupra tendinţelor şi cauzelor şi ştirilor războiului şi păcii şi ale soluţiilor lor.
Să nu mai vorbească şi să nu apară cei proşti şi răi, violenţi, curvari în Srr, Tvr, massmedia internaţională şi în emisiunile de radio şi televiziune şi în Internet şi în instituţii că pieriţi în război nuclear, doar massmedia vă mai salvează acum. Să dispară imediat din Srr prezentatorii Felix Crainicu şi Marina Nedelcu, şi Cristina Comandaş, Alexandra Andon, Iana Ioniţă şi alţi incompetenţi toxici.
Desfiinţaţi şi interziceţi tutunul şi alcoolul cel folosit ca băuturi alcoolice de beţiv.
Interziceţi folosirea bălegarului şi excrementelor în agricultură şi în orice şi ca îngrăşământ agricol pentru că intră în plante agricole, legume, fructe şi îl înghit oamenii odată cu plantele, fructele, legumele înghiţite. Eliminarea curviei şi bălegarului, înghiţirii excrementelor şi urinei sunt lucrul cel mai important pentru oprirea războiului nuclear, pentru că acestea sunt nenorocirile cele mai mari, păcatele cele mai grave. Mai bine mori decât să înghiţi bălegar şi urină, să faci perversiuni sexuale, curvie, să bei urină ca yoghinii lui Bivolaru.
Restituiţi imediat popoarelor şi comunităţilor umane teritoriile furate de voi în trecut. De exemplu, restituiţi coloniile britanice şi franceze şi olandez, spaniole şi altele furate de europeni de la sărmanii de prin alte ţări,
insule, continente. Restituiţi teritoriile americane amerindienilor pe care i-aţi măcelărit şi i-aţi închis ca pe animale în puşcării numite rezervaţii. Restituiţi insulele Japoniei furate de ruşi. Stabiliţi prin dreapta istorie şi discuţii între popoare cui aparţineau în trecut teritoriile din Israel, Palestina, Irlanda, India, Pakistan, Caşmir şi alte zone, insule, ţări şi restituiţi aceste teritorii vechilor stăpâni şi proprietari. Dacă nu puteţi să faceţi pace în teritoriile furate, atunci faceţi o uniune în acele teritorii furate între ţările care dispută războinic teritoriile, în genul uniunii între ţările din Uniunea Europeană, care include şi o uniune de liber-schimb comercial şi social. De exemplu voi Palestina şi Israel sau China şi Tibet sau Pakistan şi India sau Anglia şi Irlanda sau Turcia şi popoarele cărora turcii le-au furat teritorii şi alte popoare negociaţi prieteneşte teritoriile disputate, furate şi dacă nu vă înţelegeţi faceţi ca aceste teritorii să aparţină ambelor ţări care se ceartă pe acel teritoriu şi circulaţi fără paşaport pe ele şi fiţi fraţi sinceri în ele, inclusiv în Cisiordania şi Ghaza, Caşmir, Irlanda de Nord, Tibet şi alte zone. Brexitul să elibereze Irlanda de Nord de vampirul ticălos care sunt politicienii englezi. Astfel de exemplu Palestina nu va mai bombarda cu rachete Israelul şi o să vă împăcaţi, că altfel nu vă împăcaţi, nu vreţi altfel, vreţi teritorii.
Sigur că voi ruşii veţi restitui acum, în 2021 din ordinul meu ce vi-l dau acum Republica Moldova şi Transnistria României, altfel pieriţi toţi ruşii în război nuclear, şi nici un rus nu rămâne viu. Să nu credeţi că glumesc sau sunt un prost naiv şi mă înşel, cu mine nu vă merge că eu nu sunt un ameţit prost, corupt şi incompetent ca aceşti conducători masoni ai planetei. Veţi încredinţa actorilor Hritick Roshan, Ajay Devgan şi Sahid Kapoor, cei mai renumiţi de la Bollywood conducerea Indiei şi a armatei indiene şi a armatelor, trupelor Onu. Hritick Roshan va fi preşedintele Indiei oficial sau neoficial, Sahid Kapoor va fi prim ministru iar Ajay Devgan va fi ministrul apărării, şeful armatei, jandarmeriei şi poliţiei indiene. Ei sunt foarte isteţi, oameni de încredere şi cei mai buni luptători de box şi karate şi bătăi dure de pe glob.
Veţi încredinţa arheologului şi prezentatorului Josh Gates care prezintă emisiuni tv pe History, Discovery, Travel conducerea Onu, el fiind un om aproape desăvârşit, bun, isteţ, de încredere, cu umor, echilibrat, instruit, umblat prin 100 de ţări şi cu experienţă.
Să eliminaţi toate substanţele toxice şi poluante de pe glob şi să nu le mai fabricaţi.
Să opriţi incendiile de pădure care ameninţă să distrugă întreaga pădure a planetei, ele fiind în continuă creştere datorită încălzirii globale în creştere. Riscăm ca în două decenii să piară în incendii toţi pomii sau toaze pădurile de pe glob, a dispărut deja un sfert din pădurea Australiei inclusiv în mari incendii australiene. Faceţi poteci late de 100 metri în păduri, sub formă de cercuri cu raza de 3 kilometri, astfel ca focul să nu se extindă de la un cerc la altul, neputând traversa poteca defrişată lată de 100 de metri dintre cercuri.
Măriţi de o sută până la o mie de ori suprafaţa pădurii planetei. Pădurea generază oxigen şi elimină gazele cu efect de seră, consumând Co2, reducând cantitatea de Co2 (dioxid de carbon), deci pădurea e principalul factor de combatere a poluării.
Nu mai folosiţi şi nu mai produceţi chimicale alimentare în alimentaţie şi chimicale agricole în agricultură şi în culturi agricole, că ele ucid milioane de oameni şi animale şi insecte.

Domnule preşedinte rus Vladimir Putin, dumneata ai rolul principal în Apocalipsă, în războiul nuclear pentru că eşti isteţ, curajos, corect, capabil, luptător, eficient şi nu prea greşeşti, deci poţi şi trebuie să înfrunţi războiul nuclear şi atacul nuclear al masoneriei, al Nato şi al conducătorilor criminali ai Americii care va ucide poporul rus şi toţi ruşii. Toţi preşedinţii americani au fost masoni criminali ca şi Joe Biden. Fă ce e bine şi ce trebuie ca să nu loveşti oamenii buni în războiul nuclear şi să-ţi salvezi poporul de la pieire în războiul nuclear în care Rusia şi America vor fi ţările cel mai puternic lovite şi să rezişti atacului nuclear din 2026 sau din acest secol pe căi bune şi corecte şi să nu faci lucruri rele şi violente fără motiv. Te felicit pentru lucrurile bune pe care le faci pentru omenire. Să citeşti atent acest ordin militar şi textul acesta al meu intitulat "Festival ideal" de la poezie.ro în care am inserat acest ordin militar.
Să fie interzise religiile, sectele şi apariţia membrilor lor în Internet, massmedia, societate, omenire, Srr, Tvr
Toate ţările să intre în Acordul climatic mondial de la Paris de combatere a încălzirii globale de la "One summit planet" şi să aplice urgent, radical toate măsurile de ecologie importante şi necesare, inclusiv cele stabilite la One summit planet,
mărindu-le de o mie de ori, oricât de mult pot.
Să fie desfiinţate organizaţiile, comunităţile naziste sau care simpatizează şi ajută nazismul, să interziceţi nazismul criminal. Să fie desfiinţate toate partidele politice de pe glob în afară de partidul Aur din România, desfiinţaţi proprietatea privată, capitalismul, banii, averile, sistemul financiar, valorile financiare precum aur şi diamante şi argint şi altele, bursele de valori toate acestea fiind instrumente ale corupţiei, hoţilor, exploatatorilor, bandiţilor, mafiei,terorismului, criminalilor, bogătaşilor corupţi, masonilor care vă împing spre război pentru averi şi război nuclear. Banul e ochiul diavolului, pentru bani şi avere se fac toate crimele şi infracţiunile,cei dependenţi de bani şi avere adică bogătaşii, masonii sunt infirmi incapabili să se descurce prin forţe proprii fără bani şi nechibzuiţi, nebuni ce nu pot înţelege că viaţa liberă şi normală e bună şi isteaţă fără bani şi averi ci doar cu normalul şi strictul necesar cum trăiesc şi înţeleg până şi animalele. Deci să fie desfiinţat capitalismul pe glob, începând din Anglia şi America, inclusiv prin mari demonstraţii de stradă pe glob.
Distrugeţi stocurile de chimicale nocive şi poluante, medicamente chimice, chimicale agricole,chimicale alimentare şi interziceţi fabricarea plasticului, pedepsind cu închisoare pe viaţă pe cei ce încalcă această cerinţă şi lege. Toate ţările şi instituţiile şi organizaţiile şi comunităţile umane şi
Srr, Tvr, instituţiile massmedia şi Internetul vor fi conduse doar de conducători apolitici isteţi, care au făcut lucruri bune şi nu au făcut lucruri rele şi care au punctaj maxim la testele de inteligenţă, adică au Iq mare. Srr şi Tvr şi massmedia României, Republicii Moldova şi Transnistriei vor fi conduse şi de Cătălin Cârnu, actorul Ion Caramitru, Răzvan Dolea, Stelian Tănase, Mircea Dinescu. În Internet veţi interzice acele "cookies" afişate peste tot şi reclamele publicitare, mai ales reclamele nesimţite, afişate fără a fi cerute, inclusiv în videoclipurile din youtube şi care uneori te împiedică să vezi datele pe care le cauţi în acea pagină de Internet. Să fie interzise în massmedia, Internet şi oriunde acele obiceiuri de a vorbi nesimţit, imperativ, cu comenzi, de sus, cu exprimări de genul: "fă aia, fii aşa, execută asta" şi altele asemenea prin care lucrătorii din massmedia şi din siteuri de Internet dau comenzi ca la slugi omenirii, publicului, spectatorilor. Reclamele pot fi afişate doar pe siteuri de reclame, dedicate exclusiv reclamelor şi vor conţine doar lucruri importante şi necesare. Acele „Cookies” au subânţelesuri de curvie, porcoase, golăneşti fiind afişate când deschizi anumite pagini de Internet, la început.
Să fie interzise cosmeticele cu chimicale, ele îmbolnăvesc milioane de oameni, puteţi face cosmetice doar din plante.
Pentru că eu, Edison Gudruman combat cel mai bine războiul nuclear dintre toţi oamenii, îmi veţi da în Băile Herculane urgent o locuinţă pe care o aleg eu din lista de locuinţe pe care le are la dispoziţie oraşul. În această locuinţă voi locui singur, fără lucrătorii statului şi pentru că sunt bolnav şi banii nu sunt lucru bun, nu voi plăti taxe, impozite sau alte plăţi şi nu voi avea obligaţii de nici un fel pentru această locuinţă. Îmi veţi face urgent buletin de Băile Herculane pe zece ani, nu carte de identitate provizorie. În această locuinţă mă voi gândi la problemele grave ale omenirii, pe care voi nu le-aţi putut rezolva şi le voi rezolva eu cum ştiu mai bine, aşa cum o fac şi în acest text. Îmi veţi instala urgent şi Internet gratuit în această locuinţă şi îmi veţi da mâncarea vegetariană pe care o aleg eu, gratuit. Veţi interzice şi cărţile esoterice pe glob şi în Băile Herculane."
Am încheiat ordinul militar, e afişat între ghilimele, e cel mai important ordin militar şi ordin din istoria omeniriii. În privinţa desfiinţării religiilor nu fiţi îngrijoraţi, eu înţeleg mai bine ca voi religiile, Biblia, Coranul şi voi învăţa oamenii lucruri mai multe şi mai bune decât în religie, Biblie, Coran.
Acesta a fost ordinul meu dat conducătorilor planetei pentru salvarea omenirii, ordin pe care împreună cu tot acest text şi cu videoclipul omului venit din viitor trebuie să-l transmiteţi urgent tuturor conducătorilor ţărilor, preşedinţi, miniştri, regi, parlamentari, generali şi alţii şi tuturor oamenilor.
Acest ordin combate şi elimină principalele rele şi probleme ale omenirii, naturii, planetei, care direct sau indirect cauzează războiul nuclear.
Vă spun clar că dacă refuzaţi să executaţi acest ordin cumplit al meu veţi pieri întreaga omenire în 2026 în război nuclear, iar dacă veţi executa acest ordin al meu, vor mai rămâne vii unii oameni după războiul nuclear. Nu uitaţi asta, gândiţi-vă mereu la asta, chiar şi dacă executaţi ordinul meu veţi supravieţui greu, foarte puţini oameni după războiul nuclear.
Dar pentru că mai aveţi 5 ani sau mai puţin până la războiul nuclear, timpul e scurt şi deci trebuie să executaţi acest ordin urgent, în regim de urgenţă, lucrând continuu, 365 zile pe an, 24 de ore pe zi ca să apucaţi să faceţi ce v-am cerut.

Cuvântul meu e Adevărul şi de aceea nu greşeşte, se îndeplineşte inevitabil, avertismentele mele anterioare despre pericolul pieirii omenirii în război nuclear şi încălzire globală din articolele mele publicate în pagina de facebook a radiourilor, televiziunilor României s-au adeverit toate ulterior, pentru că s-au întâmplat ulterior toate lucrurile pe care le-am prevestit în acel articol, lucruri pe care nimeni în afară de profetul Nostradamus nu le-a putut ghici, şti, înţelege, anticipa. Când în anii următori veţi vedea crescând războiul mondial nuclear şi nenuclear dintre alianţa Rusia, China şi alianţa Nato, veţi înţelege că avertismentele mele din acest articol s-au adeverit şi trebuie ascultate, că nimeni nu poate înfrunta Adevărul meu care e şi destinul, destin ce nu poate fi schimbat şi evitat niciodată, destin care va face să piară omenirea în acest secol.
Vă este strict interzis vouă ruşilor, chinezilor, iranienilor sau altora să invadaţi terestru, la sol România, Republica Moldova sau Transnistria. De aceea am ordonat anterior ruşilor retragerea trupelor ruseşti din
Transnistria aşa cum v-am anunţat eu prin promisiunea lui Vladimir Putin în massmedia că va retrage trupele ruse din Transnistria, iar americanilor şi forţelor Nato am ordonat deplasarea trupelor lor în România. Armaghedonul din Apocalipsa din Biblie va fi în Apocalipsa celui de-al treilea război mondial nuclear după cum spune Nostradamus chiar România unită cu Republica Moldova şi cu Transnistria, unde se va da cea mai mare bătălie între Rusia şi Nato,inclusiv cu bombe atomice dar fără trupe militare în Armaghedon şi cu trupe militare în afara Armaghedonului,lângă graniţele sale, aproape de ele. Da, Apocalipsa din Biblie este un text cu subânţeles care metaforic şi simbolic se referă la acest al treilea război mondial nuclear profeţit şi de unii sfinţi creştini şi numit Apocalipsă în Biblie.
Deoarece 6 scris invers e 9, cifra 666 din Apocalipsă este 999 cu cifrele scrise invers, adică acel 999 din 1999, anul în care Nostradamus spune că începe Apocalipsa de 27 de ani, care se încheie în 2026. Biblia spune clar că după Apocalipsă vor supravieţui doar 144.000 de oameni, adică în 2026 vor pieri aproape opt miliarde de oameni în Apocalipsă, război nuclear. Pandemia Covid şi Sida sunt 2 din cele 7 plăgi de la începutul Apocalipsei, descrise în Apocalipsa din Biblie. Eu însă nu cred în Dumnezeu şi ştiu că Dumnezeu, zeii, Dumnezeii,fiinţele supranaturale şi din basme, fiinţele miraculoase nu există, deci scriitorii Bibliei au intuit parţial în Apocalipsă anumite lucruri despre războiul nuclear viitor din 2026, l-au numit Apocalipsă şi atât.
După cum ne-a spus Nostradamus, Apocalipsa a început cu atentatul de la Turnurile Gemene din New York, a continuat cu războaiele din Africa şi din Orientul Mijlociu dintre Rusia, America, Siria, Iran şi popoarele musulmane, va continua cu invadarea Turciei, Spaniei, Italiei, Franţei de către Iran şi cu invadarea Europei de către Rusia şi China care aducând trupe la graniţa
Europei şi invadând Ukraina dovedesc şi îndeplinesc deja şi această ultimă parte a profeţiei lui Nostradamus. Încă înainte de 2000 cărţile despre Nostradamus spuneau că musulmanii, chinezii, alianţa lor, rasa galbenă din Asia a chinezilor va invada Europa, asta s-a împlinit cu invazia Ukrainei de către ruşii din alianţa lor militară. Deci toate profeţiile lui Nostradamus despre al treilea război mondial nuclear s-au îndeplinit exact până acum şi se petrec evident şi exact sub ochii noştri acum arătând că şi următoarele profeţii despre viitorul război nuclear ale lui Nostradamus se vor îndeplini.
Calendarul Mayaş se încheie în 2012, anunţând sfârşitul lumii între 1999 şi 2026. Cum toate profeţiile lui Nostradamus despre cele trei războaie mondiale şi despre toate celelalte lucruri s-au îndeplinit cu precizie timp de cinci secole şi le vedem azi desfăşurându-se exact aşa cum le-am făcut anterior eu şi Nostradamus, înţelege şi cel mai sceptic, prost şi nebun om că profeţiile noastre se vor îndeplini în continuare, că omenirea va pieri în Apocalipsă cum am zis noi, până în 2100.
Nostradamus spunea că textul profeţiilor şi catrenelor sale îi era dictat de o voce pe care o auzea în apa fântânii. Acea voce era vocea mea, eu, Edison Gudruman i-am dictat lui Nostradamus telepatic, miraculos textul profeţiilor sale. Când documentarele şi cărţile despre Nostradamus spuneau înainte de 2000 că Nostradamus a spus că New York-ul (Oraşul Nou) va fi lovit de avioane (de pasărea de foc) în fraţii gemeni (turnurile gemene din World Trade Center) nimeni nu credea în profeţia asta a mea şi a lui Nostradamus, însă ea s-a adeverit precis şi inevitabil peste ani, căci nimeni, nici eu nici voi, nici Nostradamus nu putem schimba destinul şi adevărul din profeţiile mele.
Regele secret al planetei şi al tuturor ţărilor despre care Nostradamus spune că va veni din cer (omenos, bun, milostiv) , va fi înfricoşător (luptător cumplit şi groaznic contra răului) şi va face minuni precum învierea regelui mort de Angoiaume (având puteri miraculoase) sunt eu Gudruman Edison, devenit rege datorită isteţimii mele, adevărului profetic din cuvântul meu şi puterilor mele miraculoase.
Da, am devenit regele planetei şi al tuturor ţărilor în momentul de început al Apocalipsei, în august 1999, în momentul eclipsei totale de soare, în care am căpătat puterile mele miraculoase.
Sunt acum eu,Edison comandantul şi preşedintele secret al tuturor ţărilor şi armatelor planetei.
Acest lucru voi unii oameni nu îl credeţi pentru că nu vă dau eu dovezile, dar voi conducătorii ţărilor şi armatelor îl credeţi pentru că ştiţi bine că din 1999 primiţi şi executaţi ordinele mele în secret. Iar pentru că sunt un om cumplit, atât de cumplit încât Bruce Lee şi Domnitorul Mihai Viteazul şi cei mai curajoşi luptători de pe glob ar tremura şi ar înebuni de frică numai cât mi-ar pronunţa numele, aşa cum tremură şi cumplitul şi curajosul luptător Vladimir Putin când îi dau ordine, bine faceţi voi, conducătorii planetei că execuţi ordinele mele, ca să nu supăraţi un rege şi un Adevăr atât de cumplit şi periculos ca mine şi să nu aflaţi ce înseamnă mânia mea şi cât de cumplit vă pot pedepsi oricând. Căci eu, Edison apăr pe săraci şi pe cei buni şi anihilez răul cu mijloace oricât de cumplite. Deci amintiţi-vă bine ce v-am spus în articolele mele de pe pagina de facebook a radiourilor şi televiziunilor României şi în textele mele actuale de la poezie.ro şi faceţi tot ce v-am spus, altfel veţi pieri toţi oamenii în război nuclear, căci numai cuvântul, isteţimea şi adevărul meu vă mai poate salva acum de la pieire, şi nimeni altul nu poate.
Joe Biden, Klaus Johanis preşedinţii din Sua şi România, care favorizează curvia şi curvarii din minorităţile sexuale, să fie destituiţi imediat din funcţie, trebuie să demisioneze imediat din funcţie împreună cu toţi curvarii şi conducătorii curvari de pe planetă. Asta e condiţia cea mai importantă pentru oprirea războiului nuclear, combaterea curviei, pornografiei şi a curvarilor precum yoghinii din Misa, yoghinilor tantrici, taoiştilor ce fac tehnici sexuale ca şi tantricii şi alţii asemenea.
Sper să-i văd morţi urgent pe curvarul Bivolaru Gregorian şi pe instructorii săi curvari din Misa, numai după ce Bivolaru moare scăpaţi de Apocalipsă căci el e al doilea Antihrist din Apocalipsă, primul Antihrist din Apocalipsă anunţat de Nostradamus fiind unul din conducătorii Iranului, după cum spune şi Nostradamus. Sigur că Antihristul din Biblie apare în Armaghedonul din Biblie, adică în România, el e chiar Bivolaru, periculos pentru că pare cuminte şi nu se feresc oamenii de el.
Vă dau în continuare şi dovada că omenirea va pieri în 2026 şi nu mai târziu de 2100, este un videoclip cu un interogatoriu făcut de armata americană în 1964 unui om asemănător cu micii cenuşii, venit prin teleportare în timp din viitor cu o maşină a timpului gen Ozn pe care o au azi şi americanii.
Acest om este urmaşul,fiul celor 100 mii de supravieţuitori ai războiului nuclear din 2026 şi vă spune clar că omenirea a pierit în acest secol în războiul nuclear pe care el şi părinţii săi l-au văzut cu ochii lor. Cum voi nu ştiţi nici ce se va petrece peste o oră în viitor, e bine să credeţi ce vă spune acest om, căci el nu face profeţii despre un război nuclear ce se va petrece dar nu l-am văzut şi nu ştim sigur dacă va fi, ci el vorbeşte despre războiul nuclear în care a pierit omenirea, care s-a petrecut deja în viitor şi pe care l-a văzut cu ochii lui. Videoclipul acesta a fost furat din serverele Nato şi postat pe Youtube. Vocea din videoclip a omului din viitor este autentică,spune adevărul, deoarece eu însumi am discutat telepatic cu acest om din viitor în timp ce vizionam videoclipul. Acest om este malformat groaznic şi vorbeşte chinuit, greu ca şi cum ar lătra, deoarece mama lui şi ulterior el au fost iradiaţi radioactiv de bombardamentul atomic din 2026 şi de radiaţiile radioactive rămase pe Terra timp de milioane de ani după bombardament. Acest text al meu, împreună cu acest videoclip cu omul venit din viitor care vorbeşte de războiul nuclear împreună cu textul meu despre Ideal postat aici în pagina mea de la poezie.ro
dar neafişat public şi care e cel mai important din aceste trei documente, sunt cele mai importante lucruri din omenire, din trecutul şi viitorul omenirii şi singurele lucruri care vă pot salva de la moartea prin război nuclear. Deci faceţi copii de siguranţă ale acestui videoclip şi ale acestor 2 texte ca să nu le pierdeţi şi învăţaţi pe de rost ce scrie şi spune în ele şi în videoclip şi repetaţi zilnic aceste învăţături ce vi le dau eu ca să nu le uitaţi sau neglijaţi.
V-am cerut să opriţi dezarmarea nucleară şi să vă înarmaţi cu arme nucleare şi alte arme pentru că numai aşa agresorii nu vor îndrăzni să vă atace cu bombe nucleare, de frică că şi voi îi loviţi apoi cu bombe nucleare. Dacă vă dezarmaţi nuclear să ştiţi că multe ţări au multe arme nucleare secrete şi alte arme mai puternice de tip ozn şi de alt tip pe care nu le vor declara oficial şi nu le vor distruge niciodată. Cu aceste arme nucleare vă vor ataca oricum din 2026 şi astfel vor face să piară omenirea.
Civilizaţia de pe Marte a pierit acum un milion de ani în război nuclear, în urma lor au rămas canalele lor de irigaţii numite canale marţiene, unele tehnologii încă vizibile la suprafaţa planetei, piramidele cu sfinx construite de ei în zona Cydonia pe Marte şi radioactivitatea aceea care apare doar în explozia bombelor nucleare cu izotopii radioactivi şi xenonul radioactiv detectate de Nasa pe Marte,dar şi urma exploziei uriaşe a două bombe nucleare lângă Cydonia.
Aşa ca Marte şi Luna cu deşert îngheţat fără aer şi fără vegetaţie va arăta Terra după războiul nuclear din 2026, care va deşertifica Terra cum a deşertificat şi Marte războiul nuclear al marţienilor.

Fiţi tari şi demni în clipa morţii din Apocalipsă voi cei buni, căci după moarte nu veţi avea griji, dureri, probleme şi nu veţi mai exista deloc, va fi doar pace.
Situaţia a ajuns în punctul critic în care nu se mai poate evita declanşarea războiului nuclear deoarece ruşii au rupt relaţia cu Europa, au atacat cibernetic grav America şi se ceartă grav cu Nato, iar Biden, preşedintele american malefic l-a atacat pe preşedintele rus Putin Vladimir, numindu-l asasin. Ruşii au declarat la radio şi în massmedia că au îndreptat rachetele nucleare spre capitalele europene şi spre centrele de comandă Nato ceea ce înseamnă că le vor bombarda nuclear în momentele imediat următoare, se pregătesc să o facă. Ruşii au declarat în massmedia că vor cuceri Europa în 24 de ore şi că vor lovi cu bombe nucleare orice ţară care atacă Rusia. Cănd masonii americani şi englezi vor să ucidă 8 miliarde de oameni, adică toţi ruşii şi toţi oamenii, cum i-au ucis pe toţi japonezii nevinovaţi de la Nagasaki şi Hiroshima cu bombe atomice, se pare că ruşii nu au acceptat asta şi se apără atacând Nato. Dacă ei nu s-ar fi opus masoneriei, masonii ar fi ucis demult toţi cei 8 miliarde de oameni ai planetei, dar Rusia, fiind cel mai puternic stat nuclear de pe glob i-a oprit.
Dacă eu, Gudruman Edison nu ordonam în secret lui Kim Jong Un preşedintele coreean să renunţe la atacul nuclear asupra americanilor, atac ce ar fi stârnit războiul nuclear între Rusia şi America, la ora asta voi toţi oamenii de pe glob eraţi morţi demult în acel război nuclear. Tot eu am dat ordinele necesare lui Donald Trump preşedintele Sua pentru a opri războiul nuclear care ar fi ucis omenirea. Însă Biden, preşedintele Sua n-are minte, el stârneşte războiul nuclear şi nu poate înţelege ce trebuie să facă ca să evite războiul nuclear. De aceea omenirea va pieri în război nuclear datorită lui Biden şi Klaus Johanis pentru că Sua şi România care e Armaghedonul alături de China şi Rusia sunt principalele ţări şi puteri care pot şi trebuie să oprească războiul nuclear. Când aproape 2 miliarde de oameni din China, Rusia, Iran, ţările musulmane vor invada Europa care are de patru ori mai puţini luptători şi de vreo 15 de ori mai puţine arme nucleare veţi şti că Armaghedonul a sosit şi că atacul nuclear e aproape. Nostradamus spune că cele mai puternice bombe nucleare vor lovi Anglia şi America şi România, Armaghedonul, în 2026 sau mai devreme.
Iată videoclipul cu omul din viitor, dovada pieirii omenirii în 2026:

https://www.youtube.com/watch?v=ShYA5Pv2dPo

https://www.youtube.com/watch?v=LqnpG9WB_f4

https://www.dailymotion.com/video/x6d3q56

Doar ultima adresă pe dailymotion mai e valabilă, acolo puteţi viziona videoclipul.
Faceţi urgent în secunda aceasta copii de siguranţă ale acestui videoclip până nu va fi şters în secundele următoare de cenzura militară şi daţi acest videoclip tuturor oamenilor.
Iar pe youtube trebuie să căutaţi şi să găsiţi voi acest videoclip care a fost cenzurat şi eliminat din ordinul masoneriei de pe youtube, asta e uşor de rezolvat pentru conducătorii ţărilor planetei cărors le ordon să afişeze imediat şi public omenirii acest videoclip.

.  | index










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!