poezii
v3
 

Agonia - Ateliere Artistice | Reguli | Mission Contact | Înscrie-te
poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
armana Poezii, Poezie deutsch Poezii, Poezie english Poezii, Poezie espanol Poezii, Poezie francais Poezii, Poezie italiano Poezii, Poezie japanese Poezii, Poezie portugues Poezii, Poezie romana Poezii, Poezie russkaia Poezii, Poezie

Articol Comunităţi Concurs Eseu Multimedia Personale Poezie Presa Proză Citate Scenariu Special Tehnica Literara

Poezii Rom�nesti - Romanian Poetry

poezii


 


Texte de acelaşi autor


Traduceri ale acestui text
0

 Comentariile membrilor


print e-mail
Vizionări: 760 .



Paradisul musulman
personale [ ]
umor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de [KOSTEA ]

2013-12-24  |     | 



Paradisul musulman, spre deosebire de cel creștin, are o anumită deschidere, care mie personal îmi surâde, către continuarea activității sexuale.
În înțelegerea mea fiecărui drept credincios (mai ales cei care critică democratizarea cu japca prin bubuirea bombelor lipite de buric) i se repartizează 50 de fecioare (și nu câteva femei mai versate, cu chef de prostii și simțul umorului, cum aș fi pretins eu după o astfel de faptă sfântă).
Ce nu pot să înțeleg eu este modalitatea în care arabul crede că se realizează popularea raiului cu fecioare, având în vedere că virginitatea are o anumita perisabilitate la interacția cu arabi.
Un gând îngrijorător trebuie afirmat în context – fie susnumitele fecioare sunt protejate de dezvirginare printr-o cefalee veșnică (condamnând în fapt pe bărboși la o viață eternă de căutat farmacie prin rai) fie , urmare a exploziei inițiale sau a dietei paradisiace, performanțele dreptcredincioșilor nu mai ating nivelul necesar penetrării (asigurându-se o reciclare convenabilă a materialului virgin).
Așa cum raiul creștinilor pare a consta în nesfârșite cure de fructe (culese direct din pomii înțesați de șerpi) pe un fond muzical de imnuri religioase (deranjante poate pentru mine, dar probabil liniștitoare pentru colecția de babe și moși din zonă) am senzația că și raiul musulman s-ar putea dovedi un pic dezolant pentru arabii eroi, condamnați la masturbare veșnică și tentative de a evita , după nici 20 de ani de cicăleală, haremul virgin cu chef de vorbă.
În context cred că , dacă nu e o listă prea mare de aplicanți, putem încerca cu toții iadul

.  |










 
poezii poezii poezii poezii poezii poezii
poezii
poezii Casa Literaturii, poeziei şi culturii. Scrie şi savurează articole, eseuri, proză, poezie clasică şi concursuri. poezii
poezii
poezii  Căutare  Agonia - Ateliere Artistice  

Reproducerea oricăror materiale din site fără permisiunea noastră este strict interzisă.
Copyright 1999-2003. Agonia.Net

E-mail | Politică de publicare şi confidenţialitate

Top Site-uri Cultura - Join the Cultural Topsites!